Kişilik & Karakter Olgun mu genç mi tercihin? Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sitenin adı soruyor zaten Olgun mu genç mi tercihin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Olgun kadın tabi ki de. 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fark etmez. Kafa dengi olması önemli. 0 11 Yorumla Freedown54 +1 yıl Kafan nasil Yorumla Jeynepp +1 yıl Çorba gibi karışık Yorumla Freedown54 +1 yıl Neden Yorumla Jeynepp +1 yıl Dersler, insanlar, hayatın kendisi gerçekten başımı ağrıtıyor ve sabrımı zorluyor ama yine hayat dolu olmaya çalışıyorum. Yorumla Freedown54 +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Jeynepp +1 yıl Sosyal bilgiler öğretmenliği Yorumla Freedown54 +1 yıl Hangi universite Yorumla Jeynepp +1 yıl Trabzon üni. Yorumla Freedown54 +1 yıl Nerelisin normalde Yorumla Jeynepp +1 yıl Ne çok soru sordun. Kimliğimi vereyim bak her şeye shfjhdk Yorumla Freedown54 +1 yıl Okur at tc ni Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Düşünceleri davranışları oturmuş kişilik olsun 0 0 Yorumla
dayanaamıyorum Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kendi genç ama düşünceleri olgun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olgun kadın tabi ki de.
Fark etmez. Kafa dengi olması önemli.
Kafan nasil
Çorba gibi karışık
Neden
Dersler, insanlar, hayatın kendisi gerçekten başımı ağrıtıyor ve sabrımı zorluyor ama yine hayat dolu olmaya çalışıyorum.
Ne okuyorsun
Sosyal bilgiler öğretmenliği
Hangi universite
Trabzon üni.
Nerelisin normalde
Ne çok soru sordun. Kimliğimi vereyim bak her şeye shfjhdk
Okur at tc ni
Düşünceleri davranışları oturmuş kişilik olsun
Kendi genç ama düşünceleri olgun
Daima olgun
Genç
Çıtır