Kişilik & Karakter Soğuduktan sonra eskisi gibi olabiliyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Soğuduktan sonra eskisi gibi olamıyorum ben. Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🦋 Soğuduktan sonra eskisi gibi olabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır ben bir kere soğuduysam birinden tekrar eskisi gibi olamam.. sadece çok çok değer verdiğim birisini tekrar sevebilirim.. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Birinden soğursam buz gibi olurum. Tekrar eskiye dönmem mümkün olmaz. 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır olamıyorum eskisi gibi bir daha. Kolay kolay sogumam ama ben insanlardan. Bayağı çaba, gayret lazım. Onuda sağolsunlar gösterenler oldu :)) 0 0 Yorumla
Kerem0506 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendin sormuş kendin cevaplamişsin çok komik 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Sordgm sorulara cvp veremez miym Yorumla fr9292 +1 yıl O olamiyormus ve bizim goruslerimizi merak etmiş, normal Yorumla
gecekuşu07 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bu sorunun cevabini net bilmiyorum takintili bir insan olamaz muhtemelen ama ben misal takilmiyorum artik hiçbir şey birgün nasil olsa hepimiz olucez deyip geciyorum 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır olamiyorum ne yaziki 😒😒😒 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok hayır direkt hayatımdan cıkarıyorum ben 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hsyir biraz kırgınlık olur 0 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kolay sogumam, sogursam eskisi gibi olamam. 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Bir kere soğukluk girdikten sonra yok ya 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hayır asla olamam, bittiyse bitmiştir. 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayir olmuyorum. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Mümkün değil 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmam 0 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Hayır olamam 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. olamıyorum 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olmaya çalışıyorum 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yok olamam genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır ben bir kere soğuduysam birinden tekrar eskisi gibi olamam.. sadece çok çok değer verdiğim birisini tekrar sevebilirim..
Birinden soğursam buz gibi olurum. Tekrar eskiye dönmem mümkün olmaz.
Hayır olamıyorum eskisi gibi bir daha. Kolay kolay sogumam ama ben insanlardan. Bayağı çaba, gayret lazım. Onuda sağolsunlar gösterenler oldu :))
Kendin sormuş kendin cevaplamişsin çok komik
Sordgm sorulara cvp veremez miym
O olamiyormus ve bizim goruslerimizi merak etmiş, normal
Bu sorunun cevabini net bilmiyorum takintili bir insan olamaz muhtemelen ama ben misal takilmiyorum artik hiçbir şey birgün nasil olsa hepimiz olucez deyip geciyorum
Hyr asla olmam
Eşkişi gibi oyamıyoyum
Bir defa olunca tabi zor
Hayır olamiyorum ne yaziki 😒😒😒
Yok hayır direkt hayatımdan cıkarıyorum ben
Hsyir biraz kırgınlık olur
Kolay sogumam, sogursam eskisi gibi olamam.
Hayır olamam içimde kalır illaki
Bir kere soğukluk girdikten sonra yok ya
Hayır asla olamam, bittiyse bitmiştir.
olmaz hep endişe olur
Hayır , eskisi gibi olamaz.
Hayir olmuyorum.
Mümkün değil
Yok olamıyorum
Olmam
Hayır olamam
olamıyorum
Hayır