AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
nasıl bir alaka peki bu? ve de ortada 1 eksi puan varken neden -2 yapmak istiyosun?
Zaten iyi dış görünüşüm olmadığı için tercih edilmeyeceğim güzellik her şeyden önemli çirkin ol istersen ne kadar iyi kalbin olursa olsun boş
valla hiç öyle sandığın gibi değil ama sen bilirsin. ben bile evlendiysem sen düşün yani güzelliğin yakışıklılığın ne kadar konu dışı olduğunu.
Kadınlar bakmaz o kadar erkekler bakıyor
süper fikir
Keşke bende olabilsem...
Tanrının bize vermediği şeyler biz kendimiz almalıyız
Yoksa bu dünyafa bizi ham yaparlar
Evet çok doğru
Maalesef
kalbini bu kadar kirletme bence nasibinde olan seni bulur beraber mutlu olursunuz umarım
Ne alakası var? Belki sana öyle geliyordur ayrıca?
Yok herkese göre öyle benim sinirimi bozan eğer benle biri olursa yeteri kadar güzel bulamayıp kendince bazı çıkarları için olur o yüzden güvenmiyorum kimseye
Yani çok fazla güzel kıza çekemediği için çirkin diyen var. Samimi olduklarına baştan ne inanıyorsun hemen
Yok erkeklere göre de öyle
Erkekler samimi yani?
Evet
Kaç tane erkek var çirkin diye inandırıp elde tutmaya çalışan
Onlar o malum iş için
Hepsi öyle değil
Bana takıp atsana
Kime göre dış görünüşün kötü?
Kötü olmasa da beğenilecek kadar da değil
Biri bunu sana söyledi belliki öyle mi?
Yoo öyle ama
Dış görünüşümüzü kendimiz belirleyemiyoruz maalesef ama nasıl bir insan olmak kendi ellerimizde, zaten seni seven dış görünüşne göre sevecekse o sevgi değil zaten, kafana takma böyle şeyleri yeterki güzel kalpli bir insan olmaya çalış
Dış görünüşe herkes bakıyor
Bu hayatta seni beğenecek olan bir tek kişi var oda gelecekdeki eşin, başkarı neden düşündürüyor ki seni?
O da beğenmeyecek zaten benle evlenen çıkar için evlenir düşman olurum ben o adama
Sen neden hep kötü düşünüyorsun ya? Doğru düzgün biri çıkacak İnsAllah karşına, seni herşeye rağmen seven biri
Kötü bir fikir 🙂
Kötü bir fikirse eğer neden dış görünüşe gelince herkes acımasız oluyor da paraya pula diplomaya bilmem neye gelince kalbi güzel olsun yeter diyorlar
Bencil olmaya karar verdiğim için ben kötü olurum onun dışı herkes dünya iyisi😒
O dediklerin dış görünüş için de geçerlidir, tabi her kalbi güzel olsun diyene de ciddiyetle bakmamak lazım. Hem sen de bencil olursan ne farkın kalır o sevmediğin kişilerden 🙂 sen sadece doğru insanı bulamamışsın bence.
Doğru insan dediğin de çıkar için evlenir maalesef güzel bulmadığı biriyle insan
Bencil olan herkes kötüdür bana göre çünkü kendileri dışında kimseye hayırları yoktur 🙂 benden uzak olmalarını isterim hep
Başkasına niye hayrım olsun benim mecbur muyum buna Allah beni bu şekilde yaratmışken her türlü kötü şeyi bana layık görmüşken hayatta
Başkasına hayrım olmasın kendime hayrım olsun o yeter bana zaten banane başkasından kim neyi hak ediyor bu leş dünyada
Herkes öyle dediğinden dolayı şu an üzgünsün zaten ve dünya bu halde🙂 mutluluklar diliyorum size
Mutlu olmam ben ama yine de teşekkürler
Elbette birgün olursun 🙂 biri mi üzdü sizi?
Evet
Kim üzdü ne diye üzdü
Buradan anlatmak istemem özel biraz bana göre
Takip atabilirsin
Neyin kötü
Her şeyim Allah maalesef her yerden almış
Dinî şaka yapma agaha
E almış yalan mı
Merak ettim seni valla dhx
Konu ne şimdi
Bende
Becerebilirsem tabi böyle diyorum 2 gün sonra yine üzülüyorum birine