Ben gerizekalıyım ya sen?

İki cümleyi yanyana getiremiyorum konuşacak konu bulsmıyorum insanlarla tanışmakta zorlanıyorum 1,2 arkadaşım var onlar şakasına konuşma tarzımla dalga geçiyorlar çoğu kelimeyi telafuz etmekte zorlanıyorum akrabalarım bu kız ortamlarda nasıl davranacağını öğret hiçbişey öğretememişim diye anneme laf söylüyorlar. Çok kasıntı konuşuyorum bir hoşbulduk derken bile acaba ses tonu iyimi anlaşıldımı ciddi mi çıktı neşeli mi çıktı diye düşünüyorum. Dışardan insanlar çok ciddi sınırlı baktığımı söylüyorlar hatta sıra arkadaşım ilk gün yanına geçebilir miyim diye sorduğumda onu dövceğimi zannettiği için kabul etmiş öbür gibi eski okuldan tanıdığı biri oturacakmış. soğukkanlı ve çok tepkisiz olduğumuza söylüyorlar cidden bir soru sorulunca onu anlayıp cevaplamam 2 saatimi sürüyor. Çevreye karşı çok dikkatsizim yaşadığım yeri bile tanımıyorum bir yoldan 1000 defa geçince anca öğreniyorum. İnsanların görünüşlerini hatırlayamıyorum isim hafızamda okadar iyi değil. Bende tepkiler geç yükleniyor sanırım Anaokuluna gittiğimde her kes ilk hafta ağlarken ben 3. hafta ağlamıştım eve gidicem diye ve anaokulumdaki insanların ismini öğrenmememiştim unutmak değil hiç öğrenmedim yanıp zamandan sessizdim kimseyle oyun oynamıyordum ilkokulda isimleri öğrenmem 1 yılımı aldı en nefret ettiğim oyun evcilik ve OSes Türkiye idi şu zamana kadar asla şarkılar ilgimi çekmedi 0şarkı ezbere biliyorum. İlk okulda da sessizdim ama derslerim iyiydi belki hocanın katı olmasındandır hergün stresten ağladığımı hatırlıyorum saat 7den sonra yok oluyordum zaten televizyonu açıp göğsümdeki sıkışmsyla çizgi filim izleyip kafa dağıtmaya çalışırdım. Derslerim liseye kadar hep iyi oldu derslerim iyi olmasına rağmen neden bu kadar canım diye düşünüyorum annem okula göndermeden önce ben bunu nasıl okutucağım diye korkuyormuş hiçbişeye kafamın basmadığı için.
Ben gerizekalıyım ya sen?