Ben full agızımı yaptırdım kulalık takıp müzik dinliyordum 😅 Kapat gözünü doktora bırak kendini diş çekmede bir şey yok ya vakit bulsam 20lik çektircem bende 4 tane
Ay en korktuğum doktor bir keresinde dolgu yaptırdım çıktım ağlaya ağlaya küçük bir çocuk vardı benden sonra annesi sordu ablası acımadı dimi bende kendimi tutmuştum o ana kadar bir ağladım çok acıdı diye çocukta ağlamaya başladı 😂
Dişçi fobinizi yenmek için, dişçi ziyaretlerinizi küçük adımlarla başlatmayı ve rahatlama tekniklerini kullanmayı deneyin. Ayrıca, endişelerinizi diş hekiminizle paylaşmak da yardımcı olabilir. Üzülme
Benim gittiğim doktorum hiç acitmiyor ayrıca ignede her zaman bunu yapıyorum kan alırken falanda böyle yapıyorum ben hiç acı hissetmedim zaten niye böyle yapıyorum onuda bilmiyorum bıçak yaram var kurşun yaram var ama iğne olunca çocukluktan gelen bir korku sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İğneyi vurduktan sonra tüm dişlerini de sökse bir şey anlamazsın. İğne vurmadan uyuşturucu spey kullanınca iğneyi de hissetmiyorsun. Talep et istersen
askim problem cektirdikten sonraki surec. kan falan geldikce kotu oluyorum
Ben full agızımı yaptırdım kulalık takıp müzik dinliyordum 😅 Kapat gözünü doktora bırak kendini diş çekmede bir şey yok ya vakit bulsam 20lik çektircem bende 4 tane
Bak yaşım 27 olcak gece dışarı çıkarım itin pustun arasında gezerim korkmam ama iğne işin içine girdimi çekiniyorum
ahshajdjw napicaz boyle
Ay en korktuğum doktor bir keresinde dolgu yaptırdım çıktım ağlaya ağlaya küçük bir çocuk vardı benden sonra annesi sordu ablası acımadı dimi bende kendimi tutmuştum o ana kadar bir ağladım çok acıdı diye çocukta ağlamaya başladı 😂
yaa ahzjajdjs manyakk kiyamam gecmis olsun😂😂
Sağ ol sanada şimdiden geçmiş olsun ne işlemi yaptıracaksan
tesekkur ederim askim 20 lik cektircem
Dişçi fobinizi yenmek için, dişçi ziyaretlerinizi küçük adımlarla başlatmayı ve rahatlama tekniklerini kullanmayı deneyin. Ayrıca, endişelerinizi diş hekiminizle paylaşmak da yardımcı olabilir. Üzülme
Ben kendim koltuğa otururdum
Bende de var beni ameliyat etseler bu kadar korkmam
hipnoz ile tedavi yapan bir diş tabibi bul ya da hipnoz yapan psikolog bul telkin ile bu durumdan kurtul
cektirdim artik cok gec anxjakc
Korkularınla yüzleşmeden yenemezsin ki hem bhiçbirşey hissetmicen
nasil hissetmiyoruz ya ölüm gibi agrisi
Yoo uyuşturuyor zaten 2 saat suratın yamuk geziyorsun ben öyleyim
Melek görünümlü prensesler dişçiden korkmazlar.
bence alışırsınjız
Bende hiç hoşlanmıyorum ama koltuğa oturup gözlerini kapat uyuduğunu düşün ben öyle yapiyorum
igne acisini nasil yapicaz
Benim gittiğim doktorum hiç acitmiyor ayrıca ignede her zaman bunu yapıyorum kan alırken falanda böyle yapıyorum ben hiç acı hissetmedim zaten niye böyle yapıyorum onuda bilmiyorum bıçak yaram var kurşun yaram var ama iğne olunca çocukluktan gelen bir korku sanırım
ben hala yenemedim
cok korkunc ya
benim bir de ağzım uyuşmuyor hissediyorum
cok sigara iciyosan normal
çoktan kasıt
fobinin nedeni ne
Bunu yenmek namümkün. Geçmiş olsun 💐
Ben böyle bir dvd seyretmiştim ya
Bayıl istersen feriha 🤓
kiricisin abahqhshe
Sanki beyin ameliyatı oluyor
ananin a***mi ameliyati oluyorum askim sen de gel