İnternet & Teknoloji Olgun mu yoksa genç mi tercih ediyorsunuz? Güllübebek Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben daha 18 im ben de genç tabiiki Olgun mu yoksa genç mi tercih ediyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 389 cevap paylaştı. Tabiki genç olsun enerjik olsun istekli olsun 0 0 Yorumla
Çekilmez1adam Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben olgun olduğum için gençlerden hoşlanıyorum. 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Ben olgunum zaten. Daha ne olgun tercih edeyim :)) gençler varken. Çıtırlar beklerim sizi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olgun derken yaşlı diyorsun sanırım? Genc varken yaslıyı napalım âmk 0 4 Yorumla Güllübebek +1 yıl Olgun 'dan kasıt 30 veya üstü işte yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlı. İstemez. Yorumla Güllübebek +1 yıl Anladım tatlım Yorumla Güllübebek +1 yıl Ben 18 im ben de genç tabiiki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl olgun biriyim genç bi kız her zaman çok özel ve çok çekicidir benim için 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Fark etmiyor 18 olup 40 kardan olgunlarini gordum 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olgun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tabiki genç olsun enerjik olsun istekli olsun
Ben olgun olduğum için gençlerden hoşlanıyorum.
Ben olgunum zaten. Daha ne olgun tercih edeyim :)) gençler varken. Çıtırlar beklerim sizi
Olgun derken yaşlı diyorsun sanırım? Genc varken yaslıyı napalım âmk
Olgun 'dan kasıt 30 veya üstü işte yaa
Yaşlı. İstemez.
Anladım tatlım
Ben 18 im ben de genç tabiiki
olgun biriyim genç bi kız her zaman çok özel ve çok çekicidir benim için
Insan olsun yeter bsbd
Fark etmiyor 18 olup 40 kardan olgunlarini gordum
Ikisininde ayrı gideri var
olgun severım :D
İyi seviştiği sürece yaş önemsiz
Bi yerden sonra farketmiyor