Kişilik & Karakter Hassas kalpli olmak çok zor değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Her gün ceremesini çekiyorum 😢 Güncellemeler+1 yıl Some balık burcu olmak problems Hassas kalpli olmak çok zor değil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet özellikle de bu zaman da çok zor.. çünkü iyi olmaya çalıştıkça insanlar iyiliğin karşılığını kötülük yaparak veriyor. 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hassas kalp çocuklukta olmalı yaş büyüdükçe kalpler bence hassaslıktan çıkar çıkmalıdır da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok zorrr o göz dolmaları ağlamamk için kendini tuttuğunda baş ağrısı 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Bu zalim dünya hassas kalplere uygun yer degil 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok üzerler be minnoş kalbini dostum 🤦 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet hemde nasıl 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Zor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet özellikle de bu zaman da çok zor.. çünkü iyi olmaya çalıştıkça insanlar iyiliğin karşılığını kötülük yaparak veriyor.
hassas kalp çocuklukta olmalı yaş büyüdükçe kalpler bence hassaslıktan çıkar çıkmalıdır da
Çok zorrr o göz dolmaları ağlamamk için kendini tuttuğunda baş ağrısı
olanlara sormak gerek
Bu zalim dünya hassas kalplere uygun yer degil
Çok üzerler be minnoş kalbini dostum 🤦
Çok 🤧
Zor maalesef
Evet hemde nasıl
ben de:(
Zor.