Kişilik & Karakter Konfora düşkün müsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Konfora düşkün müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,3b cevap paylaştı. Konfor yok ki düşkün olayım.. hayatta hiç bir şey bana zevk ve keyif vermiyor ne yazık ki bir sigaram var işte 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 10 ay Hem de nasıl. Konfor önemlidir benim için. Rahatıma düşkünüm biraz. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Keyfim yoksa çevreme de rahat vermem ki 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 10 ay Konfora değil, kendi konforuma düşkünüm daha çok. 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 97% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. en rahat yerde / süreçte fazla kalamam. hareket aşığıyım 1 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 94% 10 ay Acının ne olduğunu bildiğim için öyle bir rahat düşkünlüğüm yok 1 0 Yorumla
aşkkadamıı0 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Neresi için geçerli araç içinse severim konforlu aracı ☺️ 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Konfora elbette düşkünüm elimden geldiğince bu şekilde rahat olmaya çalışıyorum 1 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 10 ay Hiç düşkün değilim Zor şartları daha çok seviyorum gelişim için. 1 0 Yorumla
genctoprak Takip Et Xper 5 Yaş: 28 10 ay Aynen düşkünüm, kadın olsam vallahi ne yapar ne eder zengin bir adamla evlenirdim. 1 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok duruma göre yaşamayı severim 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet fazlasıyla düşkünüm hem de 1 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 105 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı. Oldumu en guzeli olsun beyaa 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Düşkünüm maalesef 1 0 Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Fazlasıyla 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı. evet düşkünüm 1 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 21 , eic 95% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşkünüm. 1 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Cook 1 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 28 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Konfor yok ki düşkün olayım.. hayatta hiç bir şey bana zevk ve keyif vermiyor ne yazık ki bir sigaram var işte
Hem de nasıl. Konfor önemlidir benim için. Rahatıma düşkünüm biraz.
Keyfim yoksa çevreme de rahat vermem ki
Konfora değil, kendi konforuma düşkünüm daha çok.
Hayır. en rahat yerde / süreçte fazla kalamam. hareket aşığıyım
Acının ne olduğunu bildiğim için öyle bir rahat düşkünlüğüm yok
Neresi için geçerli araç içinse severim konforlu aracı ☺️
Konfora elbette düşkünüm elimden geldiğince bu şekilde rahat olmaya çalışıyorum
Hiç düşkün değilim Zor şartları daha çok seviyorum gelişim için.
Aynen düşkünüm, kadın olsam vallahi ne yapar ne eder zengin bir adamla evlenirdim.
Yok duruma göre yaşamayı severim
yoksa neden çalışıyorum
Evet fazlasıyla düşkünüm hem de
Oldumu en guzeli olsun beyaa
Aşırı düşkünüm
Düşkünüm maalesef
Kesinlikle.
Çok fazla
Evet çok düşkünüm
Konfor önemli
evet severim
Evet