Kişilik & Karakter Bir insanda aradığınız ilk 3 şey nedir? hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatın geneli için sorulmuş bir sorudur. Bir insanda olmasını istediğiniz, olmazsa sorun var dediğiniz 3 şey nedir? Bir insanda aradığınız ilk 3 şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. ZekaMerhametAnlayışVicdanDürüstlük bunlar olmalı... 1 7 Yorumla hürdeli +1 yıl Üçü beş yapmışsınız. Çok şey istiyorsun demesinler sonra. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Sayı olarak bakmadım ki düşünce olarak yazıp belirttim.. Yorumla hürdeli +1 yıl İyi yaptınız. Hepsini bulmak zor olsa da inşallah bulursunuz çevrenizde böyle insanlar. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Görüşümü bulmak için yapmadım. Yorumla hürdeli +1 yıl Bulmak için yapmadınız ama bende bir iyi niyet dileği olsun diye dedim Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bilmukabil. Yorumla hürdeli +1 yıl Eyvallah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Dış güzellik, zeka, ve aynı düşünceler 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhamet, zeka, anlayış 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karakter 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Zeka
Merhamet
Anlayış
Vicdan
Dürüstlük bunlar olmalı...
Üçü beş yapmışsınız. Çok şey istiyorsun demesinler sonra.
Sayı olarak bakmadım ki düşünce olarak yazıp belirttim..
İyi yaptınız. Hepsini bulmak zor olsa da inşallah bulursunuz çevrenizde böyle insanlar.
Görüşümü bulmak için yapmadım.
Bulmak için yapmadınız ama bende bir iyi niyet dileği olsun diye dedim
Bilmukabil.
Eyvallah
Dış güzellik, zeka, ve aynı düşünceler
Merhamet, zeka, anlayış
İman vicdan merhamet.
Zeka, merhamet
Karakter
Saygı sevgi