Kişilik & Karakter Uykun gelsin diye neler yaparsın? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bi şeyler izlemek iyi fikir değil gibi diziye kendini kaptırmak diye bi şey var)) Uykun gelsin diye neler yaparsın? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/QbflkMiw464Uyumak istersem bunu acarim _) Şu an 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ekstra bir şey yapmama gerek yok ki. 38 senedir uykum var benim 🥹 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Düşüncelerden ve merak etmekten kurtulsam yeter bazen. 0 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sıcak ballı süt ya da rezene çayı. Sonra teşekkür edersiniz :D 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Duvara kafa atarak bayılmayı tercih ediyorum kesin çözüm 0 0 Yorumla
AdanalıCadı Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Melatonin alır ve ekrana bakmam. Gerçi yarına önemli bir işim varsa hepsi nafile. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yastığa kafamı koyarım... bu yeterli 😄😄 0 0 Yorumla
Skylineo7 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Video açar izlerim 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Uyumak istersem bunu acarim _) Şu an
Ekstra bir şey yapmama gerek yok ki.
38 senedir uykum var benim 🥹
Düşüncelerden ve merak etmekten kurtulsam yeter bazen.
Sıcak ballı süt ya da rezene çayı. Sonra teşekkür edersiniz :D
Duvara kafa atarak bayılmayı tercih ediyorum kesin çözüm
Melatonin alır ve ekrana bakmam. Gerçi yarına önemli bir işim varsa hepsi nafile.
Film açarak uyurum
Uykumun gelmesini beklerim.
Yastığa kafamı koyarım... bu yeterli 😄😄
Leyla ile Mecnun izlerim. :)
Bu gece benimde kaçtığı uyuyamıyorum
Asmr izliyorum
Video açar izlerim
Hiçbir şey yapmam