Kişilik & Karakter Sonunda herkes dönüşmeye korktuğu kişiye mi dönüşür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Dogru mu? Güncellemeler+1 yıl Şu slak reklamı bi salmadı site Sonunda herkes dönüşmeye korktuğu kişiye mi dönüşür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır alakası yok nefret ettiğim bir insana asla dönüşmem.. çünkü bu benim var oluşuma karakterime aykırıdır.. 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl noldu sabahları elini yüzünü yıkamaya gittiğinde balgam mı attın haağğğkn hhöüüüğğkk püüü diye dldl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Djshshsjsd nE Yorumla ax2akrep +1 yıl angrada havalar nasıl dkdld Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Vay be senide çok görüyordum hala buradasın masallah 0 0 Yorumla
karamssss Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yok be insan beton gibi yaşar sonra yumuşar boş ver bence 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Mahmut tuncere neden dönüşeyim ben mk 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır alakası yok nefret ettiğim bir insana asla dönüşmem.. çünkü bu benim var oluşuma karakterime aykırıdır..
noldu sabahları elini yüzünü yıkamaya gittiğinde balgam mı attın haağğğkn hhöüüüğğkk püüü diye dldl
Djshshsjsd nE
angrada havalar nasıl dkdld
Vay be senide çok görüyordum hala buradasın masallah
Yok be insan beton gibi yaşar sonra yumuşar boş ver bence
Kınarsa olma ihtimali yüksek
Can çıkar huy çıkmaz mış
Mahmut tuncere neden dönüşeyim ben mk
Hayır
tek gerçek bu
Maalesef