Aldatılsam arkamda duran bile olmaz o kadar değersizim hayatıma birini de alamıyorum zaten bu kadar değersizlikle sevilip değer de görmem gerçi böyle konuşuyorum da beni isteyen de yok zaten böyle biri hayatını nasıl geçirmeli sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evlimisin? daha bi dur kaç yaşındasın ne acelen var
hayat kimleri kimleri karşına çıkaracak
Karşıma birileri çıksa bile hayır görmeyeceğim
neden garanti mi aldın?
Karşıma çıkan kimseden hayır görmedim beklemiyorum da zaten
o zaman seçimlerini sorgulamalısın
Karşımdakine iyi diyorlar ama ben hayır görmedim mesela
demeki sana iyi olduğunu söyleyenler senin iyiliğini düşünmüyorlar.
sana bu "iyi" diyenlerden de uzak dur.
Ya benim olayım dış görünüşten dolayı bu durumdayım ben hayatıma birini almak istesem de sıkıntı olacak her zaman sıkıntı olacak bu lanet dış görünüş başıma
Bana demiyorlar iyi diye genel olarak iyi diye konuşuyorlar demek ki ben değersiz olduğum için bunları yaşıyorum
dış görünüşünle ilgili sorun yaşıyorsan bir işe girip çalışmalısın. iş yerinde yakın çalıştığın insanlardan birini bulman kolay olur. Erkekler çekici olarak sana yaklaşmıyorsa bunu böyle aşabilirsin.
Erkekler sadece güzelliğe de bakmaz. Senin konuşmana duruşuna bir gülüşüne de aşık olur ilgisini çekersin vs. yani bu dünyada milyarlarca kadın evlendi çocuk yaptı vs
Zaten dış görünüşten dolayı bunları yaşamak ayrı bir aşağılayıcı geliyor ayrıca erkekler evet sadece güzelliğe bakar ve beğenilmemek acı verici bir şey Allâh bir yerden bir şey verseydi bana ben bunları yaşamayacaktım şu an
Birini bulmak demek de zaten güzel bulması da değil ben zaten dış görünüşüme takıntılıyım bi de beni güzel bulmadan benle olacak idare eder gözüyle bakacak adamı istemem ne hali varsa görsün defolup gitsin öyle adam
Zaten bu saatten sonra yalnız yaşamaya karar verdim kabullenmek de zor ama alışacağım kendim için yaşayacağım sadece
sana ilk önerim telefonundan instagramı sil
daha 20 yaşındasın neler neler olacak bu kadar ön yargılı olma
dediğim gibi sen okumuyorsan bir işe gir bak hayat nasıl değişecek
emin ol bundan Allah'ın sana verdiği en büyük dert güzellikmiş demek ki bunu aşarsan cennete gidebileceksin.
Ben Allah'ın insanları en sorunlu yönleriyle sınadığına inanıyorum.
Okuyorum ben
Sen bile diyorsun Allah'ın sana verdiği en büyük dert güzellik diye demek ki gerçekten güzel olmadığımı düşündün ki bu yorumu yaptın
o zaman acele etme dertte etme
eğer ihtiyacın olursa sorabilirsin bana
Neye ihtiyacım olursa
Hayır anlamadın. Bunu senin kendine ait yorumundan dolayı bahsettim.
Anladım peki
Karşımdaki olması gerektiği gibi biri olup beni beğenmiyorsa demek ki sorun bendedir yani
yoo seni beğenmemiş olabilir herkes herkesi beğenmeyebilir dimi?
Evet ama o da sanki ben dışında herkesi kabul edebilirmiş gibi konuştu benimle ayrıca daha önce 34-37-38 yaşındaki kadınları beğenmiş yaşlarını bilmeden genç zannedip talip olmuş o yaşlardaki kadınları da beğenmişse ben sorunluyum demek ki ama neyse o kadınların da çok genç durduğunu söyledi Allah bilir ya ben 21 yaşındayım benden de genç duruyorlardır ben de daha 30'uma gelmeden çökerim işte Allah her şeyi reva görmüş bu lanet hayatta bana ölsem de kurtulsam
Evlenmek istemiyorum bu yüzden kimseyle beni beğenmezler diye ama ileride çocuğum olsun da istiyorum neyse ya zor benim işim Allah yardım etsin bana dicem de beni böyle yaratan Allah zaten neyime yardım edecek
iyide insanların beğendiği tipler vardır. neden "tipim değilsin" diye bir laf var bu yüzden dimi?
Bence konuyu gereksiz abartıyorsun. öte yandan neden bunun senin için aslında şans olmadığını düşünmüyorsun? bak bir örnek oku seninde başına daha sonradan çok daha iyi birisi denk gelmezmi acaba?
Üniversite okumamış biriyle evlenir miydiniz? ↗
Benim sinirimi bozan olay güzel değil ama çirkin de değil yani asla güzel olamıcak bu çok koyuyor bana ama Allah böyle yaratmışsa bize razı gelmek düşer anca dimi hep böyledir bıktım vallahi
Yok ben bu soruyu gördüm zaten ama olay o değil orada evlenirim diyenlerin hepsi dış görünüşe bakıyor zaten beğenmediği birine yallahı çeker olay o değil ayrıca ben üniversite okuyorum şu an ve üniversite okumuş olup olmamasına da önem veririm beni beğenmeyen oluyor ya ben niye bakmayayım inciğine cinciğine kadar dikkat edeceğim karşımdaki benim sadece karakterime gelmeyecek çünkü
tekrar söylüyorum instagramı sil yoksa böyle krizler geçirip duracaksın
Noldu şimdi ben önem veremez mi oldum böyle şeylere?
hayır instagram kullanan herkesin psikolojisini bozuyor çünkü
Sen önce dediklerimi kabul et orada o evlenirim diye zırvalayanların hepsi bakar dış görünüşe beğenmediğine yallahı çeker ama işte bu meselelere gelince yok işte iyi insan olsun ne mezunu olduğunun önemi yok okumuş cahil dolu her yer demeyi bilirler insanları bu yüzden sevmiyorum herkes işine geldiği gibi konuşur güzel bulmadığınız biriyle evlenir mısınız diye soru sorulsa asla öyle cevaplar gelmezdi karakteri olsun yeter demezlerdi
Benim psikolojimi bozan instagram değil burası ben instagramımdan memnunum
bence sen önce kendini sevmeyi öğrenmelisin.
çünkü dünyada sana daha yakın ve seni daha çok sevecek tek kişi o
Dediklerime tek bir cevap bile vermedin demek ki haklıyım
sen söylediklerimi dinlemeyip sadece kendi sözlerini onaylamamı istiyorsun
Onlar orada öyle evlenirim diyor diye iyi insan olmuyor kimsenin şahsına bir lafım yok genel konuşuyorum çünkü insanlar işine geldiği gibi konuşur
Yoo dinliyorum attığın linke cevabımı verdim
Zaten kendimi sevip kendime değer vereceğim o attığın linkteki gibi, tarz konuşan insanlar zerre muhatabım olmayacak evlenirmiş nah evlenirsin
bak o linkte kız 5 para etmez adamın peşine düşmüş kimse onaylamasa bile ne olmuş sonra pişman olmuş ve çok daha düzgün birini bulmuş. Bu senin içinde gerçek olamaz mı?
O başka bir şey benim olayım sadece dış görünüş beni kimse beğenmez olay o istiyorsa dünya iyisi olsun gözüne güzel gelmeyen birini kimse istemez
O düzgün biri dediği de kızı beğenerek olmuştur zaten sadece karakterine bakmamıştır Allah beni şanssız yaratmış bir şekilde durumumu kabullenip kendim için yaşamaya başlayacağım kimseye değer vermeyeceğim kim neyi hak ediyor😒
iyide nereden biliyorsun? bunun matematiği o kadar basit değil. bir erkek olarak söylüyorum bunu.
yaşımda senin için bir tecrübe sebebi olmalı
Beğenen olmadı beni hiç
Bir tane bile görmedim yine de bana iyi niyetle yaklaşan insanlara iyi niyetli yaklaşıyorum o kadar kalbimi karartmadım herkese düşman bellemiyorum kendimi ama hayatıma biri girse bile sevgisinden emin olamam değer veremem çocuk için de evlilik yapılmaz mantık falan desem
öldünmü? mezardan mı yazıyorsun bunları?
Hala hayatta olmam bir şeyleri değiştirmeyecek maalesef
Burada bile biri demiş ki yeter ki güzel olsun yüzüne bakabileyim demiş
acaba?
Evet
hayaller öyledir ama hayatlar öylemi sence?
İşte ben o güzel hayalleri kurmaktan bile mahrumum Allah nasıl bir kader yazmışsa bana
İşte güzel bulmadığı biriyle evlenirse mutsuz olacak
Allah kaderi senin için belirlemez. Senin istemediğin bir hayat senin kaderin olamaz.
Oluyor ama görüyoruz dışarıda
neyse sen şimdi yat uyu ve burada konuştuklarımızı düşün.
Benim anneannem çok çekmiş 18 yaşından beri romatizma gibi hastalıklarla uğraşmış son yıllarını hatırlıyorum ağrısından uyuyamıyordu gece Allah rahmet eylesin, o ister miydi bunları yaşamayı ha Allah belki bunları onun imtihanı olarak bu sıkıntıları verdi ona belki öteki tarafta belki karşılığını alacak falan onlar ayrı konu ama o da istemezdi bunları yaşamayı
Neyse iyi geceler
dinlemen gereken bir video
https://youtu.be/c7wAvvEcRr4
Bildigi tum ezberlerini unuyup hayata sifirdan baslamali. Duzgince ogrenmeli herseyi
Kendine haksızlık ediyorsun. Bence sen çok değerli bir insansın
Asıl değeri sen kendine ver
Çok değerlisin inan bana 💝
Neden aldatmak istiyorsun sorun ne?
Aldatmak istiyorum demedim aldatılsam arkamda duran bile olmaz o kadar değersizim diyorum
Yanlış okumuşum özür dilerim neden bu kadar değersiz kaldın ailen yok mu kaç yıllık evlisin
Değilim evli falan ya böyle olur işte
Yaş kaç senin
Kendini bu kadar değersiz görme lütfen
21 yine de verdiğin teselli için teşekkür ederim ama gerçekler bunlar
Rica ederim yaşın çok genç hayatın baharındasin yıkılma hemen sende
Güzel misin boy fizik?
Hiçbiri yok maalesef Allah resmen her yerden almış bir yerden bir şey verse şaşardım
O kadar değildir seni görmek istiyorum ben
Güzel olsam böyle düşünmezdim zaten
Bence çok güzelsin yazar mısın bana
orada misin