Merhabalar Herkese 🌸

İnsanlar size karşı ön yargılı davranıyor mu? Bu ön yargılarla nasıl baş ederken görmezden mi geliyorsunuz yoksa ön yargıları yıkmaya mı çalışıyorsunuz?
Merhabalar Herkese 🌸
İnsanlar size karşı ön yargılı davranıyor mu? Bu ön yargılarla nasıl baş ederken görmezden mi geliyorsunuz yoksa ön yargıları yıkmaya mı çalışıyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet illa ki oluyor ama umursamıyorum. çünkü ön yargılı insanlara kendimi açıklamakla uğraşmam. bir insanın ön yargısı varsa ne kadar çok kendimizi anlatırsak anlatalım yine de kendi kafasına kurup ön yargı ile yaklaşıyor zaten. bunu da egosundan dolayı yapıyor.. yani kısaca umurumda değil hiç biri.
Özellikle bu site içinde evet. Kendini beğenmiş, egoist diye bir sürü insan gördüm. Fakat benim tarzım bu. Egoist değilim. İletişimi çok sevmiyorum o kadar.
Evet yaklaşanlar oluyor da gel gelelim bu benim ne kadar umurumda oluyor :D ahs
Yaklaşan vardır elbet farketmiyorum ben sjdja
Kitabı dışarıdan okumasını seviyor bizim milletimiz.. ya da ozet sayfasına bakıp kapatmayı... Ve ya kıtaba dırek ortadayfadan açmayı...
Bosuna dememısler kitap okumayı bılmeyen ınsanı okuyamaz dıye... Hoş bende okuyamıyorum ama önyargı konusunda kendımı cokca elestırırım. İnsanları anlamaya calısıyorum
Bu her ülke insanında var nerdeyse
Yurtdısına hıc cıkmadım kıyaslama yapamam
Kendi yaşadığım ülke hakkında tanı koyabilirim ama dime.. İnceden bana bir salladında neyse.
Hayır, sana katılıyorum. Maalesef heryerde var demek istedim. Sallamadım yani ama öyle anlayışıldıysa özür dilerim :)
Sorun yok.. sanal alemde oldugumuz ıcın anlatmak ıstedıgın telaffuz, duygu bana gecmedı.. Kelıme butununu anlayamadım. Duzdltme geregı duyman benım ıcın yeterlı ✌🏻
Tamamdır o zaman ✨️
Oluyor tabii ki.. Genel olarak herhangi birine ya da herkese kendimi açıklamakla uğraşmıyorum.. Bazen hakkımda duydukları şeyler hakkında gelip teyit etmek isteyenler oluyor.. Onlara içtenlikle anlatıyorum işin aslını.. Onun dışında sadece duyduklarıyla tanıyanlar da çok umrumda değil..
Reel hayatım da hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. Genelde sevilen içi dışına vuran bir kişiliğimdir. Ön yargıyla karşılanacak şekilde bir tavrım yüz ifadem yoktur.
Belki bu sitede ön yargılı olanlar olabilir ama onun da bir önemi yok benim için.
İnsanlar tarafından genelde egolu olarak görüldüm ama aslında çekinik bir insandım. Sert ve sinirli olduğumu düşündüler ama dışımda öyle görünüyorum samimi olduğum insanlar öyle olmadığımı biliyor. Hiçbir zaman umursamadım ne düşündüklerini.
Beyin eksik gördüğünü tamamlar ve böylece önyargı ortaya çıkar. Beynin bu otomatik davranışını devre dısı bırakmak, öğrenmeye açık hale gelmek lazım. Herkes, ben dahil çok ön yargılıyız. Daha çok yolumuz var!
Yaklaşanları yanıma yaklaştırmıyorum, ben kendi içimdeki derinlikleri görüyorum, onun için olaylara objektif bakmayanların ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum
Özellikle bazı erkekler çok ön yargılı. Bunu farkettiğimde görmezden geliyorum. Buz gibi soğuyorum o insandan. Ön yargı sevmem.
evet
ön yargı insanların yanlış yapılmaması gereken bir şey olduğunu sözde savunuyorlar ama çoğu önyargı yaptığının farkında bile değil
Yaklaşıyorlar çokta umrumda değil ha eskiden kendimi anlatmaya çalışırdım. Fakat geçte olsa yaptığımın yanlış olduğunu anladım.
İnsanlar , daha kelime etmeden önyargılı davrandıklarını kendilerini sonradan belirtir. Çok önemli değil, alıştım takılmıyorum.
Önyargılı davranmalarında bir sebep var ondandır diyip geçiyorum. Herkesin önyargısını takarsam yandım
İnsanların ne söylediklerinin nede düşündüklerinin üzerinde duruyorum.
Önyargılarıyla mutluluklar.
Çoğu zaman öyle. Ancak iyice dinleyip karşındakinin kaç puan edeceğini hesapladıktan sonra önemseyip önemsememeye ben karar veririm.
Evet, ön yargılı yaklaşanlar oluyor. Tabi önyargıları yıkmak için elimden geleni yapıyorum ama anlamayanları umursamıyorum.
Yaani, onlara göre soğuk durduğum için konuşmaya çok yeltenmeyenler oluyor bazen.
Yaklaşmıyor. Ya da ben yaklaştıklarını düşünmüyorum. İçten içe ön yargıları varsa onu bilemem.
Yok. Güler yüzlü yaklaştığım için çok rahat davranırlar.
Çok fazla yaklaşanlar oluyor evet dışarı da özellikle 😂
Evet insanların mesleği haline gelmiş özellikle burada çok
Hiç yaklaşmasınlar 😂
Bana ön yargı ile yaklaşan olmadı hiç bilmiyorum yaşamadım ama umursamazdım yaşasamda önemsiz
Ön yargılı olduklarını hissediyorum normal bir şey bu çoğu kişi öyle zaten ben dahil ben görmezden geliyorum umursamıyorum
Önyargılı olan kendi kaybeder.
Evet yaklaşıyorlar ama yanılıyorlar
"İnsanlar "yaklasmiyor
Soguk ve ciddi durdugumu soyluyorlar
Bazen, ama pek umursamiyorum
Yaklasamaz alir boyunun ôlcusunu..
Evet genellikle
Herkeste ön yargı var olmayan insan yoktur
maalesef görmezden geliyorum
On yargılı yaklaşmazlar
Yaklaşı
Evett