Kişilik & Karakter 1 erkekte aradığınız ilk 4 şey nedir? mechulbiradam Takip Et Xper 3 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakalım soru aynı cevaplar aynı mi?Yani yine ilk sıra PARA mı? 1 erkekte aradığınız ilk 4 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kızlar karaktere bakmaz genelde. 0 1 Yorumla mechulbiradam +1 yıl Karakter 4. Olur mu
BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Akilli mantikli olmasi eglenceli kisilikDurustlukKultur 2 4 Yorumla mechulbiradam +1 yıl Bence kültür çok farklı bir olay. Ama diğerleri önemli.. Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Nasil farkli? Benim sradigim erkek kulturlu olmali soru bu degil miydi😂 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Benim aradigim erkek kulturlu erkek yani Yorumla mechulbiradam +1 yıl Bu zamanda o kadar bilgi sahibi ve aynı zamanda olaylara objektif yaklasabilecek birini bulmak zordan birkaç tık ileride. Ki bilgilenmenin çağımızda kolay olmasına rağmen zor. Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl olgunluk, gelismis mizah, saygi, egitim 1 3 Yorumla mechulbiradam +1 yıl Normal mizah kabul görmez mi :) gelişmişini bulmak zor gibi... Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Simdi erkekler cinselligi mizah saniyor oyuzden gelismis olucak Yorumla mechulbiradam +1 yıl O erkeklerin mizahtan başka şansı yoktur belki :) cinsellikte bazı şeyleri mizah yaptiklarini sanarak gecistiriyorlardir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar karaktere bakmaz genelde.
Karakter 4. Olur mu
Akilli mantikli olmasi
eglenceli kisilik
Durustluk
Kultur
Bence kültür çok farklı bir olay. Ama diğerleri önemli..
Nasil farkli? Benim sradigim erkek kulturlu olmali soru bu degil miydi😂
Benim aradigim erkek kulturlu erkek yani
Bu zamanda o kadar bilgi sahibi ve aynı zamanda olaylara objektif yaklasabilecek birini bulmak zordan birkaç tık ileride. Ki bilgilenmenin çağımızda kolay olmasına rağmen zor.
olgunluk, gelismis mizah, saygi, egitim
Normal mizah kabul görmez mi :) gelişmişini bulmak zor gibi...
Simdi erkekler cinselligi mizah saniyor oyuzden gelismis olucak
O erkeklerin mizahtan başka şansı yoktur belki :) cinsellikte bazı şeyleri mizah yaptiklarini sanarak gecistiriyorlardir.