Böyle değildim ama yaş ilerledikçe bazı erkekler var. Bakımlı, güçlü kuvvetli ama 30 ile 45 arası erkeklerden hoşlanmaya başladım. Eskiden abi gözüyle bakardım. Acilen bu bakış açımı değiştirmem lazım. Psikoloğa mı gitsem kendimi kötü hissediyorum. Yaş 24
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal, psikologluk bir durum yok. 24 yaşında bir yetişkin olarak erkeklerdeki yaş kriterini kendin nasıl belirlersen normali odur, başkasının normaline uymak zorunda değilsin. Bunun pek çok nedeni olabilir. 40 yaşın üzerindeki erkeklerin olgun, ağırbaşlı halleri, yaşam tecrübeleri seni çekiyor olabilir. Yaşıtlarınla birlikte olduğunda geleceğe dair kaygı duyman olabilir. Olgun bir erkeğin hayatta ne istediğini bilmesi, keşfetmiş olması, seninle olmayı tercih ettikten sonra onun ilgisinden ve sevgisinden emin olmanı sağlayabilir. 45 yaşında bir adam gönül eğlendirmek için değil, sevmek, sevilmek ve ilişkide huzur bulmak için sevgili olur. Genç, taze beden arzusunun bunlardan sonra geldiğini düşünüyorum. Çünkü o arzu, ne istediğini bilen, olgun, tecrübeli bir erkeğin kafa yapısına uymuyor. Cinsellik yönünden bakarsan, yaşıtlarına göre daha fazla tatmin duygusu yaşayabilirsin, çünkü kadınların ne istediğini artık öğrenmiştir.
15 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀 Aliceden harikalar diyarı diyorsunuz yani😂😂
- +1 yıl
@GizemliStalker niye ki?
- +1 yıl
@Banker_Bilo 40'lıkları öveyim derken biraz komiğe kaçmış:)
- +1 yıl
@GizemliStalker nesi komik ki? Övmeye çalışmıyorum, düşüncemi yazdım
- +1 yıl
Bu saydığınız özellikler genç arkadaşlarımızda da var. Arayan belasını da bulur, mevlasını da :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayırlı olsun
Yakında evli bir fckbody bulursun
Birde ona aşık olursun
Sonra buraya gelip arkadaşlar akıl verin dersin.
Senin gibileri burada böyle görüyorum.29 Yorumla
Soran+1 yılEvli heriflerle işim olmaz
Soran+1 yılYok ya öyle bir hata yapmamaya çalışıyorum. Gençliğimi yaşlı birine aşık olarak harcayamam.
Soran+1 yılNasıl eylemler mesela
- +1 yıl
Düşünceni değiştirmeye çalışıp.
Sıradan insanlar gibi kendine yönlendirebilirsin.
Yaş standartı koy.
Hiçbir şartta daha üstüne çıkmayacağın konusunda kabullendir kendini.
Aksi takdirde dediğim durumlarla karşılaşabilirsin.
Ben yapmam etmem deme,
Bir kere yola girince zor geri dönersin.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
+1 yıl30 civarı sizin için normal olabilir diye düşünüyorum da 40 pek sağlıklı değil. Olgunluğu yaşa bağlamak ne kadar doğru tartışılır fakat doğal olarak yas ilerledikçe tecrübe arttığından karakter daha da oturuyor o konuda düşüncenizde problem yok sanıyorum
30 Yorumla
+1 yılBence cok normal
Olgun birisin karakter olarak ve en dagliklisi da bu 20 linyaslar cocuk daha62 Yorumla
Soran+1 yılAma ergenler de o tiplerden hoşlanıyor ve geçiş dönemi diyorlar sende vazgeçersin diyorlar. Kafam karıştı
- +1 yıl
Olgun erkekler daha güven verici olabilir ama yine de kanmamak lazım sonu hüsran olabilir
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenç yaştaki birinin kendinden en az 10-20 yaş ve daha büyük erkeklere ilgi duyması hem hayat hem seks tecrübesine ve hem de olgunluğa duyulan ilginin yansımasıdır. Bu anormal bir durum değildir ya da psikolojik bir rahatsızlık değildir.
Dünyada aynı şekilde yaş farkına karşı cinsel ilgi duyan yüz milyonlarca insan vardır. Sen de onlardan birisin.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok ilginç. Ben 25-30 yaşlarında kadınlardan görmediğim ilgiyi 40'ımdan sonra görmeye başladım. Hatta eski fotoğraflarıma bakıp "gençlik halinden daha iyisin" diyenler çok oldu. Genç kadınların tercihleri mı değişti? Ben de gaza gelip kendime daha çok dikkat etmeye başladım. Beslenmeme dikkat ediyorum. Uzun zamandır spor da yapıyorum. Kimseden bir beklentim de yok. Ama güzel görünmek ve beğenilmek her insanın hoşuna gider.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbeni sevmen için son senen.. yani yaş oldu 45.
şaka bir tarafa çocuk gibi davranıyorlar . 30 yaş erkeklere bende cocuk gibi görüyorum. 18 i devirdi isen artık erkeksin ona göre davran diye kızıyorum ama nerede. abi oyun oynayalım modundalar.
ama bütün erkekler için genelleme yapamam. bazılarını hayat gerçekten erken olgunlaştırmış.20 Yorumla Tamam iste
Ne güzel
Ortada sakat bir bakış açısı yok ki
Değiştiresin...
Psikolojik bir vakıa falan yok ortada.
Ayrica olgun yaş iyidir erkekte.
Bir de örnek vereyim
Abdullah Gül 16 yaş büyük, eşinden...
Ortada bir tuhaflik da yok.10 Yorumla
+1 yılYaşadığın hayatına giren erkekler senin böyle düşünmene neden oluyor belliki aklı başında ne istediğini bilen birisin ve kalben ruhen bedenen seni anlayıp sana hitap edecek erkek istiyorsun kendini anlatmadan seni anlayacak birini istiyorsun. Ne iş yapıyorsun peki
10 Yorumla
+1 yıl39 yaşındayım diye böyle yazdığımı düşünme. Evli ve sadık biriyim. Söyledigin yaşlardan hoşlanmak kötü değil hatta mantıklı da. Simdi gençler çocuktan beter. Psikolog luk bir durum yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen Yaşıtlarım aynı çocuk gibi davranıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. aslında anormal birşey yok kadınların çoğu böyle ilişkilerin %90'ında erkeklerin yaşı daha büyük, bazen banada tuhaf geliyor ama zaman geçtikçe anladım erkekler hakikaten geç olgunlaşıyor kadınlar çok daha erken 40 yaşında ergenliğini bitirmemiş erkekler var çocuk gibi laylaylom eğer seninde karakterin ciddiyet seven biriyle olgunlardan hoşlanman çok normal
10 YorumlaHoşlanıyorsan eğer bunun kötü yanı nedir tam olarak anlayamadım sorundan. Neden kurtulmak istiyorsun veya yardım almayı düşünüyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yılŞeyma subaşı gibi hissediyorum kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
Herhangi bir çıkar ilişkin yok ise, sadece parası için beraber olmak gibi bir durum söz konusu ise kötü hissedebilirsin belki ama sırf olgun insanlardan hoşlanıyorsun diye kötü hissetmenin psikolojik bir tarafı yok bence. Hani olur da 60-70 yaşında adamlardan hoşlanırsın dersin ki bu normal değil, psikolojik olarak bir sıkıntım var ama bahsettiğin durumda bir şey yok.
Soran+1 yılPara söz konusu değil yaşı çok ileri olmadığı halde kötü hissediyorum. Şeyma gibi yaşlı biri ile çıkıyor hissine kapılıyorum. Aslında ünlüler benim yaşlarımda çıkıyor, sevgili oluyor, evleniyor. Tarkan gibi. Ama söz konusu ben olayın içinde olunca garibime gidiyor. Dışarıdan yakıştırıyorum mesela. Tarkan çok genç duruyor mesela ama ben sevgili olsam onunla bana çok yaşlı geliyor.
Soran+1 yılAilemi çiğneyemem. Bu yaşıma kadar çok emekleri var üstümde
Soran+1 yıl1 yaş sadece
+1 yılO yaşlarda normal. Kadın kimliğini buldukça, hayatında ona güven verecek, onu yönlendirecek, sahiplenecek kendinden daha olgun bir erkek ister. Senden daha küçük flörtlerim oldu, tedavilik bir durum yok ortada.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şimdi yaşıtların ve senden bir iki yaş büyükler sana olgunlaşmamış gibi geliyor olabilir yani biz erkeklere nazaran bayanlar daha çabuk olgunlaştığı için böylr düşünüyor olabilirsin ama bakış açını yaşıtlarına şans vererekte değiştirebilirsin olgunlaşmış ağır başlı biri çıkabilir karşına o yüzden bence piskoloğa gerek yok sadice biraz seçici davran bulursun olgunlaşmış birisini yaşıtlarındanda
00 Yorumlaİnsanların olgunlaşmasını bekleyecek kadar vaktin yok bence.
Herseyi tecrübe edinmiş biriyle hayata hızlı bir şekilde o yoldan devam etmek.
Küçükleri egiteceksin de olgunlasacakta seni anlayacak çözecek falan derken ömür geçecek.10 Yorumla
+1 yılnedense bu devirde herkes kendinden büyük birini seviyor
14 Yorumla
Soran+1 yılGeçer değil mi
- +1 yıl
geçer elbette sadece cinsel olarak çekici geliyor sana
Soran+1 yılUmarım. Kalp işin içine girerse yanarız.
- +1 yıl
kötü iste
Herkesin tercihi başka tabi bende olgun
Sevenlerdenim ama amaç tabıki cinsel amaç
26 yaşındayım 33 yaşında sevgilim oldu ama
Aşırı bi çekiyor beni olgun hatunlar 😋10 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yok diyen boş insanlar gelmeden şunu söyleyelim ki kanka. Evlenirsen senden 20 yaş büyük birisi ile ileride sorun çıkar. Genç olduğun için seni rahatsız edici derecede kıskanır. Kendisini seni tatmin edemiyor filan sanmalar mı dersin. Hemde ileride bir kaza olmazsa yaşlılıktan ölecek ve büyük ihtimalle senden erken ölecek o yüzden psikologa görün kanka
10 Yorumla
+1 yılSigmund Freud der ki; " Elektra kompleksi" Yanlış anlaşılmasın. Biz Türkçe'de kompleks kelimesini daha farklı anlamda kullanıyoruz. Burada anlatılmak istenen şey complex / karmaşa-karmaşık durumdur.
Freud'a göre Elektra ve Oedipus komplekslerinin temeli 3-6 yaş arasında atılır.. Sonra yıllarca bilinç altında bastırılmış şekilde kalabilir. Bir olay-durum tarafından tetiklenince yüzeye çıkar.10 Yorumla30 da çok olgun sayılmaz.. biraz yapı ne küçükler var daha olgun büyükler de daha çocuksu.. Anlaştığın kişi önemli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıl30'a kadar çocuk gibi geliyor ama bir yandan da 30 ile 45 arasındaki erkeklerden hoşlandığını söylüyorsun. 30 yaş çocuk gibi mi, yoksa olgun mu? Bu kısmı anlamış değilim.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü olgunlasiyorsun yaş ilerledikçe😅 ve hayat düzeni oturmuş insanların tercih edilmesi gayet doğal bence 🙄 ama 45 nedir o kadar da abartma😂😂 Max 10 yaş büyük olsun filan de bari
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın ve erkeklern hayata bakış açsında ki yaş farkı paralelliği bence 24-25 lerden sonra 6-7 oluyor. Demek isteğdğmi şöyle örnekleyeyim 24 yaşında bi bayanla 30 larında bi erkeğin bakış açısı daha yakın oluyor bence
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde Freud a göre baba şefkatinden yoksun çocukluk yaşayanların böyle bir sendormu olabliyormş
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Valla gayette olgunum senin tadığın kişiler demek ki öyleymiş. Kendine yaş sınırı belirle illa ki kafana göre biri çıkacaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Bunda kötü hissedecek birşey yok.
Güç, tecrübe, ilgi ve şefkat istiyorsun sadece.
Bu da normal.10 YorumlaBende senin erkek versiyonunum 30 yaş üstü kadınlardan hoşlanıyorum Çok güzel geliyorlar bana bayılıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir bunlar gecis surecindesindir psikolog ne yapcak sana
111 Yorumla
Soran+1 yılGeçiş nasıl bir geçiş neye
Cevap sahibi+1 yılNe bilim genel oluyor. Gitcen psikologa da asik olcan bide onla ugrascaz.
Soran+1 yılYok be. Ama bu aralar olgun herifler yürüyor bana sürekli.
Soran+1 yılBu olgun dediğim herkesin bildiği tarz değil. Farklı herkesin başına gelecek tipler değil yani
Cevap sahibi+1 yılOlgunlar yurur cunku citalari yuksek artik onlara gore gencsin ilgi cekersin sana has degildir yani. Erkekler gec olgunlasiyor evet ama bahsettigin kusak da babanla ayni kusak artik nerdeyse
Soran+1 yılBabamla aynı yaşlardaki değil işte anlatamıyorum.
Soran+1 yılTam ortası benim dediğim. Ne genç ne yaşlı.
Cevap sahibi+1 yıl24sun 45e kadar yol var diyosun o gruba gidiyor. Cok fazla detay lazim tek tek sorulmuyor son iliskinde ne yasadin?
Soran+1 yılHiçbir şey
Cevap sahibi+1 yılYazsana bi bana
Soran+1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılTaş patlasin 10 yas buyuk olsun en fazla 34 ustu olmasin
10 Yorumla
+1 yılGayet normal, ben de kendimden büyük erkeklerden hoşlanıyorum
10 Yorumla
+1 yılOlgunluk yaşla değil tecrübeyle edinilir sen galiba olgun sima diyorsun
10 Yorumla
+1 yılOlgunsun ve olgun seviyosun ne güzel daha ne istiyosun
10 Yorumla
+1 yılO yasa kadar evlenmemis erkeklerden birinin nasibi olacaksindir da ondan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. çünkü çok yavşāk görmüşsün gsrdaşım.. adam olana çok bile 24
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olgun birini istediğin senden yaşça büyük olmasını istediğin için
10 Yorumla30 yine eyvallah da 35 40 dan hayır gelmez
Kuvvet diyorsun kuvveti de olmaz10 Yorumla
+1 yılBu yaşlarda normal ben de senin yaşında yaşlı kadinlardan hoşlanırdım
10 Yorumla
+1 yılAgzinin tadini bilenlerdensin Bnde cok sey vr. Takilabilirix
10 YorumlaUmarım Troll değilsin aynı soruyu Burada her gün soruyorlar hep Troll çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılNe istediğini gerçekten bilen akıllı bir kadına benziyorsun. Bu hoşuma gitti açıkcası😆
10 YorumlaCanını sıkıyorsa gidebilirsin. uzmanlara danışmak ya da yardım almak acizlik değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlgunluk ailesiyle alakalı olan bir durum nasıl yetişirse öyle gider 40 50 yasindakiyle olsan hiç olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. doğal düşünüyorsun tecrübeli olgun erkek kadının hakkını verir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşa kadar hadi tamam olur diyelim tamam hadi zorlamayla 15 yaş farkı olsun en fazla 39 de sen ona :) 45 nedir yaw! 21 yaş büyük bir erkekle birlikte olman zor. Adamada yazık çocuk bakıcılığı yapar gibi 👍 Sen 30 ila 35 yaşlarında birini bul. Ablalarının hakkına göz dikme, senin evde kalma ihtimalin şu anda yok ama 40 ila 45 yaşlarında erkeklere uygun 35 yaş ve üzeri kadınlar evde kalıyor yavaş yavaş
05 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım evlensinler. Ben mi evlenme diyorum.
- +1 yıl
İyide neden eksiledin?
Soran+1 yılBen çocuk değilim kimsenin bana bakmasına gerek yok
Soran+1 yılİhtiyacım yok! *
- +1 yıl
Tamam anladım zaten ;) büyük bir erkek istemenden belli. Neden eksilediğini merak ettim ve sanırım yanlış anlayıp kızdığın için eksiledin :)
24 yaşında sin 30 üstü erkeklere ilgi duyman tamamen doğal. psikologa boşa para verme.
20 Yorumlasenin yasında cogu kız aynı seyi düşinmeye baslıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi bu
Soran+1 yılBenim şu an ilgimi çeken birisi yönetmen. Bana çay kahve eşliğinde yakından tanımak istediğini söyledi. Çok cengaver, yiğit gibi duruyor ama yaşı büyük. 30 lu yaşlarımda olsam içerdim.
Soran+1 yılDaha teklif edeceğini sanmam. Bahane ürettim. Öyle bir bahane ki kalıcı yani
Benim arkadaşım var 19 yaşında
30 25, yaşlarındaki kadınlarla bir muhabbeti var, çok rahat.
Bende 25 yaşında onun kadar yapamıyorum yapsam çoktan iş bitmişti. Şanslı arkadaş biliyor işi.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı bir ruh hali
Ne kadar erken çıkarsan o kadar iyi10 Yorumla
+1 yıl45 fazla psikologa git bunun nedeni ya baba abi sevgişi göremeden ya yasıtlarınla ilişkide sorun yasamadan aradığını bulamamadan kaynaklı psikologa kısaca hayatını anlatırsın çözer
10 YorumlaElindeki erkek yaşlanınca da genç erkeklere kayar senin gönlün. Takıntı değil mi bu kadarı da? Kaderi sen mi belirliyorsun? Biraz gevşet, çünkü abartılı gibi gözüküyor düşüncen.
10 Yorumlakarınlarda her bir yaş erkeklere oranla 3 kat daha olgunlaşıyor normaldir
10 YorumlaEndişelenme bence her şey normal bende 22 yaşındayım ve hep 29 30 31 vs yaşlarında sevgilim oldu. Ama 45 lere de yükselmemeye çalış bence 😂😂
20 Yorumla
+1 yılNormal yasim 29 olsada yasima gore daha olgunumdur. Gerek yasanmisliklardan gerek hayatin gerceklerinden dolayi. Tercih etmeni isterim sahsen.
10 Yorumlaişine gücüne bak kardeşim olgun ne oluyor her şeyin bir dengi olur saçmalama
00 YorumlaYaşım 21 30 dan assagi kimseyle çıkamıyorum ya milf ya mature takıntım var normal. bisey yani
10 Yorumla
+1 yılBanada öyle takılma boşver
22 Yorumla- +1 yıl
Acaba aynı dertten muzdarip olmasan ne diyecektin perso
- +1 yıl
Umursama zevkler ve renkler tartışılmaz derdim
Zaten o yaş grubu daha sana göre
14 Yorumla
Soran+1 yılBüyük ama aşırı
Soran+1 yılO yaş grubundakiler yaşlılık sendromuna girip bakımsızlaşıyor, çirkinleşiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Bütün olgunlar yorumda.
10 YorumlaSelam 39 yaşındayım 🙋♂️
10 YorumlaFikirlerini çok mantıklı buldum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılBnmde 24 ama bilemedim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu durumdan rahatsız isen bir psikologa git
10 Yorumla Doğrusunu yapıyosun çoluk çocukla ne işin var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik, ama iyi oluyo
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Tercih meselesi diyelim 😊
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yaşım 24, olgun erkeklerden hoşlanıyorum. 30'a kadar olan yaşlar bana çocuk gibi geliyor. Niye böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler