sen tembel misin calışkan mı?
tembel
calışkan
ikisinin ortası
beni soruna davet etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ortalama bu ortalama çok sinir bozucudur. Bu tip insanlar genelde teşekkür alır ve 70 yani 4 alırlar. Matematikleri pek iyi değildir zaten bu yüzden çalışkan sıfatını kaybederler maalesef. Övgü alırlar ancak en çalışkan kadar değil genelde çalışkan insanın arkadaşıdırlar. Bunlar benim tecrübem diğerleri için de tuttu mu bilmiyorum 😂
9 yaşında çıraklığına başladığım mesleklerimi şu an devam etmekteyim. 22 senedir çalışkanlığım ve hareketliliğim ara vermeden devam ediyor. Hani derler ya içinden gelmeli diye, öyle bir enerji kütlesiyle yaşıyorum ve memnunuım.
Tembelliği oldum olası sevemiyorum hayatı somurtkan ve bitkin, bildiğin ölü gibi yaşamaya sebebiyet veriyor. Bu durumdan kurtulmak kolay olsada bazı zorlukları elbet var. Bu durumu yaşayanlara da geçmiş olsun diyorum.
Sabah erken kalkıp ilk etapta
Elimi yüzümü yıkar
Haraketlerimi yaparım
Sonra çay suyu
Kahvatılıkları masaya dizerim
Bardaklar çay kaşığı çatal koyarım
Masaya şeker ve ekmekler
En son annemi çağrıp kahvaltı etmek her hafta içi günlerim böyle rutinlerim devam eder sonra kıyafet yerleştirme yıkanmış çamaşırları kurutucuya atmak elimden gelmeyen sadece yemek
yapakmak diyelim
-VESSELAM-
çalışmam gerekiyorsa işimi gayet iyi şekilde yaparım, eşşek gibi de çalışırım yani.. ama işimi bitirdikten sonra da danalar gibi de yatarım kıçımı devirip , işim yoksa koala gibi de takılabilirim yani.. işim olmadığı zaman tembellik yaparım yani
Cevap
41Cevap
Çalışkan bi tembelim her iki üç ayda bir depresif dönemim oluyor ve o kadar tembelleşiyorum ki sadece para harcayıp eğlenmeye odaklanıyorum. Diğer dönemlerde aktif olarak çalışıyorum ve çalışmadığım zaman kendimi kötü hissediyorum.
Yapılacak bir işim olduğunda yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum. Ve yapılacak bir işim bitmeden de başından kalkmıyorum çünkü en iyisini yapmak için çabalıyorum. Bu yüzden çalışkan olduğumu düşünüyorum dostum.
ders olarak tembelim ama bilgisayar üzerinden mimar animasyoncu pc teknik servis 3d tasarım yazılımcı gibi daha niceler kısacası genel olarak çalışkanım ama eğitim konusunda çok tembelim
Fazla iş aşkıyla yanıp tutuşan bir bireyim. Çalışmakla besleniyor genç kalıyorum. Üretkenlik güzel eylem.
O yüzden her zorlu göreve mal gibi beni gönderiyorlardı..
Çalışkan olmasam mahalledeki 7 düğüne nasıl birden yetiseyim dimi
Ohaaaa
Türküm, doğruyum, çalışkanım...🇹🇷 👍🏻💪🏻
😂😂😂😂😎
👏👏👏
Çok tembelim hatta şöyle söyleyeyim çaya şeker katmak ve karıştırmak bile zor geldiği için çayı şekersiz içiyorum o derece
İşe başlayana kadar tembel...
İşe başladıktan sonra fena halde çalışkan bitmeden olmaz... İş biter anca o zaman rahatlarım:)
Ben ikisinin ortasında takılıyorum yerine göre Çalışkan yerine göre tembel oluyorum yani biraz adamına göre muamele diyelim
Bir işi bitirmek için sonuna kadar uğraşırım yarım bırakmam öyleyse çalışkan oluyorum aferin lan bana 😉
İşte çok çalışkan evde bir o kadar tembelim canım istemezse hiçbir güç bana iş yaptıramaz
Çalışkan her konuda sorumluluğumu fazlasıyla yerine getirmekten gurur duyarım
C seçeneğini isaretleyecegime d yi işaretledim yanlışlıkla kusura bakma
Çevremdekiler çalışkan olduğumu söyleye söyleye inandırdılar beni de.
şu an tembelim ama şu rapor bir yenilensin o zaman bu tembellik gidecek
Kardesim el insaf 46 bildirim 46 tane soruya davet etme nedir ya. Valla tembel biriyim kusra bakma.
Çalışkanım dır. Zekiyim dir. Atletiğim dir. Girişimciyim dir.
Farkındasın yani 😂😂 olsun sen davet et cevaplamazsak üzülme yeter.
Kanka çalışkanım ama beceriksizim yani zor uğraştırmayan işleri yapabilirim
Sevdiğim birşey yapıcaksam son derece çalışkan bir insanımdır ama sevmediğim bir işi yapıcaksam kılımı kıpırdatamam
Tembel olduğumu düşünüyorum ama iş yerindeki çalışanlar çalışkan olduğumu düşünüyor
Yapilacak şey yapılacaktır bir saat sonraya bile bekletilmemeli. Herşey zamanın da güzel
Orta şeker ve beni soruna davet etme
Çalışkan dolayısıyla üretken bir yapıya sahibim
Genelde tembelimdir oturmayı severim
Çalışkanım arı gibi mübarek 🐝
Vay anam vay
Bazen tembel bazen de çalışkanım
Kardeş soruna davet etme beni yeter la yeter
Ne tembelim ne çalışkan. gorev varsa yaparim
Çalışmayı çok seviyorum.
İş konusunda çalışkanım
Çalışkan vebumıtluyum 😃😎
Sporda çalışkan derslerde orta
Çalışkan çünkü tıp okuyorum
Tiota okumazsin bu arada
Tıp
@İsimsizbiri0101 ne okurum halla halla
Tamam doktorun toplumda belli bir yeri vardir ama yinede tip adamin canini cikariyor ve çokda rahat degil. Senin yurt disinfaki muhendislerin aldigi parafan haverin var mi abla birde nerede okuyorsun
@İsimsizbiri0101 Canımı çıkarıyor zaten ve evet biliyorum ama turkiyede okuyorum
@İsimsizbiri0101 almanyaya gitmeyi düşünüyorum ve hacettepe de okuyorum
Anladim hayirlisi olsun abla bu ulke bize hakettigimizi verirse ne mutlu bize gidip elaleme çalismaya çokda hevesli degilim kendi ulkem varken kendi milletim varken. Ama gel gorki hakkimizi vermiyorlar. Hakkimi alirsam burdayim yoksa yurtdisinda. Sanada Allah kolayliklar versin. Tip çok zor.
@İsimsizbiri0101 ben de okulu bitirince Almanya veya danimarkaya gitmeyi planlıyorum tabi ben de isterim burada yaşamak da benim burada alacağım maaşın 2 katını Almanya'da danimarkada öğretmenler alıyor
@İsimsizbiri0101 amen
İşime geldiği gibiyim
Nefes almaya bile üşeniyorum
Çalışkanım çok şükür.
Beni soruna davet etme seçeneği peki :)) hxhxh
Tembelliği çok severim ama çok vaktim yok
Çalışkanım ama keyifçiyim
ikisinin ortası diyeyim
Karınca olmasan hayatta kalamazsın
Ortaya karışık
Çalışkan😊
Yerine göre değişir