Ders çalışmam gerekiyor ama bilmiyorum bir türlü oturamıyorum hayatım kötü yanı mutlu olamıyorum off yorumda sohbet edelim mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Durumumuz benzer gibi bende yapacaklarımı yapamıyorum daha doğrusu o istek gelmiyor içimden
Bende öyle yaşın kaç
26
Senin
22
Hayatım kötü demişsin neden?
Evlensem arkamda duracak ailem yok herhangi bir işe girsem yine evlilik için kapı açılacak ve kocamı seçme durumum olmaya bilir (görücü usulü olur) o da çalışmama izin vermezse ev kadını olurum (en korktuğum şeydir) okumak zorundayım ve bunun için
Bişey yapmam gerekiyor bu gerçekleri biliyorum ama bilmiyorum üzerimdeki bu düşünceler zaten hayatı bana zorlaştırıyor
Seni anlayabiliyorum, psikolojik olarak yorulmuşsun sende ama hayatın özünde mücadele var bizleri motive eden bişeyler olmalı en önemli bu fakat o motivasyon bi dayanağımız yok buda bizi güçsüz kılıyor. Sana tavsiyem çevrende doğru insanlar olsun böylelikle işin biraz daha kolay olabilir
Çevremde aile etkenleri olduğundan insan yok ailem sosyal insanlar olmadığından sosyaleşmede sıkıntı çekmeyen biriyim ama asosyal hayat yaşıyorum çok zoruma gidiyor benim gibi atılgan olup kendini ifade edebilmek isteyen insanlar var benim gibi olsalar her türlü ortamda olurlar ben ise evden dışarı çıkamıyorum neden ailem
Seni anlayabiliyorum, psikolojik olarak yorulmuşsun sende ama hayatın özünde mücadele var bizleri motive eden bişeyler olmalı en önemlisi bu fakat o motivasyon için bi dayanağımız yok buda bizi güçsüz kılıyor. Sana tavsiyem çevrende doğru insanlar olsun böylelikle işin biraz daha kolay olabilir. Şu klavye bazen çıldırtıyor beni:)
Bak aileni tanımıyorum ama her şey için onları suçlaman doğru değil bu suçun sende oldu anlamına da gelmiyor kesinlikle ama onlarında elinde değildir belki sana doğru fırsatları sunmak ya da bu bilinçte olmak
Çevrende senin için doğru insanlar olan kız arkadaşların yok mu peki?
Beni seven arkadaşım hiç olmadı olanlarla da mesafeli oluyorum bilmiyorum belkide ben iyi biri değilim ondan olmuyor
Öyle düşünme emin ol kötü biri olsaydın asıl o zaman sevenin çok olurdu:) Biz iyilerin kaderi bu
Olabilir
bence sen bu işşn üstesinden gelirsin
İnşallah
Umarım şu dersinin başına geçersin boş ver sohbeti
Yaz edelim
Kendimi Yetersiz gibi hissediyorum
Nasıl bu karara vardın peki ne konuda yetersiz hissediyorsun
Bilmiyorum ne yapsamda olduğum durumdan kurtarmam hissiyatı benj boğuyor
Öncelikle sakın olmalısın sonuç odaklı yaşamalı kendine güvenmeli inanmalisin
Bazen yaşamayı hak etmiyorum diye düşünüyorum boş yaşıyorum gibi 22 yaşındayım hiç bir şey yapamadım
Daha zamanın var demektir yaşamak gezme eğlenmek değil yaşamak kendine mutlu etmekten geçiyor
Edelim
Napacağım konusunda çok kararsızım ☹️
Evet olur
Napsam 110 bu günde haleder miyim sence
Halledersin
İnşallah
Yks mi hazırlanıyosun
Evet,
Sen bendid
Yaş kaç
20 sen
22