Şimdi bir çocukla bakışiyorduk falan kendisi başlattı neyse ben de gittim sordum bana sevgilim var falan dedi daha sonra kız kankasiyla olduğum yere gelip samimi hale girip kiskandirma oyunu kurdular. Sonra ben tinlamadim baktım yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor berbat halde kendi kazdığı kuyuya kendi düşmus gibi peşimde dolanıp duruyor ajitasyonlar yapıyor falan sizce bu niye böyle pisirik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPısırık erkekler genellikle aşağıdaki belirtileri gösterir:
Öz güvensiz ve korkak olurlar.
Kararlı değillerse.
Düşüncelerini savunamıyor ve hemen geri çekiliyorsa.
Hal ve hareketleri tam kesin ve atılgan değildir, geri planda kalmayı tercih eder.
Pasif erkeklerdir, erkek olduklarından rahatça şüphe edilir ve kesinlikle her ortamda özgüveni olmayan tiplerdir.
Susarlar, korkarlar, hep alttan alırlar ve karakter olarak çekingenlerdir.
Bu çocuğun davranışları da bu belirtilerle örtüşüyor gibi görünüyor. Kendi kazdığı kuyuya düşmüş gibi hissetmesi ve sizin peşinizde dolanması, belki de sizinle samimi olmak istemesine rağmen bunu nasıl yapacağını bilememesinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak bu, onun pısırık olduğu anlamına gelmez. İnsanların davranışları karmaşıktır ve birçok faktörden etkilenebilir. Bu yüzden, onun neden böyle davrandığını tam olarak bilemeyiz. Ancak, belki de onunla açık bir şekilde konuşmak ve hislerinizi paylaşmak, durumu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
1. Karar vermede zorluk çekme: Pısırık erkekler, karar vermekte zorlanabilirler ve genellikle başkalarının onlar adına karar vermesini tercih ederler.
2. Risk almaktan kaçınma: Cesaret gerektiren durumlardan kaçınma eğilimi gösterirler ve genellikle güvenlik ve rahatlık alanlarını tercih ederler.
3. Kendine güvensizlik: Pısırık erkekler genellikle kendilerine güvensizlik içindedirler ve başkalarının onların yeteneklerine veya değerlerine inanmasını beklerler.
4. Sosyal çekingenlik: Yeni insanlarla tanışmaktan veya topluluk içinde kendilerini ifade etmekten kaçınabilirler.
5. Çatışmalardan kaçınma: Pısırık erkekler, çatışmalardan kaçınmak için gerektiğinde gerçek duygularını ifade etmekten kaçınabilirler ve çatışma ortamlarından uzak dururlar.
6. İfade edilmemiş duygular: İçlerindeki duyguları açıkça ifade etmekten kaçınırlar ve genellikle duygularını gizlerler veya bastırırlar.
7. Kararlılık eksikliği: Pısırık erkekler, kararlı bir şekilde hedeflerine yönelmekte ve onlara ulaşmak için adım atmaktan kaçınabilirler.11 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi Türkiye'de Zorbalığın çok olması. Bende de vardı eskiden, yaşadığın çevreyle ilgili bir şey bu. Genellikle ilkokul-lise arası çocuklara yapılıyor.
Örnekler:
● Sokak çocuklarının önünü kesip para istemesi.
● Bıçak çekilmesi, tehdit.
● Yakaya yapışma, darp edilme vs.
● 3-5 kişiyle ön kesme.
● Okul ortamında kavgalarda abilerin çağrılması.
Genellikle bunları krtler yapıyor.
+1 yılSana bir kötülük yapmadıysa geç işte onun hayatını bilmiyorsun hangi sınavlardan geçmiş bana birisi pısırık olduğumu yüzüme vursa ön yargılı beni ne kadar tanıyor ki baştan adını koyabiliyor diye düşünürüm belki içeriden bambaşka biri gösterdiği taraflar var kendine göre çok yetenekli olduğu yönleri vardır ilk görüşte değerlendirmek çok doğru değil kendi fikrim
01 Yorumla- +1 yıl
Vaoow EİG olarak bu yorum seçilmişse kafalarda bir ampul yakılmış demektir teşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ben utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim kendimi yetersiz görüyorum dış görünüş olarak da öz güvenim yok bu yüzden hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
27Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 210,4b cevap paylaştı.
u +1 yılöz güvensiz korkak olurlar
21 Yorumla- +1 yıl
Pısırık olma sebepleri nelerdir
- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKararlı değilse genel olarak. Hmm bide düşüncelerini falan savunamyorsa hemen geri çekiliyorsa bunlar olabilir. Hal ve hareketleri tam kesin ve atılgan değildir geri planda kalmayı tercih eder
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayet pasif erkeklerdir erkek olduklarından rahatça şüphe edilir ve kesinlikle her ortam da özgüveni olmayan tiplerdir.
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir çocukla bakışiyorduk falan kendisi başlattı neyse ben de gittim sordum bana sevgilim var falan dedi daha sonra kız kankasiyla olduğum yere gelip samimi hale girip kiskandirma oyunu kurdular. Sonra ben tinlamadim baktım yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor berbat halde kendi kazdığı kuyuya kendi düşmus gibi peşimde dolanıp duruyor ajitasyonlar yapıyor falan sizce bu niye böyle pisirik
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka yorumlarını okudum bu adamdan uzak dur soğuk yap. Ezik gibi taktik yapıyor klasik türk erkeği
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOndan önce zaten sana sevgilim var demiş. Aslında hiç sormasan daha iyiydi.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Susarlar korkarlar hep alttan alırlar karakter olarak da çekingenlerdir
00 YorumlaIyy pısırık erkek sevmem
152 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir çocukla bakışiyorduk falan kendisi başlattı neyse ben de gittim sordum bana sevgilim var falan dedi daha sonra kız kankasiyla olduğum yere gelip samimi hale girip kiskandirma oyunu kurdular. Sonra ben tinlamadim baktım yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor berbat halde kendi kazdığı kuyuya kendi düşmus gibi peşimde dolanıp duruyor ajitasyonlar yapıyor falan sizce bu pisiriklik değil mi
- +1 yıl
Ergen beyniyle ne ummakta sizce 😅
- +1 yıl
Öyle de ergen beyniyle ne umduysa ben uzak durdum diye şoka girip peşimden ayrılmıyor.
- +1 yıl
:D :D kendisi de dedi yapacak bir şey yok o kadar zeki değilim. Bence farkında o da
- +1 yıl
Zekası geri ne demek yani? Tam olarak açıklar mısınız bu kişiler kendinin farkında mıdır
- +1 yıl
canımsın tamam da nasıl okul okuyup polis oluyor sizce?
- +1 yıl
Ya orası öyle haklisin :D zaten kendisi zekali olsa su an ilişki düşünmüyorum der ve ondan sonra kızı getirse daha mantıklı olurdu dimi? Ya da sevgilim var dedikten sonra kızı getirmeyip daha gizemli olurdu zeka bunu gerektirir dimi
- +1 yıl
Peki sana bir soru şimdi bir kız var buna yanaşmiş kızın arkasından da diyorlar ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalır. Daha da sene boyu ayrilmazmis yani ben görüyorum sürekli çocuğu yemeklere götürüyor falan yolunacak kazı elinden gider diye beni engellemeye çalışıyordu falan bariz gördüm. Yani kısaca sen anladın ki bu kız ortamda sömürecegi bunu bulmuş oluyor enayi yani dimi niyetini cozemiyor.
- +1 yıl
Yok s... v yok çocuk arkadaşı sanıyor
- +1 yıl
Evet kız korkuyordu işte yolunacak kazı gider diye öyle olsa kız korkmazdi ama çocuktaan gizli gizli benimle konuşup konuşmadığını ölçüyordu. Yani benimle sevgili olursa benle yemeğe gider o gelemez diye anladın işte :D
- +1 yıl
Bunlarla arkadaş değilim çok şükür çocukla hiç bulusmadik bir kahve icmisligim bile yok sadece 5 dk sohbet ettik o kadar
- +1 yıl
Yani o buluşmak istiyordu buluşmadik şükür
- +1 yıl
Dimi bir de geçen meyve suyu ağzında pipetle içerken ki fotoğrafını profil yapmış çok s. lakca değil mi ya
- +1 yıl
Normal degil galiba Çünkü bir kere herkesin içinde ben yakınına geldim diye birden ayağa kalkıp tuhaf bir sekilde dikkat çekici şekilde abartı bir hareket yapmıştı ergenler gibi hoca bile bu ne yapıyor falan diyip bakti bana bakıp güldü ne yapıyor bu tarzli ben de utandim
- +1 yıl
İngilzice kurs merkezinde tanıştık sence hocanın karşisinda birden ayağa kalkıp tahtayı çeker gibi hale girmesi falan 28 yaşında bir insan için normal mi ne kadar heyecanlanirsa heyecanlansin hoca bana bakıp bu ne yapıyor diyip güldü hatta ben de utandim
- +1 yıl
Bir kere de kütüphane de ne çalışıyor diye baktım :D ayağa kalktı tuhaf tuhaf hallere girdi sjsksk :D yanında ki bir ne yapıyor bu tarzli baktı sonra kütüphanede olduğunu anlayınca oturdu sjsksk merdivende de omzuma çarpti yaramaz çocuk gibi kaçıyor :S
- +1 yıl
:D sizce niye böyle bir de sessiz sakin biriydi meğer hepsi rolmüş 10 yaşında çocuk gibi
- +1 yıl
Sen bana bakıyorsun niye bakiyon dedim o zaman hemen pisip kaldı özür dilerim çok ozur dilerim sjsksksk
- +1 yıl
Korka korka arkamdan konuşmaya çalıştı :D sonra baktım esortmanlarla gelmiş saç baş dağınık hasta numarası rolü yapıyor:D bu nasıl bir eziklik
- +1 yıl
Hasta numarası çok saçma değil mi kedi yavrusu gibi :D esortmanlarla gelmiş saç baş dağınık halde onca şey yapmış bana ben giidp acıyıp konusacam role bak:D :D
- +1 yıl
Bana demiş sevgilim var sonra kızla içli dişli hale girmiş korka korka konuşmaya çalıştı falan baktı beceremiyor hastayım falan diyip durdu tinlamadim ertesi gün gelmiş saçını yapmadan esortman takimiyla baston yutmuş gibi dolanıyor ajitasyon yapıyor yani ben acıyıp bir de ben konusacam çay kahve de istiyor galiba :D:D
- +1 yıl
Acayip saçma değil mi bir de ben kağıt istedim baktım birden ayaklandı koşa koşa gidip kağıt getiriyor kağıtlarla ses çıkarıyor yüzüne bakıyorum çocuk gibi :D yani ben de kağıt var ister belki nsjsjsjskksks
- +1 yıl
Ondan istemedim arkadaşımdan istedim :D
- +1 yıl
canım yaa 28 yaşında arkadaşım diyor ki beyin yaşı 8
- +1 yıl
Peki sence bir insan neden 10 yaşındaki gibi düşünüp davranır
- +1 yıl
Anladım belli zaten koskaca adam çocuk gibi meyve suyunu almış pipetle poz atıyor pipet ağzında küçük çocuk gibi pipet ağızda poz saçma
- +1 yıl
Fotoyu atayım sana sjjs
Fazla güler her konuda fikri vardır ama hepsi boştur ortamda en önde olmak için saçmalar ama mantıklı hiç bir eylemi yoktur
00 Yorumla
+1 yılgenel olarak çekingen olurlar ama bellide olmaz
00 Yorumla
+1 yılAnlatabilirsin
17 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir çocukla bakışiyorduk falan kendisi başlattı neyse ben de gittim sordum bana sevgilim var falan dedi daha sonra kız kankasiyla olduğum yere gelip samimi hale girip kiskandirma oyunu kurdular. Sonra ben tinlamadim baktım yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor berbat halde kendi kazdığı kuyuya kendi düşmus gibi peşimde dolanıp duruyor ajitasyonlar yapıyor falan sizce bu niye böyle
- +1 yıl
Özgüvensiz abaza gibi geldi
- +1 yıl
Özgüvensiz zaten peki ozguvensiz ya niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Karşınızdaki kişi duygusal olarak çelişkili davranışlar sergiliyor olabilir. İlk başta size ilgi gösteriyor gibi davranıp sonra sevgilisi olduğunu söylemesi ve kıskandırma oyunu oynaması, içsel çatışmalarının bir yansıması olabilir. Bu tür davranışlar, kişinin duygusal karmaşası veya belirsizlik yaşadığını gösterebilir.
- +1 yıl
Hatta kız koluna girince ben sevgilisi sandım diye panikleyip koldan çıkmaya çalıştı kafasıyla hayır sevgili değil diye korktu sonra da berbat halde peşimde dolanıp duruyor bir de önceden şunları yapıyordu kendi kendine telefonla konuşup tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu falan telelfonla sanki birisyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu benim peşimde çok kız var algısı yaratıyordu bana
- +1 yıl
Karşındaki kişi duygusal olarak karışık davranışlar sergiliyor. Belki de seni anlamaya çalışıyor ya da duygularını net bir şekilde ifade etmekte zorlanıyor Sabırlı olmak ve ona destek olmak önemlidir - +1 yıl
Tek fark ettiğim kız koluna girince tepkime bakmasiydi.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPısırık ise vur eline ekmeğini al elinden
09 Yorumla- +1 yıl
Bir kız yanaşmiş buna kendi yemeklerini ödettiriyor sizce pisirik mi bu?
- +1 yıl
Bilmem onu
Belkide kizlara kur yapiyor - +1 yıl
Yok kız buna yanaşıyor kendi yemeklerini odetiyor bu da arkadaşım saniyo
- +1 yıl
Belkide çok çok cömert centilmen
- +1 yıl
Yok öyle olsa kız yolunacak kazı elinden gider diye korkar mı belli ki çocuğun haberi yok yani beraber yemeğe gidince ödüyor
- +1 yıl
Kızın amacı bu zaten bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışırmiş
- +1 yıl
O zaman çocuk çok saf
ya da çocuk yemek ismarlayip kizlan biseyler yapiyor - +1 yıl
Hiçbir şey yapmıyor sadece yemek ismaarliyor yan yana ders çalışıyorlar o kadar.
- +1 yıl
Bana yaptığı şey de şu kendi kendine telefonla konuşup tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu falan telelfonla sanki birisyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu bana bakıp duruyordu benim peşimde kızlar var falan merdivende yaramaz çocuk gibi hallere girip omzuma çarpıp kaçtı vb.
+1 yılBu durum birazcık aile yapısından kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPısırık ne onu öğren önce
Ne alaka00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPısırıklık belirtisi nedir?
00 Yorumla
+1 yılanlat
07 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir çocukla bakışiyorduk falan kendisi başlattı neyse ben de gittim sordum bana sevgilim var falan dedi daha sonra kız kankasiyla olduğum yere gelip samimi hale girip kiskandirma oyunu kurdular. Sonra ben tinlamadim baktım yüzüme bakamiyor korka korka konuşmaya çalışıyor berbat halde kendi kazdığı kuyuya kendi düşmus gibi peşimde dolanıp duruyor ajitasyonlar yapıyor falan sizce bu niye böyle
- +1 yıl
öyle erkeğin ya erkek adam sert ve net olur
- +1 yıl
Hasta numarası yapıp ajitasyon yapması çok itici değil mi ve beni kıskandırmak için başka kızla yanaşmasi arkadaşım diyor ki ondan bir b. k olmaz.
- +1 yıl
aciz bir davranis
- +1 yıl
Aciz zavallı ezik kurtuldum şükür.
- +1 yıl
şu an bir iliskin var mi
- +1 yıl
Yokta bir insan nasıl esortmanlarla hasta numarası olayına girer fark edildigini düşünmüyor mu rol olduğunu
+1 yılAnlamadım boşverdim sizde boşverin en iyisi
00 YorumlaKendinden korkan
00 Yorumla
+1 yılPisirik kadın gibi düşün
00 YorumlaÇekingen olur
00 Yorumla
+1 yılIyy hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yıltüm gün burada takılanlar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe oldu hayirdir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlat bakalim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 786 cevap paylaştı. Anlat
00 YorumlaAnlat bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkup ağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşın kaç
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal insanlar
00 Yorumla
+1 yılne boş işler
00 YorumlaÖzgüveni yok
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaya çekinmek
00 Yorumla
+1 yılTabi buyur
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz