Bu üçü varsa dış görünüş olarak da bana uyumlu olması gerekir. İlla sarışın, esmer, kızıl olsun demem ancak dikkatimi çekecek dış görünüşte olmalı. Gözler ve bakışlar benim için önemlidir. Ama genel olarak baştan aşağıya süzülür, beyin onay verirse geçilir ve zekâ taraması başlatılır. Evet, belli bir kültür seviyesinin olması gerekir. Nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmelidir. Zarafet, nezaket ve inceliğe çok önem veren birisiyim.
Ayrıca benimle çok iyi anlaşmaması gerekir. Yeri geldiğinde laf kavgasına gireceğim birisi olsun isterim. Her konuda anlaşmak çok sıkıcı. Arada aramızın bozulması ve akabinde birbirimizi özlememiz lazım. Her dediğim şeyi onaylamamalı, bana arada baş kaldırmalı. Ama fazla inatçı olmasın, sınırsız bir biçimde trip atabilir artık bağışıklık kazandım bu konuda, tesir göstermiyor.
Öncelikle benim gibi hem manyak hem uysal olmalı. (zor ama bu şart) Kendi fikrini bastırarak söylemeli. Hemen yelkenleri suya indirmemeli inatçı olmalı biraz. Değer verdiğini hissettirmeli. İlgi konusunda sıkıntı yaşamamalıyız. İlgi kesilince soğuma geliyor asla daha ısınamıyorum. Gülerken gözlerinde bir şeyi görmem lazım bunu anlatamam ama sadece 2 kişide gördüm bunu onlarda zaten en uzun ilişkilerim oldu. Geleceğe odaklanmalı, niye bunu yaptın yerine, nasıl bunu yapabiliriz şeklinde düşünebiliyor ise iyidir benim için. Dış görünüş olarak ise ne güzel olmalı ne çirkin ortalama tatlı bir suratı olsa yeter. Fiziğe pek önem vermiyorum surat önemli benim için.
Gülüşüne aşık olacağım, bakışıyla içimi eritecek güven kokacak bir adam isterim karşım da. Saygı ve güven benim için en temel özellikler onun haricinde empati yapabilsin, sevdiğini hissettirsin. Fiziksel olarak da yapılı, bakımlı biri olmalı bir de sakallı olsun hahah
Ya öncelikle saygı saygı saygı! Ben bu konuda çok şey yaşadım. Saygısını korumasını bir kadınla nasıl konuşması gerektiğini bilen, ve beyfendii biri olur hayatıma girecek bu satten sonra.