AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu bu kadar zor bir şey değil ya bahane arıyorsunuz valla 🙄
Sen konuşma
Gözünü oyalim senin bak ne güzel çözüm bir daha bakamassin
Boş konuşma
Cinselliğe doyarsan bakmazssın
doyamaz çünkü onunla kimse ilgilenmiyor 😊
şu an mesajlardan sana saydırıyor kanıtlayamam ama eminim
Evlenmeden ilişkiye karşıyım dinime göre haram , sizin gibi iki yarım akıllı bunu anlamaz zaten.
saydırmıyor şaşırtıcı şekilde
ve hakaretten geçilmiyor, dinden imandan bahseden insanın yazdıkları
Aslında mutlu olmalısın onlar açık giyinirken sen imanını daha çok yaşamaya çalışacaksın nefsini daha aza indireceksin daha çok sevap alacaksın emin ol başaracaksın başaramıyorum diyorsanda görüşümde belirtiğim gibi yap ne diyim sana
Gece kuşu sen bu akılla fazla yaşamazsın.
hakaret etmeden tartışamıyor musun?
İnsanlara hakaret ederek imandan falan bahsediyorsun köyden inmişin şehire az medeniyet görmüşsün konuşuyorsun ben sana burada tavsiye vermeye çalışıyorum kimseyi kırmadan ama siz zorla bir şeyleri bana deditirmek istiyorsunuz neyse sizin gibi tacizci biri ile daha iki kelam laf konuşmam
ağzına sağlık
Bu hakaret değil, ortada bir kitap var , gece kuşu senin tavsiye mi, madem açık giyinmeleri iyi o zaman Allah kuranda kapanmalarını emrediyor sen Allahtan daha iyi biliyorsun , eğer Müslüman değilseniz hiç yorum yapmayın.
burası ne zaman islami site oldu?
Ciddiye almıyorum seni
Bilader ne alakası var mutlu ol diyorum imanını daha çok başarıyorsun bizler yanacakken sen zina işlemediğin veya işlememeye çalıştığın için sevap kazanacaksın
alacaksın
Bir müslüman diğer dinlere saygı gösterir ve kendi dininin güzelliklerinden bahseder böyle değilseniz yazmayin konuşmayın demez istersen o bağlı olduğun tarikattan ayrıl çünkü baya bi beynin yanmış
Dinini biraz araştır gel karşıma konuş kitap okumadığın benim yazdıklarımı anlayamamandan çok belli oluyor
Türkçe okuyup anlamak haram bunlara göre
Ben tarikatı yok benim tek yolum var oda İslamdır, ben ne kadar anlatırsam anlatsam siz anlayacağınız kadar anlarsınız , ben araştırmadan bilip bilmeden konuşan biri değilim, neyin ne olduğunu iyi biliyorum, ama keşke sizde bilseniz.
biz de biliyoruz, okusan anlardın
Yoruldum yeminle yoruldum 😂
Tamam
Seni kendini melek sanan ruhundaki şeytana ses çıkaramayan nefsine hakim olamayan kişi bakma sana mı kaldı ne giyileceği haram cinsiyetsiz günahlardır BAKMA
Boş konuşma bıktım sizin gibilerinden
İrade meselesi illa bakarsın, fena hatunlar var
Nasil bir şey giymiş ki ne gördün
İyi değil
nerde yaşiyon ösdmdk
Sanane söylemek zorunda mıyım?
Gözünü kör et
Elbise var daha iyi kadınlar için çıplak gezmekten daha iyi.
sana fikrini sorduk mu?
Taciz edildiğiniz zaman ağlamayın o zaman.
açık giyinmek tacize davetiye midir?
burada potansiyel bir tacizci var bu durumda
eğer bir kadın senin için yeterince açık giyinmişse kendinde o kadını taciz edecek hakkı ve cesareti bulurum der misin, buna evet veya hayır şeklinde cevap ver
Taciz etmem etmedim de , evet her şey birbirine bağlı hayat müşterektir.
evet dedin.
hayat müşterektir ne demek ya, şu an tacizci olduğunu itiraf ediyorsun
ekran görüntüsü aldım.
Laftan anlamıyorsun , erkek nasıl bakmamaya gayret ediyorsa kadın kapanmaya gayret göstermeli demek istedim ama işte ben kime anlatıyorum ki.
hemen geri vites
bir erkek isterse çıplak gezsin ve isterse gerçekten iyi görünsün, ben onu taciz etmem
ama sen sadece dekolteyi bir taciz unsuru olarak görüyorsun, bu durumda kim frenlemeli
Olum biraz sakin olun herkes birbirine baksın ( öküzün trene baktığı gibi değil tabi ) eğer neden öyle bakıyorsun diye sorarlarsa gayet güzel hatların var hoşuma gitti de gayet açık ol ama samimiyete göre buna benzer yuvarlama bir cümle oluşturun
Sen anlamıyor musun kapalı kadınları bile taciz ediyorlar sen ne anlatıyorsun he taciz edilmeye hak mi görüyorsunuz bu zihniyetle alakalı olan bir şey
Allah boşuna kadına kapanmayı emretmedi, nasıl erkeğe bakmayı haram ettiyse kadına da kapanmayı emretti , siz Allahın kanunlarına uymuyorsanız boşuna taciz olayları olmuyor demekki
Biliyorum ama açık dikkat çekiyor anlamıyor musunuz , allahın emri bu benim değil Allah kapanmayı emretti.
Allah kapanmayı emretmedi, dini insanlar icat etti, kitapları insanlar yazdı, emirleri insanlar verdi
eğer yaradılış inancın varsa böyle bir yaratıcı mükemmelse, bu mükemmel yaratıcı hatalı bir varlık yaratmazdı, kadın doğuştan kapalı, erkek doğuştan sünnetli olurdu
açtırma ağzımı, saygı çerçevesinde tartışalım
bakabilirsin, bakma demiyorum ama taciz edemezsin
Ateist birisin zaten kaybetmişsin konuşmanın bir anlamı yok senle.
eğer bu şekilde devam ederim diyorsan yasal müdahaleler devreye girer, sen bilirsin babasının gururu
Her şeyi yaratan yapsaydı sınav diye bir şey olmazdı
hayır ben ateist değilim ve burada benim inancımın hiçbir önemi yok, bunu tartışmıyoruz
Tamam doğruyu Allah biliyor kim haklı.
Sevgili yap.
Ne alaka
gözün ondan başkası görmeyecek.
çok alaka.
Ben sevgili yapamam
O zaman duvara bak.
Yetmiyor
yere bak
abla göz kayıyo
bakmak istiyorsan bak ne diyeyim
Boş konuşmasan mı yere bak yolda yere bakarak yürümek zorunda mıyım veya oturduğum bir yerde açık kız varsa ne yapalım?
Yere bakınca olmuyor kısa oldukları için farklı yere bakıyormuşun gibi oluyor onun için gözlerine odaklan eğer kayıcak gibi oluyorsa çapraz yukarı bak
abla istemeden oluyo
sana da kaydı yanlıs anlamazsan
bakmak istemiyorsan bakmazsın koçum
açık kız ne ayrıca
Kafamız yerden kaldırmayalım mı?
tamam uzatma beni ilgilendirmiyor sorunun
Yorum yapma o zaman
sana sormadım
Soruyu soran benim?
sana verdiğim öneriyi beğenmediysen gözünü kör et yorumu var, hoş bir kızın yorumu onu dikkate al
Gözünü bağla evden çıkma
Sen evden çıkarken aklını evde unutma
Ehehehehe
Boş insan
Kess
Boşa yaşıyorsun.
Sende öyle
Soruya bak aq
Sen beni anlayamazsın kıt aklınla
Senin mizaçtan anlaman benim sorunum değil
Anlamaman**
Kadınlar açık gezmemeli.
Kadınlar istediği şeyleri giyebilir ama erkekler için degil kendileri için giydikleri zaman bir şey demem. Erkekte bir kadının ne giydiğine bakmamalı açık giyinse sorun oluyor kapalı giyinse sorun oluyor toplum algısı böyle maalesef kendini bilen insan bunları düşünmekle uğraşmaz.
Allah emrediyor ben değil , kendi kafamızdan uyduruyoruz sanıyorsunuz , ister istemez bakar sen ne derse de hala anlamıyorsunuz dimi, ben açık giyiniyim ulu orta gezeyim ama erkekler bakmasın, erkek bakmamaya gayret ettiği kadar kadın da kapanmaya gayret etmeli hayat müşterektir, Allah erkeğe bakmamaya emret ettiyse kadına kapanmayı emretti.
Herkesin günahı kendi boynuna bizi ilgilendirmez dinimizde zorlama diye bir şey yok.
Müslüman olmayan zorlama yok , Müslüman olana zorlama var.
Herkes müslüman değil zaten müslüman olanlar tabiki dikkat etmeli bu konuda kendini bilen bir insan erkek için değil kendisi için giyinir ortama göre hoş açık da giyinsen kapalı da giyinsen erkekler bakmıyor mu zaten? Sonra da açık giyiniyorlar oluyor..
Bakıyor ama bunu kadar açık hedef haline gelmiyor dikkat çekmiyor yani.
Gözünü kapa
Senin gibi eşekler hoşaftan anlamaz
Gözünü kapat
Gözüm kapalı gezelim boş konuşma.
Bakmak istemeyen bakmaz ztn asıl senin sorun çok boş sanki yapıcak çok bişey varmış gibi bir de soruyo
Allah neden kadınlar kapanın dedin o zaman madem hep kusurlu biziz , erkekler bakar kardeşim bu hep böyle olmuştur.
Kadın kapanmasa dahi sana emredilen de gözünü çevirmen işine geleni uygulamayı bilirsiniz siz anca
Ben elimden geleni yapıyorum senden akıl alacak biri değilim, birazdan elinden geleni yapsın.
Tm sensin