Kişilik & Karakter Aklınızda şu an ne var? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Şu an ne düşünüyorsunuz? Aklınızda şu an ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 150,6b cevap paylaştı. Aklımda hiç bir şey yok şu an 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kırmızı başlıklı kızın ninesi var o kötü kalpli kurt neden yaşlı bir kadını yedi bize gelse karnını doyurur bir kebab söylerdik. 1 0 Yorumla
JamaisV Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% 9 ay başkalarının zihnimde bıraktığı tahribatlardan nasıl kurtulurum diye düşünüyorum her zamanki gibi 1 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 92% 9 ay aklın başındamı diye bi sorsana ruhen yokum. bedenen aranızdayım 1 0 Yorumla
Descartes01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Kredi kartını alıp üst baş almak. Üstüne çıkıp KFC yemek var. 1 0 Yorumla
buyurunbenimeva Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Bu hafta hiç işe gidesim yok nasıl bir bahane uydurup rapor alabilirim diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Hakan10x Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 94% 9 ay şu an sen sana yazmak, normalde biten bir ilişkinin hafiflemiş acısının rahatlığı ve uyku 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 29 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dusu doldurdum icinde yatıyorum valla neler geçiyor aklımdan da bakma 🤣 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ekpss ve üniversite sınavları var 😂 1 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Yatırım için nerden para bulabilirim var 1 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 9 ay Dünya yuvarlaksa bu tavan niye düz acaba 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 28 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Moralim bozuk biraz o konuyu düşünüyorum 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 44 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Dogalgaz azalmış gaz almam lazim 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Anime izlemek 2 2 Yorumla Livaneli4108 9 ay İzle o zaman Yorumla Cevap sahibi 9 ay Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aklımda hiç bir şey yok şu an
Kırmızı başlıklı kızın ninesi var o kötü kalpli kurt neden yaşlı bir kadını yedi bize gelse karnını doyurur bir kebab söylerdik.
başkalarının zihnimde bıraktığı tahribatlardan nasıl kurtulurum diye düşünüyorum her zamanki gibi
aklın başındamı diye bi sorsana ruhen yokum. bedenen aranızdayım
Kredi kartını alıp üst baş almak. Üstüne çıkıp KFC yemek var.
Bu hafta hiç işe gidesim yok nasıl bir bahane uydurup rapor alabilirim diye düşünüyorum
şu an sen sana yazmak, normalde biten bir ilişkinin hafiflemiş acısının rahatlığı ve uyku
Dusu doldurdum icinde yatıyorum valla neler geçiyor aklımdan da bakma 🤣
Ekpss ve üniversite sınavları var 😂
Yatırım için nerden para bulabilirim var
Mutluyum yarını planlıyorum
Dördüncü kahvemi içsemmi yarınmı içsem
Dünya yuvarlaksa bu tavan niye düz acaba
Moralim bozuk biraz o konuyu düşünüyorum
Dogalgaz azalmış gaz almam lazim
Hiç bir şey
Hiç bir şey
Anime izlemek
İzle o zaman