Yaslilara katlanamiyorum cidden alttan mi alacagiz sirf bizden once dogmuslar diye?

Yemin ederim Z kusagindan onceki eski nesil beni yordu artik. Ne saygi ogrenmisler ne de haddini bilmeyi.

Gecen ananem bizde kaldi 3 gun. Kendisi 60 falan cok yasli degil akli basi yerinde ve vucudu da saglam. 50 lik kadindan farki yok kisacasi.

Kadin her seye karisiyor. Balik almaya gittik annem hamsi alacakti ben kucuk balik yemedigimden bana levrek aldi ananem hemen diyor ki "... sen pahalisini istiyorsun..." Sanane babamin parasi sana mi sorucam hadsiz?

Sonra kedim koltuklari ve haliyi tirmaliyordu ona sokak kedisi gibi bagirdi kedimi korkuttu ve kedime s*çıyor pis dedi. Evime gelmis kedime bagiriyor kadin pardon da, kedimin evinde kaliyorsun farkindaysan sen sadece misafirsin?

Aksam yemegi yiyoruz ben corba ictim ve ana yemege gecerken tabak degistiriyorum (farkli yemekleri ayni tabaga koymayi sevmiyorum) kadin diyor ki "yeni tabak mi cikarcaksin (tabak kirletme habire diyor) lan sanane sanane benim evim benim sofram sen kimsin ya gelmis evimde her seye karisiyorsun

Artik alttan almaktan yoruldum seni dedim her seye karisiyorsun dedim kedime laf edince de laf soyleyemezsin dedim. Su Z kusagindan onceki nesli bi temizlesek ulke kalkinacak yemin ederim.

Güncellemeler
+1 yıl
Sonra etek giydim disari cikicam pantolon giy bence diyor ALLAHİN BİSEYİNE BASLİCAM O OLCAK kadini tersliyorum bagiriyorum hala defolup gitmiyor yüzsüz. Sirf kizinin evi diye kendi evi saniyor da bu evde sadece kizin degil, 5 insan yasiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sabah kahve icmeye gidecektim cok kahve iciyorsun dedi bana sonra aldigim kahveye de ters ters bakti (ne kadar buyuk diye) not: buyuk degil orta boy ama kendisi cahil oldugundan kahveler sadece fincanda icilir saniyor
Yaslilara katlanamiyorum cidden alttan mi alacagiz sirf bizden once dogmuslar diye?