Kişilik & Karakter Tembellik yapmakta ne kadar beceriklisiniz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Tembellik yapmakta ne kadar beceriklisiniz 😂#KişilikKarakter Tembellik yapmakta ne kadar beceriklisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tembellik meslek olsa ben duayen olurdum iwgkwhdkwbd 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Ben de tembellik yok , sonra yaparım alışkanlığı var 😁😉 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayatımın sonuna kadar yapacağım en sevdiğim aktivite olabilir jdndjd 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hıcbısey yapmasamda bıseyler yaparım mutlaka tembel olamıyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Aylardır bekleyen işlerim var bazı saçma sapan şeylere zaman ayırıyorum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Tembel olmayı sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ellemeseler 10 yıl yapacak kadar 😂😂 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sorgulamayacak kadar kendime güveniyorum. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Üstüme yok:d 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tembellik meslek olsa ben duayen olurdum iwgkwhdkwbd
😂😂
Ben de tembellik yok , sonra yaparım alışkanlığı var 😁😉
Hayatımın sonuna kadar yapacağım en sevdiğim aktivite olabilir jdndjd
Hıcbısey yapmasamda bıseyler yaparım mutlaka tembel olamıyorum
Aylardır bekleyen işlerim var bazı saçma sapan şeylere zaman ayırıyorum
En becerikli olduğum konudur
Tembel olmayı sevmiyorum.
Erteleme huyum var
Nazar varken tembelim ben
En iyi olduğum şeylerden
Yorgunken benden tembeli yoktur
Ellemeseler 10 yıl yapacak kadar 😂😂
Sorgulamayacak kadar kendime güveniyorum.
Sevmem hic
İnanılmaz becerikliyim
Üstüme yok:d
Aşırı