2 yakın arkadaşım vardı zorbalığa uğradığımı düşünüyorum, tamam kendileri yanıma geliyordu ama oda sırf tek kalmamak için olduğunu düşünüyorum. Sürekli garipsin anormalsin vs tarzında konuşuyorlardı benimle. Kendileri yanıma geldiği halde yorulmuş gibi yapıyorlardı.
Ben bu sene zaten tektim bu arkadaşımdan biri bu sene doğru düzgün gelmiyordu bile. Öbürü ile de çok da konuşmuyorduk, ara ara nadiren yalnız kalınca güzelde oluyordu yani. Başka kişilerle arkadaşlık kuramıyorum sınıftan çünkü sınıf çok az kişi ve özellikle kızlar yobaz.
Haftada 2 3 gün gidiyorum zaten bitmesine 2 sene kaldı arkadaşsız olsam çok mu kötü olur? Bu çıkardığım arkadaşım mesaj atmış mesajını açmadım bile yanıma gelip sorarsa ne cevap vereyim sizce? Yalandan da olsa etrafımda bana zarar veren insanlar istemiyorum psikolojim bozuluyor çünkü. İyi yapmış mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İyi yaptın. Sana iyi gelmeye kim varsa çıkar hayatından bir dk bile düşünme. Arkadaşsız kal nolcak samimiyetsiz ve sana bir şey katmayan arkadaşlıklardan iyidir yalnızlık. Gelip sorarlarsa tek kalmak istiyorum kimseyle iletişim halinde olmak istemiyorum de soğuk ol ama mahcup bir sekilde söyleme. Bende bu ara seninle aynı konudan müzdaribim hiç açıklama yapmadım görmüyorum da onu 2-3 haftadır. Soğuk yapıyorum yazıyor cevap vermiyorun en son sana küstüm yazdım cevap vermedin yazdı bana yine cevap vermedim. Benimki sürekli kendini benimle kıyaslıyor ve bunu son zamanlarda fark ettim.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim 🌸 okuyunca rahatladım çünkü ister istemez aynı sınıfta birbirimizin yüzüne bakıyoruz, acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm. Bu arkadaşlarımla iletişimi kesmeye çalıştım aslında, mesela ben yanlarına hiç gitmiyordum onlar geliyordu yanıma ama anlamıyorlardı gelmeye devam ediyorlardı. Ben mental olarak zarar gördüm çünkü en hassas olduğum şeyler biri ban bir eleştiri yapsın 1 ay düşünürüm kendimi sorgularım. Ben kendimi sorgulayacağım bir arkadaşlık ilişkisi istemiyorum yarın yaşayacağımın garantisi bile yokken, hayatımı bu tip insanlar yüzünden kötü yaşamak istemiyorum. Sende mi aynı okuldan arkadaş mısınız?
İçine kuşku ve huzursuzluk düştüyse emin ol ki doğru yapıyorsundur uzak durmakla hiç üzme kendini ve baskı altında hissetme. Bizde aynı okuldaydık pek yakın değildik son zamanlarda yakın olmaya başladık ne zaman yakın olmaya başladıysak o zaman fark ettim sürekli kıyaslama yapıyor buda beni çok rahatsız etmeye başladı
Şu an aynı okulda mısınız peki
Yok biz çoktan mezun olduk ama aynı şehirdeyiz ama son 3-4 haftadır hep bahane uydurdum görüşmemek için mesajlarına hep kısa cevaplar verdim son 1 haftadır cevap vermiyorum en son küstüğünü söyledi yine cevap vermedim görüldü attım.
Okul bitmiş zaten konuşmak zorunda değilsiniz ki nerde göreceksin bi daha boş ver salla gitsin :))
Okul döneminde pek yakın değildik ama aramızda kötü değildi ara ara konuşur buluşurduk okul bittikten sonra da devam ettik. Son birkaç aydır yakın olduk ama bu saçma huyunu görünce fena soğudum. Umrumda değil zaten kuzum böyleleri kendilerini çok önemli sanan insanlar bir de küstüğünü söylemesi beni güldürdü :) küstü diye barışması için çabaya gireceğimi düşünmesi trajikomik. Kimseyi memnun etmek için çabalamamak gerek hiçbir zaman kötü hissettiren ne varsa silince insan o kadar rahatlıyor ki. Derslerine hobilerine yoğunlaşarak yalnızlığı hissetmeyeceksin bile
Haklısın yalnız değilim aslında sadece sınıftan arkadaşım yok 🙂
Rahat edemiyorsan moralin bozuluyorsa arkadaşlığı bitireceksin tabiki iyi yaptin
Haklısın yinede aynı sınıfta birbirimizin yüzüne bakıyoruz diye düşündüm sence tek olsam bir şey olur mu haftada 2 3 gün gidiyorum zaten.
Sorun olmaz bence yaa
Peki gelip yanıma sorarsa ne diyim mesaj atmış açmadım mesajını
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!