Görsele göre aşkınızı değerlendirin ve karar verin. Yalan aşk mı yaşıyorsunuz gerçek aşk mı? 😂

Detaydaki gerçek aşk tanımı ne olduğu belli olmayan sürekli git gelli bir iletişimin olduğu vur kaç taktiğinin uygulandığı toksikvari bir ilişki biçimi.. yani o da yalan 🤷♀️
Cevap
12Cevap
Aşırı gerçekmiş demek vay be 😅 bana kalırsa aşkın yalanı yok aşığın yalancısı vardır.
Yani biz haltı kendimiz yiyip suçu soyut kavramlarin üzerine atmayı çok seven bir milletiz. . Şeytan, nazar , aşk birkaç örnek Nasılsa kendilerini savunma şansları yok. 😂😂😂
Kesinlikle katılıyorum
Aşk yaşamıyorum çünkü aşk diye bir şey yok. aşkın kendisi yalan zaten insanlar da bu yalanı seven samimiyetsiz kişiler
Gerçek aşk mı 🙄 engelle ve yazmamanın gerçek aşkı mı olur bir anama sövmedikleri eksik kaldı
Kötüleri unutuyoruz ki iyilere yer açılsın sadece yok engelmiş yok yazmamakmış saçma ve heves kırıcı geliyor
Aşk yaşamıyoruz.
Hıhım. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Öyleyim dimi be 🥹
Birisi takıntılık birisi gerçek dışı, aşk sözler ile değil yaşamak ile oluşan bir şeydir bence
Yukaridaki aciklama toksit iliskiden baska bir sey degil. Ask cok ulvi, cok farkli bir sey. Yasamadim ama oyle olmali.
Ben her seyin gercegini yasiyorum da karsi tarafi bilemem
Buğüne kadar yalanmış aşkımız bundan sonra gercegi ni bulacağımı sanmıyorum
En azından ruhen gerçek aşk yaşıyorum
Yalagggggnnnn😂
Ayyy severim bunu yaaa. Teşekkürler 🫠😂😂
Dillere destandır aşkımız ama dilsiziz🤐
Yalancı aşk yani 😂
Öyle bir şey demedim 😅
Gerçek aşk böyleyse kalsın gereği yok😀
Gerçeğini yaşıyormuşum
Çöldeki serap gibi yanıltıcı aşklar
Yalanlarla işim yok.
Aşk yaşamıyorum.
Gercek aski yaşamışım
Görsele bakınca yalanmış ya tüh
Bu durumda kendimle toksik bir aşk yaşıyorum
Hiç birini yaşamıyorum!
Engel atıldı en son haha
Yalan aşk yaşadım, gerçek aşkı tatmadım.
Gerçek 😏
Yaşamıyoruz.
Gerçeğini
Çoğu yalan
Yalanmış 😂
Gerçek yaşamışım😅😅
Gerçek aşk dmfnv
hiçbiri
Hiç aşk yaşamadım
Bizimkisi ne ayak belli değil ki mk 5. Dünya harbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?