Kişilik & Karakter Akşam düşünmemek için ne yapmalıyım? Süeda01 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Akşam düşünmemek için ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 158,6b cevap paylaştı. Bence oyun oyna ya da film izle şarkı dinle kitap oku 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Düşünmemelisin 😂🤷♂️ meditasyon yapmanı öneririm 1 6 Yorumla Süeda01 11 ay Aman Allahım nası olabilir düşünmemeliymişim dodnodmspxm düşünmemeliyim derken bile düşünüyorsun aslında Yorumla Süeda01 11 ay Daha farklı sorayim Yorumla FiqHtShoT 11 ay Açıklama da açıklasan anlayacağım ne olduğunu 😂🤷♂️ Yorumla Süeda01 11 ay 😄 Yorumla Süeda01 11 ay Aslında uyumam için düşünmemem gerek ne yapmalıyım Yorumla FiqHtShoT 11 ay Zihnini boşalt ve rüzgar ol 😊 yani düşünmeyi bırak uykuya odaklan uyu 🤷♂️😂 Yorumla
neduyani Takip Et Xper 2 Yaş: 31 11 ay Ben bi kadeh alkol alıyorum ve zıbarıp yatıyorum düşünmemek için 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Guru Yaş: 35 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Film dizi izleyerek zihnini oyalayabilirsin 1 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 94% 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Neyi düşünmemek anlamadım. 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 101 11 ay neyi düşünüyorsun en çok😊 0 4 Yorumla Süeda01 11 ay Genel olarak herşeyi umursamaz olmak istiyorum Yorumla alfa__erkek 11 ay boş ver takma kafana Yorumla Süeda01 11 ay Bunu söyledin ya tabi efendim :) şaka bi yana onu söyleyerek olmuyor ama sağol genede Yorumla alfa__erkek 11 ay 😊😊😊 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 30 11 ay Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı. Uyu kitap oku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence oyun oyna ya da film izle şarkı dinle kitap oku
Düşünmemelisin 😂🤷♂️ meditasyon yapmanı öneririm
Aman Allahım nası olabilir düşünmemeliymişim dodnodmspxm düşünmemeliyim derken bile düşünüyorsun aslında
Daha farklı sorayim
Açıklama da açıklasan anlayacağım ne olduğunu 😂🤷♂️
😄
Aslında uyumam için düşünmemem gerek ne yapmalıyım
Zihnini boşalt ve rüzgar ol 😊 yani düşünmeyi bırak uykuya odaklan uyu 🤷♂️😂
Seni düşündüren ne?
kafanı başka şeylere ver
Farklı şeylere odaklan
Ben bi kadeh alkol alıyorum ve zıbarıp yatıyorum düşünmemek için
Film dizi izleyerek zihnini oyalayabilirsin
Partner bul keyfi yaşa
Neyi düşünmemek anlamadım.
Yalnız kalma bir meşgale bul ve erken uyu
neyi düşünüyorsun en çok😊
Genel olarak herşeyi umursamaz olmak istiyorum
boş ver takma kafana
Bunu söyledin ya tabi efendim :) şaka bi yana onu söyleyerek olmuyor ama sağol genede
😊😊😊
Grup yap aklın başından gider düşünemezsin
Neyi düşünmemek
Uyu kitap oku
Neyi düşünmemek için
Neyi