Güzel çevirdik bence:)))
Konuyu istediğiniz zaman (istemsizce😄) çevirmek gibi bir özelliğinz var mı? ya da böyle bir özelliğiniz olsun istermiydiniz? Böyle bişiy size yapılsa ne düşünürsünüz? Siz yapınca ne hissettiriyor?

Güzel çevirdik bence:)))
Konuyu istediğiniz zaman (istemsizce😄) çevirmek gibi bir özelliğinz var mı? ya da böyle bir özelliğiniz olsun istermiydiniz? Böyle bişiy size yapılsa ne düşünürsünüz? Siz yapınca ne hissettiriyor?
Ben de bunu istemdışı yapıyorum kaçış gibi düşünülebilir ama o konuyla ilgili konuşmak istemiyorum ki konuyu değiştiriyorum neden bilmenizi istemiyorum ya da bilmiyorum rezil olmak istemiyorum konudan konuya atlarken ke oluyor
Bizde geri vites yok
Cevap
10Cevap
İnsanlar bir şekilde ortamda konuşulan şeyden rahatsızlık duyduğunu belli ediyorsa zaten konu değiştirmek gerekir. Bunu da herkes yapamaz.
Eğer o konunun değişmesini istiyorsam anında çevirme işlerine girerim..
Evet istediğim zaman konuyu çevirmek gibi özelliğim var.
Evet canım isterse yapabilirim.
Sen çevirdim diyorsun ama takılı kaliyorum ben oralarda aşkım yine açılınca bakalım nasıl cevireceksin
😅 baktım çeviremiyorum dans ederiz be aşkımmm
Beni biliyorsun hatun taktım mı takıyorum o illa açılıyor zamanı gelince o yüzden hiç dansada gecmeyek 😘😘
Dans ederken bu konuyu tekrar konuşalım💋
Hee ayağına basınca sen girersin konuya aşkım 😘
Ben herzaman dinleyici gerektiğinde konuşan kişiliğe sahip biriyim neyse odur bende birini kötülemek için kötülemem günahına giremem
Konuyu seni mutlu edecek şekilde çeviririz sorun değil yeterki senin gibivzeki arkadaşım olsun
Ortamda en iyi yalan söyleyen arkadaşın yaptığı şey 😃
Evet fena değilim
Ne hissettiriyor bilmiyorum 🤷♀️
Evet kolay yönlendiririm
Bnelik varsa her şey bekleyebilirsin
Her zaman bebrge
Lafı değiştirme huyumuz yok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?