Geceyle gece olmayı severdim de şimdi bir daha ki seansa kadar biraz aydın takılayım 😄 insanın kendi duygu durumunu da biliyor olması müthiş bir şey. Mahesis’in aydın yönü geri döndü. Merhaba arkadaşım 🫡
Gecenin sessizliğini daha çok seviyorum. Sabahın o tatlı heyecanını da severim bir an önce işleri halledip o kahve içme dürtüsünü ama gece ayrı. Sanki herşeyden uzak dinlenmek için güzel vakit gelir bana
Gecenin karanlığını seviyorum, bu saatlerde sporum bitiyor sonrasında soğuk ve sessiz bir duş. Benden sana bir tavsiye olsun ışıkları kapat, duş alırken.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben gecenin sessizliğini daha çok seviyorum her zaman.. daha huzurlu daha duygusal hissediyorum.. şarkı dinlemek özellikle de iyi gelir
Gecenin sessizliğini ve dinginliğini severim...
İkisinin yeri de ayrı bir güzeldir.. Ama gecenin sessizliğini hiçbir şeye değişmem..
Gecenin sessizliğini severim ben. Gündüzün karmaşası ve yoğunluğu boğucu geliyor.
Gecenin her anını seveirm
Geceyle gece olmayı severdim de şimdi bir daha ki seansa kadar biraz aydın takılayım 😄 insanın kendi duygu durumunu da biliyor olması müthiş bir şey. Mahesis’in aydın yönü geri döndü. Merhaba arkadaşım 🫡
Merhaba merhaba..
Gecenin sessizliğini daha çok seviyorum. Sabahın o tatlı heyecanını da severim bir an önce işleri halledip o kahve içme dürtüsünü ama gece ayrı. Sanki herşeyden uzak dinlenmek için güzel vakit gelir bana
Kişinin ruh haline bağlı olarak değişiyor.
Sessizlik, sakinlik ve yalnızlığı tercih etmediğim zamanlarım olmuştu. Genel olarak geceleri seviyorum.
Gecenin karanlığını seviyorum, bu saatlerde sporum bitiyor sonrasında soğuk ve sessiz bir duş. Benden sana bir tavsiye olsun ışıkları kapat, duş alırken.
İkisinin de ayrı güzelliği var eskiden gece derdim de gündüzün zevkini vermiyor şu an
Sabah'ın huzur , 5-6 gibi olan o huzur ne gecede var ne de gündüzde
Geceyi en çok sessizliği için seviyorum zaten. O yüzden gecenin sessizliği diyorum
Gecenin sessizliğini çok seviyorum. Gündüzü hiç sevmiyorum.
Gecenin sessizliği güzeldir ozaman kendini dinlersin
Gecenin Sessizliğinde kulak çınlaması çok oluyor. Gündüzün telaşı zihindeki yorgunluğu unutturuyor
Gecenin donduğu yerdee
22 saat site de olan insanlar gündüz nasıl koşturuyor acaba msmsms
Gecenin sessizliğini severim.
Gecenin sessizliği
Gecenin sessizliği
Gecenin gurultusune de talibim.
Gece sessiz sedasız daha iyi geliyor.
gündüz iyi, kafam dağılıyor
Şu an gecedeki yalnızlığı seviyorum.
Gündüzleri daha iyi geliyor artık bana
Sabah saat 5teki derin sessizliği
Gece sessizliği
Geceye aşığımmm benn😍
Gündüzün sessizliğini alayım ben.
Gece koşuşturmasını seviyorum
Sessizlik ve huzur , bir bardak demli çay
Gece daha iyi, hatta bitmesin sabah olmasın
Gecenin sessizliği daha iyi geliyor bana 🤭😄
16:00-21:00 arasını severim. :)
Gece kendimle başbaşa kalmayı seviyorum.
Gündüzün hareketligi, gecenin eğlencesi
Gündüzün sevilecek hiçbir yanı yok
gecenin sessizliği gündüz kafa kaldırmıyor
Gecenin sessizliği
Gece.
Gecenin sessizliği ama uykum geliyor
Sessizlik
gecenin karanlığı
Gece iyidir huzur
Gündüzü severim ben
Gecenin sessizliği..
Gece