Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
İmkansız aşklar için yaratılmışım :D tek gayem başarılı ve güçlü bir kadın olmak. Tırnaklarımla kazıya kazıya kavuştuğum hayallerim ve kavuşmak istediğim hayallerim var. Bu ama evleneyim çoluk çocuğa karışayım değil. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak.. çok zor zamanlardan geçtim. Eminim son nefesi verene kadar bu böyle devam edecek ama yılmadım. Gelsin hayat bildiği gibi..
Doğrular ve yanlışlar. Net ve anlaşılır bir özet olmadı belki ama ne de olsa hayat doğrular ve yanlışlar üzerine kurulu. Doğru insanlar, doğru tercihler, yanlış kararlar, gidilen yanlış yollar vs. Hayatı bir tek bu iki kavram özetler.
aslında hepsi bundan ibaret.. dünyaya gelmeyi ben seçmedim yaşamak istiyor musun diye bana sormadılar.. geldik.. sonra yaşamaya çalıştık umut ettik olmadı kalbimizden verdik olmadı gördüklerimi yazsam sayfalar dolar buna gerek yok kimseyi sık boğaz etmeyelim..
Artık gidelim mi diyorum bazen kendime bu hayat gerçekten yorucu ve sıkıcı..
Doğdum, hata yapma lüksüm yoktu çocukken, uzun zaman başkalarının hayatını yaşadım, kendimi buldum, tanıdım, öğrendim. Şimdi geçmişi çöpe attım kendi hayatımı yaşıyorum. Huzurlu ve mutluyum şükürler olsun 🙏
Yanlış kişiyi sevmek, Yanlış yola sapmak, Yanlıştan dönememek, Yanlış insanlara güvenmek, Saçma hayallere kapılmak, Hayatını mahvetmek.. Hayatını mahvetmek.. Hayatını mahvetmek..