Kişilik & Karakter Sizi en fazla yoran şeyi tahmin edelim mi? Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor @ЛҽЬula_ ile sizi en çok yoran şeyi tahmin edelim mi Güncellemeler+1 yıl ... Sizi en fazla yoran şeyi tahmin edelim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Olur edin bakalım. 2 1 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Yalnız hissetmek Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. bakalım nebulacaksınız 3 5 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Nebulacağız acaba 😄 Yorumla severobeni +1 yıl beni her şey yoruyor canlarım Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Umutsuzluk 😕 Yorumla severobeni +1 yıl @ЛҽЬula_ umut u tanımıyorum ablacım Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Akskddj Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Söyleyin bakalım, en çok beni ne yoruyor? 2 1 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Kıskanç insanlar 😄 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ede bilirsin 🤔🤔 1 1 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Merhamet Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Edin edin🙃 2 3 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Pişmanlıklar Yorumla igdonducakss +1 yıl @ЛҽЬula_ tam olarak olmasa da bu da yoruyor evet :))Teşekkürler Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Rica ederim:) Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Evet 2 2 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Merak 😄 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Hahah sanırım doğru 😄 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Haydi evet 2 3 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Rutin olan her şey 😄 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl @ЛҽЬula_ evett monotonluk 🥹 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Ben de tam sıkıcı insanlar diycektim Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Edin 2 3 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Başarısızlık Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl İyi bildin Yorumla Lanetli_kek +1 yıl 😕 Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl evet 2 5 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Cahil insanlar Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Yalnızlık Yorumla αtҽιst +1 yıl evet canım Yorumla αtҽιst +1 yıl kız olana Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Edin bakalım 1 2 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Hayal kırıklıkları Yorumla Gercegimsanri +1 yıl 👍😶🌫️ Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Pişmanlık Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Edebilirsiniz 1 6 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Çocuklarınız aksjdjds ruhu_münzevi +1 yıl Torunlarim daha yoruyor Lanetli_kek +1 yıl Kolay gelsin size o zaman 😄 ruhu_münzevi +1 yıl Tesekkur ederim, hayali torunlarimla ilgileneyim. Lanetli_kek +1 yıl Biliyordum, o daha zor adjs ruhu_münzevi +1 yıl İnsanoglu nelere alismiyor ki, alisiriz
Ipsidipsilala Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur edin 1 7 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Yalnızlık Yorumla Ipsidipsilala +1 yıl Sjsjsjs olabilir Yorumla Lanetli_kek +1 yıl 🥲 Yorumla Ipsidipsilala +1 yıl Hep böyle olucak zaten Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Neden Yorumla Ipsidipsilala +1 yıl Benim kafa yapım yüzünden aile yapısı yüzünden vs. Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Değiştirebilirsin bu durumu Yorumla
Esmaa_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Edin bakalım 1 1 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Geçmiş Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Edin 1 1 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl İşe gitmek Yorumla
Kendinisevmelisin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet 1 2 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Kendine yeterince zaman ayıramamak Yorumla Kendinisevmelisin +1 yıl Hayır, geçmişin yüklerini üstümden atamamam. Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Yalnızlık Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Beş yıllık ilişkisini anlatıyor incigini cincigini herşeyi yazmışta yazmış Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Yalnız değilim tatlım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakalım 2 11 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Çalışmak/işe gitmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışmıyorum 🥴 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl O zaman çalışmamak 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da değil 😂😂😂 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Aile ilişkileri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @ЛҽЬula_ hayır 😂😂 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Hiçbir şey yormuyor değil mi 😅🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yormuyor 😂 Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Ne güzel 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😁 Yorumla
S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Edin 2 1 Yorumla ЛҽЬula_ +1 yıl Sabahları erken uyanmak Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Edin 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Edin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olur edin bakalım.
Yalnız hissetmek
bakalım nebulacaksınız
Nebulacağız acaba 😄
beni her şey yoruyor canlarım
Umutsuzluk 😕
@ЛҽЬula_ umut u tanımıyorum ablacım
Akskddj
Söyleyin bakalım, en çok beni ne yoruyor?
Kıskanç insanlar 😄
Ede bilirsin 🤔🤔
Merhamet
Edin edin🙃
Pişmanlıklar
@ЛҽЬula_ tam olarak olmasa da bu da yoruyor evet :))
Teşekkürler
Rica ederim:)
Bakalım neymiş.
Evet
Merak 😄
Hahah sanırım doğru 😄
Haydi evet
Rutin olan her şey 😄
@ЛҽЬula_ evett monotonluk 🥹
Ben de tam sıkıcı insanlar diycektim
Edin
Başarısızlık
İyi bildin
😕
evet
Cahil insanlar
Yalnızlık
evet canım
kız olana
Teşekkürler
Edin bakalım
Hayal kırıklıkları
👍😶🌫️
Et bakalım
Pişmanlık
Edebilirsiniz
Çocuklarınız aksjdjds
Torunlarim daha yoruyor
Kolay gelsin size o zaman 😄
Tesekkur ederim, hayali torunlarimla ilgileneyim.
Biliyordum, o daha zor adjs
İnsanoglu nelere alismiyor ki, alisiriz
Olur edin
Yalnızlık
Sjsjsjs olabilir
🥲
Hep böyle olucak zaten
Neden
Benim kafa yapım yüzünden aile yapısı yüzünden vs.
Değiştirebilirsin bu durumu
Edin bakalım
Geçmiş
Edin
İşe gitmek
Evet
Kendine yeterince zaman ayıramamak
Hayır, geçmişin yüklerini üstümden atamamam.
Et bakalım
Yalnızlık
Beş yıllık ilişkisini anlatıyor incigini cincigini herşeyi yazmışta yazmış
Yalnız değilim tatlım
Et bakalım
Çalışmak/işe gitmek
Çalışmıyorum 🥴
O zaman çalışmamak 😅
O da değil 😂😂😂
Aile ilişkileri
@ЛҽЬula_ hayır 😂😂
Hiçbir şey yormuyor değil mi 😅🙄