İlk ben başlayayım, en yaşlı özelliğim minibüse veya otobüse binerken yaşlı teyzeler gibi besmele çekiyorum. :D

İlk ben başlayayım, en yaşlı özelliğim minibüse veya otobüse binerken yaşlı teyzeler gibi besmele çekiyorum. :D

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanırım yorgunluk ve hayattan bıkmışlık olabilir
Oturup kalkarken oy oy oy yaptığım oluyor :D
iyiymiş :D
Kafam ses kaldırmıyor ya, kendimi 60 lık dedeler nineler gibi hissediyorum, kaşmerler bizi mahalleden kovardıda, şimdi anlıyorum neden kovduklarını ALKJHDALSJKFKDASFD
Ama sorun şu ki 20 yaşındayım awq KJLHG JDSHKFHKJSDAFASFDA
sen de çok erken başlamışsın :O
E malum ülke şartları:d
Senin yaşındayken diye cümleye başlamak. Her seferinde kendimi tutuyorum, cümleyi başka şekilde kuruyorum. Ama o başlangıç hep içimde var 🥲
çok doğruuu
Yaşlı teyzelerin giydiği örme yeleklerden giyerim evde kışın… gerçi bende anısı var anneannem örmüştü 🌸
ne mutlu sana anneannenden hatıra :)
ayakkabılarımı bağlamak iççin eğildiğimde, kalkarken ııııhh diye zorlanıyomumş gibi ses çıkarmak. lan halbuki zorlanmıyorum da
otomatik yükleniyor galiba belli bir yaştan sonra :D
ya yok bi de ben taklit edecem diye yapmaya başladım onu kaldı öyle yaa. uyuz oluyorum kendime.
Besmele cekiyon evet , bunu ben 10 yasindan beri yapiyorum zaten. Yaslilikla ne alakasi var
aferin sana. Minibüse otobüse binerken sesli bir şekilde yapıyor ya teyzeler ondan bahsediyorum.
Cok hafif tonda soyluyorum. Yaslilar sesli soyluyor evet bdbdbd
Kafam ses kaldırmıyor
aynen benimde :O
Merdivenden nefret ediyorum
:(((
Gürültüye tahammülsülüğüm
ortak problem :O
Ses gûrültu
ortak sorun hepimizin
Evttt
Eskisi gibi enerjik değilim
Bende :(