Esenlikler dilerim, Ben toksik bir insanda olsam toksik olmamaya çalışıyorum.

Esenlikler dilerim, Ben toksik bir insanda olsam toksik olmamaya çalışıyorum.

Nerelerdeydin ya keenks
Walla henüz o kadar uzun bir ilişki yaşamadım da, ne hayatımda ne de yaşadığım ilişkilerde, toksik olan hiç olmadım. Yapımda yok. Hep çözüm odaklı olan, ilişkiyi sağlıklı yürütmeye odaklanan kişiydim genel olarak
Hafif toksik sin bence cdgbdgf
Sorma ya hayatta kalmaya çalışıyorum
@Sweetdreams1950
kuruuu, kupkurruuu iftiraaağ, abi hiç mi utanmıyorsunuz beeğ ALKJDSHDSAJLKFHDSFSFLSDAFAD
Yaw sen niye sürekli depresifsin aw
Okuyor musun çalışıyor musun?
Cfhcfhf geçen saç baş giriyorduk birimize hatırlatırım çirkefff
Okuyorum öğrencilik zor beee
walla tam hatırlamıyorum da asşlKJDDSAKFKŞLASDJKFŞSAD
Kesin yine sen sataşmışsındır :d, bence kafanda kuruyosun kızıııığm (hadi küfret suratıma suratıma adflkdfjşkadsfdkf) skLJDKLJFJDSAJLFDALJKSFDASF
Yaw ne zor bu kadar, bende okudum, gerçi benimki dağın başıydı ama ookudum yani saLKJDDASLKJFJLKDSA
Ankara galiba, hangi bölüm bu kadar yoruyor seni aw :d
@Sweetdreams1950
bu arada profilinden sonra aklıma geldi, iki gündür beyonce sweet dreams dinliyorum, lanet olsun dilime dolandı SJDASFKLADSFASFADSFASDF
Lise sona gidiyorum cfhcfhf ne üniversitesi ama mesleğe gittiğim için bölümüm çocuk gelişimi
Durup durup laf söyleyen sensin nursuz cfhf
Dinledikçe beniii hatırla cgjv beniii hiççççç unutamıyorsun
heee la ne bilim sen daha çocuk muçuunn, çen daha 18 mişiinn lKJhSHDDAFJKASHJKLFSDA
Hee meslek lisesinin insanları da ekstra sıkıntılı oluyor genelde walla
Bölümünde çok güzel bir bölüm kız , üniversitede ne düşünüyorsun?
Walla yalan yok profiline bilerek girmiştim, meraktan, aklımda kalmış ASŞLJDLSAJKFADFADSFDAS
Cfjgujh ne çocuğu yaaa, otopsi yardımcılığı düşünüyorum
Yaaaa biliyordum beniii stalkladığınıııı bana aşksın
ooo yakışırrr
Ya zaten anlamıştım bu arada o bölümü okumayacağını. Az çok ruh haline baktım, çocuklara travma bırakırsın awq kjHSADKJHDAKFJHSKDAJHFSDA
Sen bence de ölülerle iyi anlaşırsın AJKLHASDKJLFHJKASDFSDA
Üniversitede bir ara bende düşünmüştüm harbi harbi bu bölümü falan da bitirdik artık :d
Şimdi başka planlarım var yine üni okuyabilirim, belli olmaz :d
Başka şartlarda olsa, seni burada bensiz bırakır mıydım la, tövbe kaçamazdın elimden walla
da işte şartlar ALJKHHFSADKLJFJASDFDSAFDSA
bölümünü araştırdım olan üniversiteleri falan
Çoğu vakıf bu arada, burslu kazanırsın sen yaparsın da, devlet daha bi rahat olur senin için, tabii tercih keenks
Yaaa beni anlıyorsun sen cfhcfhf çocuk sevmiyorum zaten geçen staj yapmaya gittik sinir krizi geçiriyordumm
Senin bölümün neydi kiiii
Gel birlikte otopsi yardımcılığı okuyalımmm
@Sweetdreams1950
Tanrının bittiği yerde ben başlıyorum, anlarız biz kızım rahatke sadfjşlkasdfdsafd
La seni düşünemiyorum ya, böyle siyah siyah giyinmiş falan, çekmiş eye liner, çocuklara sinsi sinsi bakıyor "otur lan" dermişcesine LKSJHDALFJSADLFJSKDAF
Ben bilişim güvenliği teknolojisi okudum, yazılım, hafifde siber güvenlik ile alakalı falan
Walla yks çalışmış olsaydım, okurduk da :d, başka planlarım var bee , tühhhh
sadlkflaisdfkildsakfldsasad
Çocuklara karşı tatlı davranıyorum amaaa bu arada eyeliner değil göz kalemi kullanıyorum xd
O zaman yks çalışmaya başlıyorsun okicazzz sensin yapamam İbrahim cdgftf
@Sweetdreams1950
Walla beyonce konseri mi? yoksa sweet'in stajını izlemek mi deseler, seni seçerim ALŞKDASKFŞJLASDFŞLKSADFA
Eyeliner göz kalemi ne farkı var aynı şey işte, ahh şu kadınlaağr
Walla onunla hiç uğraşamam walla ya :d
Ben zaten dgs düşünüyorum :d artık deeenk gelirsek aynı şehire, o zamana kadarda hesap sağ kalırsa görüşürüğz bence SDDASJKLFJKLDSASA
Ayrıca adım ibrahim değil awq kaç defa söyleyeceğim daha yaw
Amaağ sen söylersen bende söylerim :d
Biliyorum beni seçeceğini çünkü senin için önemliyim xdhxdgf gizli hayranım olduğunun farkındayım
Aynı şey değil eyeliner çekmiyorum arasında fark var git araştır be adam cahil misin?
Sen benim gözüm de İbrahimsin amaaa isminin yanlış olması umrumda değil sen İbrahimsinnnn
Önemlisin tabii, hayranımsın kız MXXKDKZZZZNSSNSKS
Tamaym aynı çey değil, çen çinirlenme timaymm KDJDSJZJSSSBSNSKSM
sanki her gün makyaj stili araştırıyorum ben nerden bileyim awq jnmxdjdnsnssnsnsnsss
Değilim awq değilim ben benimm awq
Umrunda olcak ben İbrahim deelim awww
Sevince içimden bi canavar çıktığı doğrudur🤦♀️
Cevap
13Cevap
Öyleyim, kıskancım, hesap sorarım, sıkabilirim, anlamsız çıkışlarım olabilir, Trip atarım, takılmayacak şeylere takabilirim
Hayır toksik biri değilim
Kişinin bakış açısına göre değişir diye düşünüyorum. Kendimi dışardan göremediğim için kendim hakkımda yorum yapamam bu konuda.
%45 toksik oyabiyim ama tam biy objektif kayay veyemedim biymiyoyum🥺
Efendim ilişki olsunda nasıl olursa olsun yeterki iletişim olsun
Hangi manga bu? Harikaymış…
Tabiki de toksik bir karakterim
Hayır değilim
Toksik kelimesi bile iğrenç rezil bir terim
Evet o yüzden kimseye güvenmiyorum
Tam tersi aktif
Öyle olsam da emin ol o kişiye öyle olmam
Hiç ilişki deneyimim olmadığı için bilmiyorum
değilim o tip insanlarıda sevmem
Bu ne biçim bir anime yaa öyyk 🤮