Kişilik & Karakter Hayatınızın özeti ne olurdu? zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Herkesin bir hayat tarzı var, benim bu aralar tam olarak da böyle... Hayatınızın özeti ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sanırım boşa harcanmış bir hayat. 1 1 Yorumla zar46 +1 yıl Al benden de o kadar. O kadar yorulduğuma değmedi.
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oltalarına takılıyordum ama onlar beni anladıklarını zannediyorlardı, bugün öğrendim hayatımın özeti değil ama biraz böyle 0 1 Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Anladıkları değil avladıklarını Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yıkık ve viran durumdayım bu sıralar 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Yaptıklarına deyil yapacaklarima bakiyorum 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen o modda oluyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım boşa harcanmış bir hayat.
Al benden de o kadar. O kadar yorulduğuma değmedi.
Oltalarına takılıyordum ama onlar beni anladıklarını zannediyorlardı, bugün öğrendim hayatımın özeti değil ama biraz böyle
Anladıkları değil avladıklarını
Yıkık ve viran durumdayım bu sıralar
Yaptıklarına deyil yapacaklarima bakiyorum
Bazen o modda oluyorum.
Al benden de o kadar