Kişilik & Karakter Telefonula konuşurken bir şey yer, içer misiniz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Telefonsuz yapamıyoruz, yemek yerken bile ya bir şeyler izliyor, ya sosyal medya kaydırması yapar hale geldik.Peki telefon gelince veya birisini ararken yemek yerken konuşuyor musunuz?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Telefonula konuşurken bir şey yer, içer misiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Telefon Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Karşı tarafa ses gidiyor ve çok rahatsız edici oluyor. Bu yüzden yemeyi tercih etmem. Kimisi de tam yemek yerken arıyor ve yemek yediğini de biliyor. O zaman devam ediyorum sadece. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yerim de içerimde öyle şeylere takılmıyorum ben 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bazen yer içerim 0 0 Yorumla