Kişilik & Karakter "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız." dediğiniz biri var mı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız." dediğiniz biri var mı? "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız." dediğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Vardı bir zamanlar. Şu an için yok 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef.. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eveet! Bu üçlüye derim @Nâ-mūtenahį @_petunya_ @mayaaguzel bir fidanda açan gül hepsi de 🥹 3 7 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayatım dertdasim Yorumla Catutigernos +1 yıl bir tanesini seçmen lazım öyle olmaz 🤨 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl @Catutigernos mümkün değil Yorumla yolcununbiri +1 yıl araya fitne fesat tohumu giremez yalnız.. izin vermem 😏 Yorumla Catutigernos +1 yıl fitne fesat mı soruda biri var mı demiş tekil dikkatinizi çekerim 🤔@Nâ-mūtenahį mümkün mümkün Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl :))) Yorumla yolcununbiri +1 yıl Birileri var dedim bende. Türkçe bu kadar zor değildi oysa neden zorlaştırıyorsunuz bunu kendinize anlamış değilim Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soru kişilik karakter kategorisinde sorulduğu için arkadaşlarımı buna dahil edebiliyorum sanırım o yüzden evet var 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Evet aşk sorusu değil genel bir soru :))) Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız." dediğim biri yok. 1 0 Yorumla
misalihal Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl "Bir elmanın yarısı, biri sensin biri ben" dediğim eşim var. 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız" dediğin biri var mı soru 🤨 Yorumla misalihal +1 yıl Peki dediğiniz gibi olsun. "İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız" dediğim eşim var. Yorumla Catutigernos +1 yıl şimdi oldu 🙃 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Güzel yüreklerin hepsi 🌹 1 8 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bir kişi seçeceksin arkadaş 🤨 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Bir kişi seçemem ki arkadaşım. Birini seçsem diğerleri kırılır. Yorumla Catutigernos +1 yıl Onların kırılması önemli değil senin kimi seçtiğin önemli ama 🤔 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Onları seçiyorum :) Yorumla Catutigernos +1 yıl biri var mı diyor bak tekil soru çoğul değil 🤔 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Farkındayım :) Yorumla Catutigernos +1 yıl o zaman tekil cevap bekliyorum 🤨 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl O cevap hiç gelmez 😊 Yorumla
YlnzlkKraliçesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok. Ben papatya severim zaten 😂 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl ondan çay yapıyorlar :o Yorumla YlnzlkKraliçesi +1 yıl Tac da yapıyorlar Yorumla Catutigernos +1 yıl hani kim yapıyor 🤔 Yorumla YlnzlkKraliçesi +1 yıl Kendim kendime yapıyorum 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl niye yapıyorlar diyorsun yapıyorum de :o hedef mi şaşırtıyorsun 🤔 Yorumla YlnzlkKraliçesi +1 yıl Sizin yazdığınız uyumlu olsun diye çoğul Yorumla YlnzlkKraliçesi +1 yıl Yoruma Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vardı bir zamanlar. Şu an için yok
Hayır yok maalesef..
Eveet! Bu üçlüye derim
@Nâ-mūtenahį @_petunya_ @mayaaguzel bir fidanda açan gül hepsi de 🥹
Hayatım dertdasim
bir tanesini seçmen lazım öyle olmaz 🤨
@Catutigernos mümkün değil
araya fitne fesat tohumu giremez yalnız.. izin vermem 😏
fitne fesat mı soruda biri var mı demiş tekil dikkatinizi çekerim 🤔
@Nâ-mūtenahį mümkün mümkün
:)))
Birileri var dedim bende. Türkçe bu kadar zor değildi oysa neden zorlaştırıyorsunuz bunu kendinize anlamış değilim
Soru kişilik karakter kategorisinde sorulduğu için arkadaşlarımı buna dahil edebiliyorum sanırım o yüzden evet var
Evet aşk sorusu değil genel bir soru :)))
"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız." dediğim biri yok.
"Bir elmanın yarısı, biri sensin biri ben" dediğim eşim var.
"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız" dediğin biri var mı soru 🤨
Peki dediğiniz gibi olsun.
"İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız" dediğim eşim var.
şimdi oldu 🙃
Güzel yüreklerin hepsi 🌹
Bir kişi seçeceksin arkadaş 🤨
Bir kişi seçemem ki arkadaşım. Birini seçsem diğerleri kırılır.
Onların kırılması önemli değil senin kimi seçtiğin önemli ama 🤔
Onları seçiyorum :)
biri var mı diyor bak tekil soru çoğul değil 🤔
Farkındayım :)
o zaman tekil cevap bekliyorum 🤨
O cevap hiç gelmez 😊
Hayır yok maalesef😄
Yok. Ben papatya severim zaten 😂
ondan çay yapıyorlar :o
Tac da yapıyorlar
hani kim yapıyor 🤔
Kendim kendime yapıyorum 😂