Üniversite arkadaşlarımı sosyal medya hesabımdan çıkardım gruplardan çıktım tek kalsam bir şey olur mu 2 3 gün gidiyorum zaten?

2 yakın arkadaşım vardı zorbalığa uğradığımı düşünüyorum, tamam kendileri yanıma geliyordu ama oda sırf tek kalmamak için olduğunu düşünüyorum. Sürekli garipsin anormalsin vs tarzında konuşuyorlardı benimle. Kendileri yanıma geldiği halde yorulmuş gibi yapıyorlardı.

Ben bu sene zaten tektim bu arkadaşımdan biri bu sene doğru düzgün gelmiyordu bile. Öbürü ile de çok da konuşmuyorduk, ara ara nadiren yalnız kalınca güzelde oluyordu yani. Başka kişilerle arkadaşlık kuramıyorum sınıftan çünkü sınıf çok az kişi ve özellikle kızlar yobaz.

Haftada 2 3 gün gidiyorum zaten bitmesine 2 sene kaldı arkadaşsız olsam çok mu kötü olur? Bu çıkardığım arkadaşım mesaj atmış mesajını açmadım bile yanıma gelip sorarsa ne cevap vereyim sizce? Yalandan da olsa etrafımda bana zarar veren insanlar istemiyorum psikolojim bozuluyor çünkü. İyi yapmış mıyım?

Üniversite arkadaşlarımı sosyal medya hesabımdan çıkardım gruplardan çıktım tek kalsam bir şey olur mu 2 3 gün gidiyorum zaten?