- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel fantezi olarak her yaş ayrı çekici gelebilir. Ama sağlıklı bir ilişki olması zor açıkçası. Bir süre sonra sıkılırsın muhtemelen. Karşı taraf halinden memnun olur ama orası kesin :) Benim yirmili yaşlardaki kızlar ilgimi çekiyorlar ama oluru yok biliyorum. Yalnızlığı kabul ettim çok uzun yıllar önce. Her şey zamanında olmalıymış o da şans işte olmadı. Anlaşacağın dengin olan birini bulmaya çalış bence
01 Yorumla- +1 yıl
Denklik önemli 18 yaşında bende oldum ama kendimden büyüklere ilgi duymadım hiç ne işim var dedim hep
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler aileden imtiyazlı büyütülür. Geç sorumluluk verildiği için geç olgunlasir. Kızlar daha erken olgunlaşıyor
Olgun erkeklerin fevri cikislari olmaz. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır. Sizin hata yapıp uzulmenizi istemez. bu da onları daha sahiplenici koruyucu görünmesini sağlıyor
Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir.
İşte o yüzden bu kriterler 30-33 yaş sonrası kişilerde görülüyor.
Yani seninde böyle karakterde kişilere ilgi duyman çok doğal00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarda da erkeklerde de yaşlandıkça çekicilik belli bir yaşa kadar artıyor. İnsan tecrübe elde ettikçe daha olgun ve karakteri oturmuş biri haline geliyor. Bu durum da bireyin en iyi versiyonuna ulaşmasını sağlıyor. O yüzden karşı cinsin 30-35 yaş aralığındaki insanlardan etkilenmesi gayet normal. Ama burada tek bir nüans var, o da yaşı küçük olan kişinin yaş farkını önemseyip önemsememesi. Kimi kadın yaş farkı olan erkekleri tanıma konusunda istekli olmuyor.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olgun dediğin tipler 30-40 yaşında ki adamlar değil, olgunluk yaşla değil akıl zeka ve düşünce ile olan bir şeydir bir insanın aklı her zaman geleceğe yönelik ise o insan olgundur
Ama amacı sadece kızla cinsellik yaşayayayım sevgili olayım ise o insan sadece boş bir insandır bunun için dikkat et seni çok üzerler, gerçekten seven bir insan evlenene kadar bekler gerçek aşk budur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
u +1 yılBaban seni sevmedi mi? Amcası yaşında erkolarla takılanlara anlam veremedim, veremiyorum. Artık devir tam tersi :D kendinden genç erkekle takılacaksın genç kalacaksın djds
82 Yorumla
Soran+1 yılBabamdan fazlasıyla ilgi gördüm, görüyorum da😄
- +1 yıl
O zaman durum daha vahim 🥹
youtube.com/shorts/s4IdSBUApOc?si=7pJ_QZmg2hxr3rSG
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen kanka çok çekici ye bir kazık sonra göreyim seni 😄
40 Yorumla
+1 yılO yaşlarda normal kendi yaşıtların çok daha çocuk gibi davranıyordur
21 Yorumla- +1 yıl
@MadagaskarAslanı iso
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBende olgun kadın severim tercih meselesi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen yaşıtlarındaki ergenliğin farkında olduğun için ama yinede biraz daha düşürebilirsin o yaşı. 23 yaşında biri de olgun olabilir ama yaşın da olgunluğu vardır o yüzden 23 yaşındaki biri bile 18 yaşındaki birine kolay kolay bakmaz sübyancı olur bir nevi. Bak 30-25 yaş ilişkisi olur ama 18-23 yaş olmaz çünkü yaşın da bir olgunluğu var. 40 olduğunda istersen kendinden 10 yaş küçükle istersen 20 yaş büyükle ol kimse bişey diyemez. Ama hem yeni reşitsin hem de o kadar büyük kişilerle sen hayatı aynı seviyede deneyimlemediğin için seni hiçbiri sevgili olarak görmez, sadece cinsellik gözüyle bakar sen de o seni seviyor sanabilirsin.
41 Yorumla- +1 yıl
O yüzden herkes kendi yaşına yakın kişilerle daha iyi anlaşır her zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olayı asla garipseyemiyorum çünkü ben de senin gibiydim. Küçükken de hep kendimden çok daha büyük kişileri beğenirdim ama adım atmazdım. O zamanki yaşça küçüklüğümden gibi düşünüyordum ama durum hala aynı. Söyleyebileceğim tek şey sana nasıl yaklaştıkları önemli. Çünkü bazı erkekler daha kolay gördüğü için konuşmayı ilerletirken bazıları daha samimi yaklaşır kişinin karakteri öne çıkar. İyi geceler. <3.
52 Yorumla- +1 yıl
Yaşınız kaç?
- +1 yıl
Ne kadar büyük
+1 yılSana çekici gelen belkide o yaş erkeklerdekş duruş davranış hayata daha bi olumlu bakmaları ve hatta imkanla beraber varolan güç ve sende o sahiplenme duyhusunu istiyosundur
Birde şöle bak sen 35-40 larda olsan o yaşdakine bakarmısın? Baksanda ne amaçla?10 YorumlaZaten erkeklerin en çok dikkat çeken zamanları 30-35 yaş arası
Ben 15 yaşında da 20 yaşında da 25 yaşında da hep bu yaş aralığını beğendim. Merak etme yasin 30 olduğunda da aynı yaş grubunu beğeneceksin.53 Yorumla- +1 yıl
İlk kaç yaşında ki adamla yattim
- +1 yıl
2 3 😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa kızım sende olabilir soru mu bu da kimi olgun sever kimi genç herkes gençci olmak zorunda mı öyle dikkatini çekiyordur ben de daha çok olgundan yanayım ama bazı gençleri de sadece tip olarak beğeniyorum
30 Yorumla
+1 yılTabi ki saçmalamışsın her halde küçüksün, şimdi bu yorumların altında seni destekleyen SAPIK OĞLU SAPIKLAR olacak ve sen onların gazına gelirsen hayatın kararacak... Senin bu yaşında önceliğin kariyerin olmalı, ilişki değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle bir düşünce içindesiniz, olgun olan her erkek doğru erkektir, hayır yanlış sana sadece yaşıtların Ergen ve çocuksu geliyor, olgunlardan etkilenme sebebinde bu, olgun ya da Ergen fark etmeksizin bunların içerisinde doğru insanı bulman binde bir ihtimal
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Azımsanmayacak bir kitle varmış kadınlar arasından 15 yaş gibi bir fark olmasını bekleyen. Var olduğunu biliyordum ama bu kadar sık göründüğünü bilmiyordum açıkçası. Peki 18-22 yaş arası kızların 30 üstü erkekler ile ilgilenme sebebini açıklamak isteyen birileri var mı? Bunu yaşayan hisseden birileri... altında ki sebebi merak ediyorum
00 YorumlaBen de ayrı bir samimiyet içerisindeyim kendileri ile. Onlarla geçirdiğim vakit ile yaşıtlarımla karşılaştırınca yaşıtlarımın ne kadar çocuksu, olgun beyefendilerin ise hayranlık uyandırıcı tavırları olduğunu görüyorum.
10 Yorumla
+1 yılHer kadın olgun erkek sever zaten ama 20 yaş altı kızların 30larinda erkeklerle anlaşması mümkün değil. En fazla eğlence olursunuz kızlar, kendinizi heba etmeyin. Ciddi düşünecek erkekte de 18 yaşında zeka vardır, yani o da libidosuyla düşünüyordur.
110 Yorumla- +1 yıl
Libidoizm kazanacak
- +1 yıl
5 dkligina kazanacak sonra ikisinin de çöp bir hayatı olacak. 30 yasindaki adam 40 olmadan çökecek, 18 yaşındaki kız da yakışıklı birini bulacak.
- +1 yıl
Ben kötü son göremedim… denenmiş ve yaşanmış olacak
- +1 yıl
Kizin psikolojisi bozulmus olacak, adam da güzel ve uzun bir iliski yasayacakken kisa bir heyecan yasamis olacak
- +1 yıl
İkisi de kayıp değil. isteyip yapmamak en büyük hata. Bir yaşa kadar belki bastırır ötelersin ama bir noktada keşke dememek için denenmeli…
- +1 yıl
Buna keske diyorsa aklına gelen her seye keske diyecek vaziyettedir. Bir insan hayatini haz odakli yasiyorsa beyni calismiyordur. E o beyinsizlikle de keşke yapmasaydim diyecegi cok şey olacak.
- +1 yıl
Öyle düşünmemek lazım. İllaki seks değil ki konu. Bazen iki insanın ne paylaşacağını ve tatmin olacağını bilemeyiz. Bazen 1 günlük bir birliktelik, bir ömürlük hatıralar da bırakabilir. Tamamen hayal kırıklığı da olabilir. Denemek lazım.
- +1 yıl
100 kisiye sorsan arada 12 yas fark bir ciftin -olan o da en az 12- seksten baska ortak noktalari olamayacagini soylerler. Arada kusak farki var neredeyse.
- +1 yıl
Benim görüşüm, seks olmadan zor. Geri kalan kısımlar için ise, tamamen hayat kaliten ve birikiminle alakalı konular. Dede eğlendirmek başka o konuda kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Neyse kim naparsa yapsin
+1 yılGayet normal sen parayı seviyorsun. Senin yaşıtların şu an öğrenci olduğu için cepleri boş. Sen gezdirecek yedirip içilecek olanları o imkanlardan dolayı seviyorsun. Tipi önemli değil keko olsa da bakarsın çünkü sana para önemli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok nedeni olabilir.
Aileden aldığın eğitim.
Ne istediğini bilmen
Hayata karşı bir felsefen olması
Babanı arıyorsun.
İstediğin baba figürünü bulmak istiyorsun
Kız çocuğu için baba çok önemli.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende bahsettigin yaş aralığındayim ama bence o yaş grubundaki birinden hoşlanman için sen çok gençsin. Biraz daha küçük yaştaki erkeklerle görüşmeni tavsiye ederim
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki o yaştaki biri sadece cinsellik olarak sana yaklaşsa Kabul eder miydin?
- +1 yıl
Dış görünüşü nasıl acaba🤔
Soran+1 yılguzel
- +1 yıl
O anlamda dememistim. Çocuksu mu görünüyorsun yetişkin mi
Soran+1 yılyetiskin karakterliyim. Senin yaslarda biriyle konuşuyorum da bakis acısını merak ettim biraz
- +1 yıl
Bakış açısı farklı olabilir. Bazıları sadece cinsellik amacıyla bakarken bazıları duygusal bakabilir
Soran+1 yılCinsel amacla bakıyorsam kabul eder mi?
- +1 yıl
Eğer göz zevkine hitap ediyorsan kabul eder
+1 yılAynı durumdayız kanka ben de 18 yaşındayım ama şu an 36-38 yaş arası bir adama platonik olarak aşığım asdasxjda:)
33 Yorumla- +1 yıl
18 yasinda 36-38 yaşında ki adamlardan mi hoslaniyorsun bu normal birsey degil
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler 30 dan sonra olgunlaşıyorlar. Ben de öyleyim.
Ergenler çekilmiyor her şey den önce erkek gözüyle bakamıyorum çocuksu kendine hakim olamayan birine.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki yaşıtların ve yaşına yakın erkeklerin davranışları sana çoçukca gelip sana güven vermiyordur bu yüzden de sana olgun kişilerin davranışları çekici geliyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılçok iyi anlıyorum yaşıtların velet gibi geliyor bu yüzden olgun senden büyük erkekler ilgini çekiyor, hem mantıksal hem hormonal sebepleri olabilir senin için
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşındayken hiç böyle değildim yaşı büyükler ilgimi çekmedi hala da çekmez öyle sevmezdim hiç hepte ne işim olur babam yaşında adamlarla derdim olgunluk yaş değil akılla olur
01 Yorumla- +1 yıl
+1 haklısın
+1 yılbir kere 18 yaşındaki bir kızla, 35 yaşındaki erkeğin beraber olması etik değil. olgunluk yaş ile de olmaz. 50 yaşında ki bi erkek, 10 yaşında gibi de davranabilir. 10 yaşındaki bi erkek, 50 yaşında gibi de davranabilir. bu olgunluk durumu, kişiden kişiye göre değişir. davul bile dengi dengine çalar. saçmalama bence.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu geç kadın öğün erkeklerden hoşlanır bu nün nedeni otoriter ve kadına nasıl dovranmasini bilen güven verdiği içindir işleri güçleri yerine oturmustur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor ben 18 yaşında birisiyle takılmam takılanlar var ama bazı kızlar var yaş 18 fizik 25-26 bunuda anlamadan konuştuklarım oldu
Sıkıntı yanii00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yıltamamen tercih meselesi belkide bilgi transferi almak içindir belki de dah yaşanmışlıklar ve hayat tecrübesi edinmek için de olabilir. evet var böyle çevremizde ilgi duyanlar
00 Yorumla Belki sana yaşça büyük insanlar iyi geliyordur ve kendini güvende hissediyorsundur ama o Baba Sevgisi olayını da düşünmek gerek.
Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa çünkü bu hayat senin!00 Yorumla
+1 yılBaba ilgisizliginin etkisi olabilecegini soyluyorlr bu durumun ama sen dh iyi bilirsin tatlim
10 Yorumla25ine doğru geçer bu. Olgunlar da bibok değil, zamanla anlarsın
20 Yorumla
+1 yılBen bunu daha önce araştırmıştım altında yatan psikolojik sebepler var. Ondan kaynaklı.
21 Yorumla- +1 yıl
Neymiş
+1 yılolgun erkekler daha şefkatli , nazik, değer bilen olurlar.. erkeğin her anlamda erkekliğinin zirvesinde olması 35+ dan sonra başlar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz erkeklerde olgun kadınlara bakıyoruz. Ben kaç kere olgun kadınla birlikte oldum yok böyle bir şey küçüklere daha tecrubesiz bakıyorum onlardan sonra. O kadınlar işi biliyo bende işi biliyorum yanalım hepimizz hah
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Amcan yaşında biriyle bir şeyler yaşaman zaten zekasızca bir durum o şahısta pedofili oluyor tamam reşit olmuş oluyorsunuz fakat akıl mantık işi değil
00 Yorumla
+1 yılNormal ancak yaşın fazla büyük. Tabii böyle de kabul eden vardır muhakkak
04 Yorumla
Soran+1 yılyasim fazla mi buyuk?
- +1 yıl
Kekeledim mi?
Soran+1 yıldaha küçük olsaydim resit olmuyordum, pedofili olur
- +1 yıl
Ama değilsin. O yüzden bu tür konular hakkında endişelenmene gerek yok. Üçüncü şahıslara ne denir bilirsin
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlar baska bi seviye cunku gormus geçirmiş tecrübeli oluyorlar ve bunu iliklerine kadar his ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılOlgun erkeklerden hoşlanmam normal erkekler 30 dan sonra olgunlaşmaya başlar ve 40 a doğru tam olgun olur
00 Yorumla
+1 yılBana da hep 18-19 yaşında hatunlar yazıyor. Saçlarımın beyaz olmasını seviyorlarmış çok karizma diyorlar. Ben o yaşlarda birine yazsam ters teper 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de hep kendimden yasca Buyuk insanlari begenirdim. Nisamlimla da su an 5 yas var aramizda asla ters tepmiyor sahiden.
33 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar büyük
Cevap sahibi+1 yıl12-13 gibi
- +1 yıl
Hımm yaş kaç peki
+1 yılBende öyleyim bunun sebebi yaşıtlarımızın daha küçükmüş gibi davranması
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baba sevgisi eksik kalmıştır ondan olabilir.
10 Yorumla
+1 yılDaha küçüksün be abicim baban yaşında adamlar ,23, 25 desen yine neyse.
10 Yorumla
+1 yıl30 - 35 arası toplanın beğler seçmece karpuz muamelesi görecez
10 YorumlaBaba profili çok etkin olmadığı içindir babadan sevgi veya koruma görülmediği veya az görüldüğü için bir baba profili arıyor olabilirsin çünkü bende öyleyim
23 Yorumla
Soran+1 yılyok babamla aram cok iyi aslinda. daha az önce bi ton sevgi sozcukleri yagdirdi hwikqkqkd
Soran+1 yılannemle aram kotu ama alakası oldugunu sanmiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Sevebilirsin, bende sana göre olgun sayılırım.
00 YorumlaSadece sana özgü değil diye biliyorum. Bende sen yaşlarda olgun kadınları seviyordum 😊
00 Yorumla
+1 yılBabadan ilgi görmemiş çocuklar genelde bu yönelimde oluyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çünkü erkekler 30 yaşlarından itibaren olgunlaşmaya başlıyorlar
00 YorumlaKendi yaşımdan büyük sevmem
En az 6 7 yaş olmalı , başka anlaşamıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl39 yaşından sonra değişeceksin bende senin gibiydim özellikle kilolu dolgun olgun kadınlara hayrandım şimdi fark etmiyor benim için nefes alsın yeter 🤣🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. O yaştaki kişiler genellikle olgun kişileri seviyorlar normal
00 YorumlaSonra şiddet görüp tecavüze uğrayınca adalet adalet deyip bizden yardım istemeyin
07 Yorumla- +1 yıl
ulan ne alaka ya ne alaka yaşla ne ilgisi var? yaşı küçük olup yine neler yapanlar var 20 lerde olup. boş yapma karakter meselesi. bunu anlamayıp üstüne dalga gececek kadar aptal mısın? merak etme kimse senden yardım istemez. o duruma giden kadınlar da bilerek yapmıyor zaten. ne iğrenç varliklarsınız. cümlen kadar Çok kötüsün. biraz beynin olsa bilerek öyle kişilerle takilmsdiklarini idrak edebilirdin. manupulatif bir cinssiniz kadin napsin? kendi igrencliginizi böyle mi ört pas ediyorsunuz 😃 kadınları suclayacagina o pis hem cinslerini suçla. kimse senin gibi bir veletten yardım istemez cok takma. pis herif.
- +1 yıl
sorun yaş değil zihinsel olarak ergensin. yazdığımı düzgün oku o kadar fazla yaşı savunmadim ben zaten. önce anlamayi öğren. yazdığın iğrenç cumleye laf ettim. ne ciddi misin sen? 18 olup hiç mi yok ulan 18 yaşında olup 13 yaş kızlara neler yapan var saka misin sen velet? dünyada milyonlarca olay var böyle. 18 yaş kişiler de cok tecavüz ediyor merak etme sen. utanmadan görmedim diyor. sen görmedin diye yok mu saniyorsun binlerce var? senden ala aptal mi var yoruma bak pis herif annene uzuldum. 18 yaş kişiler de bol bol tecavüz ediyor merak etme sen. hangi aptal kafayla yok diyebiliyorsun. dünyadan haberin yok sanırım? pis herif. git araştır bakalim 18 olup kucuk kızlara neler yapanlar var. utanmadan yok diyor ya cildiricam pis zihinli. en cokta 18 ler ediyor sorun etme. sizin cins için yaş farketmiyo her yaştan var. noldu zoruna mı gitti? dünyadan haberin bile yok aptal aptal boş yapma
- +1 yıl
cildiricam ya hic mi yok 18 olup tecavüz eden. artik ciddiye almiycam seni. dünyada bir cok örneği oldugu halde yok diyen ve bu tecavüzu yok sayan bos birisisin. en cokta yasitlarin yapıyor. biraz beynin olsa bunu bilirdin zaten. yasitimi savuncam diye onca tecavüzü görmezden geliyor pislik.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme olgularda 18 yaşındakileri seviyor gül gibi geçnir gidersiniz.
07 Yorumla- +1 yıl
Yaş sabit kalmayacak bu arada ve de dediğin kişiler sapık amca
- +1 yıl
Kesinlikle
İnsanoğlu bastıramdığı duygularının kölesi olmuş ne desek nafile. - +1 yıl
18 yaşında reşit ama o yaşa göre çocuk bende 18 oldum büyükler ilgimi çekmedi hiç
- +1 yıl
boş ver her şey dengi dengine sapkınlık bu başka bir şey değil.
- +1 yıl
Ben büyükleri baba bir amca bir abi olarak görüyorum çünkü o yaşta ki insanlar kullanır sadece
- +1 yıl
İyi geceler sana kendinden başka kimseye güvenme bu sözümü de yaz bir yere unutma ufaklık okey.
- +1 yıl
Sağol abi sanada
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılZevk secim tercih meselesi sonucta kendine iyi gelen seçilmeli.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kadınlar hep kendilerinden olgun erkeklere ilgi duyarlar, normal yani.
00 Yorumlababandan görmediğin vicdan ve merhameti arıyorsun aslında
00 Yorumla
+1 yılBende de öyleydi taki olgunluğun yaşla degıl akılla oldugunu fark edene kadar ve konultugum kişinin evli oldugunu ögrenene kadardı. Kesinlikle ve kesinlikle yaşıtın insanlarla ol olgun olan her türlü oluyor
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz abartmasanmı, 25 30 arası olsa şu tercihlerin bence daha iyi olur diğer türlü düşünceleriniz ve amaçlarınız çok farklı olur
00 Yorumlakadinlarin genelinde olan bi durum. 28 e kadar vs normal gbi ama 30 uzeri fazla sanki senin icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 23 yaşındayım beni sev. Beni seeeeeeeeeeeeeevvvv beni seeeeeev Dzeko nün şarkısına döndürdüm a"*q 😂🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik için isterler seninle olmayı ama söz konusu ciddi ilişkiyse çevrelerinde bu durum hoş karşılanmayacağı için tercih etmezler
00 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat