Ben böyle bir şeyin olduğuna inanıyorum.. yoksa bu kadar denk gelmezdi bu kadar iyi adamın yalnız takılıp kötü adamların dolu takılıpta terk ettiği ya da şiddet uyguladığı dönemde yaşamazdık.
Doğru değil mi
Ben böyle bir şeyin olduğuna inanıyorum.. yoksa bu kadar denk gelmezdi bu kadar iyi adamın yalnız takılıp kötü adamların dolu takılıpta terk ettiği ya da şiddet uyguladığı dönemde yaşamazdık.
Doğru değil mi
Yeni nesil " bad boy " seviyor. Badboyda sigara içip Redbull ile kafayı bulan kesim 😂 efendilik kısa vadede bir şey kazandırmaz ama uzun vadede çok güzel şeyler kazandırır.
Kızların %89'u öyle ben artık alıştım. Bu sitede ayrıldım diye başlık atan ya da hamila kaldım veya şiddet görüyorum diye başlık açan kızların sorusuna patlamış mısır yiyerek bakmak istiyorum resmen
Cevap
2Cevap
Kızlar öyle serseri sever
Barış dm bakar mısın
La yok korkuyorlar uğraşıp duruyorsun. Raporlu saykoyum kfksks dürüstlük olsun diye kıza diyorum bak böyle. boyle gelecek adına bil. Kız korkuyor haklı olarak ona bir şey yaparım diye. Yalnız biz racon sahibi adamız bizde kadına çocuğa bir şey yapılmaz
psikopat erkekler her cinsiyet için bir karizma taşir olaylari o zaten
Doğru o kızların 🧠🤏 çünkü
%89'u öyle kızların
Bilmem
ben öyle değilim diyenler öyle asıl
Yani sen bana diyorsun ki 🤨 👊🏿
Maalesef evet
Ahshahhaha aynen 😌
Beni çekmiyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?