- 11 ay
Hamama giderim ben herkesten orada uzaklaşabiliyorum telfon yok insan yok mis gibi
22 Yorumla- 11 ay
Teşekkürler
- Soran11 ay
@felaketce Rica ederim
En İyi Cevaplar
- 11 ay
Evet var. Ruhumu dinlendiren süper manzaralı sığınaklarım vardır :D
14 Yorumla- Soran11 ay
@heartoffire :D ✨🥂
- 11 ay
✨️🙏🥂
- 11 ay
Teşekkür ederim Barış ✨️🥂😄
- Soran11 ay
@heartoffire Rica ederim :D ✨🥂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet var, artık evim gibi olan arkadaşımın evine giderim orası bana çok dinlendirici gelir bide dertleşiriz falan…
30 YorumlaSahile giderim. Deniz havası bana iyi geliyor.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Var evet bir. Çok şehire ğittim yemek yüzünden kahvaltı sebeile kafam esince çıkıp giderim bazen enteresan anlarım var bu konuda ama yazmakla bitmez
10 Yorumla- 11 ay
Evet, oturduğumuz yerin yürüyüş parkuru. Sevdiğim müzikleri dinleyerek yuruyorum ve dünyadan kopuyorum
10 Yorumla - 11 ay
Kayalıklar candır Hele de kışın
10 Yorumla - 11 ay
Sadece manzaralı su akan yere giderim yeniden doğmak gıbı bişe olur uzaklara gidemem canım benim Günaydın ☺☺
10 Yorumla - 11 ay
Kafam estiğinde arabaya biner sahile deniz kenarına gider manzarayı izlerim dağa çıkar şehre doğru dönerim ve şehri izlerim uzaktan
10 Yorumla - 11 ay
Keşke hep öyle bir imkanım olsa 🥲 kafam her estiğinde gidebildiğim tek yer odam ❤️🩹
20 Yorumla eminönünde gezmek vapura binmek falan dchjzkx ya da doğanın içinde kitap okumak
20 YorumlaYok şu sıra genelde salondan mutfağa falan gidiyorum ancak.
10 Yorumla- 11 ay
Var. Evimin yakınlarında ıssız bir tepe var, deniz ve doğa manzaralı falan çok iyi.
10 Yorumla - 11 ay
Türkü bar
Kafam estiğinde değil stabil haftada bigün giderim.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Eşofmanlarımı giyip kendimi sahile atarım. Mavi deniz ve gökyüzü bana yürüyüşte en güzel gelen şey.
10 Yorumla- 11 ay
Evet var. Konustukca konusasim geldigi bir yer.
10 Yorumla - 11 ay
Bizim burada Hıdırlık tepesi var oraya cikarim
10 Yorumla Kokoreçi dayıya gidiyorum kendisi bursanın en mübarek adamıdır..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Vardı. Sonra tüm Kayseri orayı öğrenince oraya da gidilmez oldu
10 YorumlaBabaannemin odası 😄 odayla ortak bir dert/mutluluk geçmişimiz var
10 YorumlaKafama esse antenlerin üzerine bile çıkarım da kafama esmiyor işte 😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var genelde sahile atarım kendimi içim daralıyorsa yalnız kalmak istiyorsam
10 Yorumla- 11 ay
burada her sokak sahile çıkar
Bende genelde gece sahilde yürürüm12 Yorumla- 11 ay
Neresi orasi:(
- 11 ay
Kuşadası
- 11 ay
Evet var, kafam esince beni sakşnleştirip herşeyden uzaklaştıran yerler keşfettim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
Güzel bir yürüyüş yolu var fazlaca ağacın olduğu bir yer. Çok az insan oluyor orada; her kafam estiğinde giderim ve çok huzur verir.
10 Yorumla - 11 ay
Yakınlarda Deniz bir şey olsa diyeceğim de orada da Suriyelisi afganı du sağolsunlar ülkede kafa dinleyecek yer de yok artık sinir stres olmamak değil degil çok sinirliyim çok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet var villadan bozma bir cafe sahiplerini iyi taniyorum. Gider tek bssima şomineyi yakarim
10 YorumlaSahile giderim. Deniz kenarında ya gezerim ya da çimenlere sandalyemi çekip denizi ve adaları izlerim. (İstanbul)
10 Yorumla- 11 ay
Kısa ve net cevap veriyorum kafam estiğinde ya da kafamı dinlemek istediğimde gittiğim bir yer yok asdxdasd:)
10 Yorumla Evet bir ağaç altında bank var manzarası çok güzel huzur verici
20 YorumlaYok maalesef keşke olsa
20 Yorumla- 11 ay
Evet var İstanbul'da olanlar kemerburgaz belgrat ormanı'nı bilir kulaklığımı takar yürürüm
10 Yorumla Öyle bir yer yok ama müzik eşliğinde nereye gittiğimi bilmeden yürümek iyi geliyor.
10 Yorumla- 11 ay
hayır. çok sık seyehat edenlerin de lgbt üyesi bir sjw oldgunu düsünüyorum.
10 Yorumla Evet var sahile giderim
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok var aslın da yok arasında
20 Yorumla- 11 ay
yüzmeye giderim genelde
20 Yorumla - 11 ay
Sahil
10 Yorumla - 11 ay
Nero var, biliyorsunuz zaten artık...
10 Yorumla bakırköy meydan
10 Yorumla- 11 ay
Evet Orta Dünya
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Önceden sahil kenarına giderdim.
10 Yorumla- 11 ay
Gittiğim biri var, evet.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 470 cevap paylaştı. Cehennemin dibine gitmek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet var ihanetin olmadığı yerler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. Kitapçılar kitap kafeler
10 Yorumla- 11 ay
Kafam gidiyor ben gitmesem de
10 Yorumla - 11 ay
Var bulunduğum şehrin en guzel yerine gidiyorum
10 Yorumla - 11 ay
Genelde odama kapanıyorum 😂
10 Yorumla - 11 ay
Evet var
Ruhumun derinlikleri..10 Yorumla - 11 ay
Önceden çatıya çıkardım artık sahli ya da parka
10 Yorumla s
11 ayArabayla dolaşırım genelde
10 YorumlaYok ama olmasını isterdim
10 Yorumla- 11 ay
Hayır yok en fazla deniz kenarı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sahile gidiyorum
10 YorumlaOturduğum yerde bir tepe var oraya kaçıyorum 😔
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. motosikletim varken vardı. şimdi yok.
10 Yorumla- 11 ay
Hobi bahçem var oraya gidiyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Köyüme giderim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 36,8b cevap paylaştı. Özellikle anadolu yakasında gittiğim yerler var
10 Yorumla- 11 ay
Var evet
10 Yorumla Hayır yok
10 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar