Şükretmek önemli bir yaşama biçimidir ama günlük hayatta insanlara bir şükür rehaveti, bir unutkanlık geliyor çok zaman şükretmeden geçtikten sonra insanlar kendilerini sarsan zor bir olayın ardından yeniden hatırlıyorlar ne kadar çok şükredilse yine de az olduğunu.
Daha kötü ne olabbiliri defalarca yaşayınca şükretmeye sarılıyo insan. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her ana şükretmeliymiişm. Ediyodum da aslında. Ama her nesnenin bir sonu her hikayenin bir bitişi var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Her zaman. Mesela kendime sürekli şükrediyorum. Dksjs
Hayatımda hiç bir güzellik yok.
Bazen bakış açımızla alakalı bu durum. Bende bir taraftan baktığımda hayatımı sıkıcı abes görüyorum ama şükredecek çok şey var.
Şükretmek önemli bir yaşama biçimidir ama günlük hayatta insanlara bir şükür rehaveti, bir unutkanlık geliyor çok zaman şükretmeden geçtikten sonra insanlar kendilerini sarsan zor bir olayın ardından yeniden hatırlıyorlar ne kadar çok şükredilse yine de az olduğunu.
Her gün şükrediyorum, sabah uyanırken akşam uyumadan önce…
Hayır sürekli dahasını istiyorum çünkü hak ettiğim daha fazlası
Mümkün mertebe, iyi ki varsın mayaa ✨💮
Sende iyi ki varsın💜💜
Daha kötü ne olabbiliri defalarca yaşayınca şükretmeye sarılıyo insan. Sevdiklerimizle geçirdiğimiz her ana şükretmeliymiişm. Ediyodum da aslında. Ama her nesnenin bir sonu her hikayenin bir bitişi var.
Hayatımda güzellikler yok ki güzelliklerden mahrum yaşıyorum
Hayatımda bir tane bile güzel bir olay yok. 😂Demek ki benim kaderim böyle olacak
Cok sükür kesinkle elhamdüllilah
Hayatımda güzellik yok.
Her daim.
Evet şükür dilimden eksik olmaz
Övgüler olsun verene..
Evet ediyorum kötülüklere de ediyorum aslında
Evet kesinlikle
hayatımda güzel olan hiçbir şey yok
evet şükrettiğim konular var
Şükür her zaman
Elhamdulillah.
güzellik yok hayatımda