Filmlerde dizilerde bol bol gördüğümüz ve yararlı olduğu söylenilen bu davranışta bulunuyor musunuz?

Filmlerde dizilerde bol bol gördüğümüz ve yararlı olduğu söylenilen bu davranışta bulunuyor musunuz?

Yararlı olmadığını duymuştum ama haftada 2 3 kere yapıyorum aşırı rahat oluyo.
Biraz dolandım da yararlı diyorlar ama bilemiyorum. Ev hep dolu olduğundan uyuyamıyorum ama bazen kimse yokken çıplak dolanıyorum o bile ayrı bir rahatlık bir özgüven veriyor
Ruhsal açıdan faydalı olduğunu duydum evet aşdkwlfkwşdkw
O hissiyat ve rahatlık ile kesinlikle ruha iyi geliyordur djskfksmf
Bizim ev hep dolu çıplak gezmeyi pek denemedim ama yatmak baya iyi
Çıplak olmak farklı ama güzel hissettiriyor vücudunu farklı hissediyorsun hoş tabii ama yazın olur anca böyle şeyler bizim evde hep dolu bir de odam da problem bir konumda olunca çıplak takılmak imkansız oluyor
Ev doluyken sorun olmuyor mu çıplak yatmak her an odaya birisinin girmesi ihimali varken
Kapımı kilitliyorum. Eskiden sorundu da uzun mücadeleler sonucu ben uyurken odaya girmemeye ikna ettim ev halkını.
Ah keşke bende ikna edebilsem. Çabalarım hep sonuçsuz. Odamın balkonu olduğu için maalesef kapı da kilitleyemiyorum
Keşke odamın balkonu olsa camdan sigara içme eziyeti son bulurdu.
Takaslayabiliriz odaları 🤝 Sigara içmediğim için böyle bir isteğim yok ama odamı rahat bırakmaları için her yol mübahtır
Anlaştık o zaman gel elden teslim edeyim
Anahtar teslim geliyorum, boya badana ister mi ki
Kaplaması var duvar kâğıdı göz kanatır cinsten ufak tefek işleri var.
Sağlam bir boya kurtarır gibi işimi görecek gibi güzel olsun yeter bana
Bana da balkon yeter. Rick and morty dekoslarıyla teslim ediyorum kullanırsanız hocam.
Pek hayranı değilim ama balkonda özel bir köşe için kullanmak istersen almayabilirim
Aa alıyorum bebeklerimi o zaman balkona köşe yaparım
Güzel mobilyalar ile hoş bir balkon yapabilirsin. Bebişlerin de en güzel köşede durabilir. Benim yatağım kalsa bana yeter 😅😅
Sormadım sanırım peki nasıl bir his sıradanlıktan çıkıp da çıplak uyumak?
Cevap
9Cevap
Hayır uyumam
Yazın atlet külot uyurum öyle tam çıplak uyumam
Denedim 1 kere hava soğukken ama çırılçıplak evde kimse yoktu 2 tane yorgan ladım üstüme gece uyandım tabi ufaklık kocaman 🤣🤭 ama çok da esprisi yok yani sevmem ben merak etmiştim de hoşum agitmeşd
Evet. Sabah ereksiyonumla yakalanmayı seviyorum
kesinlikle evet yahu. ne o oyle sutyenle falan daraliyoruz yahu #memelereozgurluk
ben sütyensiz ve kilotsuz uyuyorum
Aman aman
aynen ben giyinik uyuyamıyorum ahahha
Cinler musallat olması için mi
Hayır uyumam. Ölüm var kalım var 😒
Yazın evet kimse olmadığında
Namahrem olmaz
Hayır uyuyamam..
İsterim 😄
Bazen uyurum
Evet
Evet ama ayip