Kişilik & Karakter Kadınlar mı kuaförde daha çok sıra bekler yoksa erkekler berberde mi? Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sıra beklerken çatladım burda… Bütün gün evde oturuyorlar iş çıkış saatinde yığılıyorlar.. 🤦🏼♀️ Kadınlar mı kuaförde daha çok sıra bekler yoksa erkekler berberde mi? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kadınlar kuaförde daha çok sıra bekler 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Kadınlar daha çok bekliyor gadası 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Erkeklerin berber işi çok çabuk bitiyor. Bizim kuaför olayı tam bir eziyet bazen. Randevu alıp gitmek bile çözüm değil. Bekle dur. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl En fazla bir kişiyi bekliyorum.. Çünkü randevu alıyorum kuaförümden ve ona göre arıyor beni.. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ben sıra beklemem, randevu alırım ve saatinde giderim, hemen traşımı olurum : )) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kuafölere hiç güvenmem. hep aradan birilerini alırlar. bu yüzden sabit berberim yok 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadınların kuaförde işleri çok uzun sürer biz erkekler yanları sıfır sakal tıraşı birde 15 20 dakika max sürer 😂 0 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kadınlar mutlaka daha çok bekliyorlardır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kadınlar kuaförde daha çok sıra bekler
Kadınlar daha çok bekliyor gadası
Erkeklerin berber işi çok çabuk bitiyor. Bizim kuaför olayı tam bir eziyet bazen. Randevu alıp gitmek bile çözüm değil. Bekle dur.
En fazla bir kişiyi bekliyorum.. Çünkü randevu alıyorum kuaförümden ve ona göre arıyor beni..
Ben sıra beklemem, randevu alırım ve saatinde giderim, hemen traşımı olurum : ))
Kuafölere hiç güvenmem. hep aradan birilerini alırlar. bu yüzden sabit berberim yok
Kadınların kuaförde işleri çok uzun sürer biz erkekler yanları sıfır sakal tıraşı birde 15 20 dakika max sürer 😂
Kadınlar için kuaför sadece kuaför değil galiba nznsjsı
Kadınlar mutlaka daha çok bekliyorlardır.