Ben eşofmanının altından komşumun iç çamaşırını gördm hafif beli açılmış merdivenden çıkarken, bakmıym derken düşüyodm az kalsın merdivende tökezledm. Bu kadının donlarını görmekten bi hal oldm bilerek mi yspıyo nedir
Hım anlatayım şu apartmana girdim gireli tan ikisene olucak bir yöneticiyi gördüm konuştum onun harici ruhlar Bölgesi gibi aynı kimsekimseyi tanımaz çok gimemli bir apartman merhaba berahaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevmiyorum hiç
Ben eşofmanının altından komşumun iç çamaşırını gördm hafif beli açılmış merdivenden çıkarken, bakmıym derken düşüyodm az kalsın merdivende tökezledm. Bu kadının donlarını görmekten bi hal oldm bilerek mi yspıyo nedir
Belden görsen nolcak ki
Görmesem daha iyi olacak, kadın evli falan, kocası pilot
😂Hmmm kocası o zaman daha fazla uçuş yapıyor kadından
Deme deme öyle deme
Demem😂
Dedikodu boş konuşma oluyor , ben başka söylem kullanıyorum. :D
Ne diyorsun
Kodu dedi diyorum daha gerçekçi oluyor.. :D
oğlumun annesi yani eski eşim, 3 yıl sonunda ayrıldığımız için çok pişmanmış : (
Haydaa... Eee sen?
ben gayet huzurluyum.
Neden bosanmistiniz
bir çok detay vardır. tüm nedenler özünde dönüp dolaşıp sevginin bitmesine, bitmese bile hayata karşı ortak bakışın zedelenmesine çıkıyor.
Anlıyorum.
Başarısız bir evlilik mi yaşadın sende
Sayılır daha so lanmadi ama gidişat belli.
Düzelir diye hiç bekleme. Ayrıl kurtul.
Ailem de öyle diyor sorunları öğrendikten sonra.
Sorun nedir ki
Var kimn dedikodusunu yapicaz
Komşu?
Anlat bakalım o zanm
Benim komşular değil sen analtcaksin
Hım anlatayım şu apartmana girdim gireli tan ikisene olucak bir yöneticiyi gördüm konuştum onun harici ruhlar Bölgesi gibi aynı kimsekimseyi tanımaz çok gimemli bir apartman merhaba berahaba
Benim komşu ilişkilerim de böyle
Kocan nerede
Bilmiyorum. Görüşmüyoruz.
Tamam yaz konuşalım
Hiic anlatamam sdnsj
Küserim hiç mi hatırım. Yok😂
Tanımıyorum hatrin nerden olcak 😂
😂😂Tüh yemedi
😂😂😂 şansına küs bebiş
Hangisini anlatiyim
Hepsi
Evli bir kadınla birlikte olmuştum sayılır mı kocası aldatıyor diye aynısını yapıyormuş
E bu itiraf oldu dedikodu degil😀
Kadının yaptığını sebebini anlattim o bir dedikodu sayılır😁
Hahha tamam saydım hadi yine iyisin
Teşekkürler o zman😁
Hayır
Mesaj yaz anlatım