Kişilik & Karakter Bir hayvan olsaydınız ne olurdunuz ve neden? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kedi Köpek Kaplan Timsah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben 💁🏻♀️ Kipri çünkü herkes kendini her zaman koruma içgüdüsü ve önlemiyle var oluyor Bir hayvan olsaydınız ne olurdunuz ve neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Rakun olurdum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aa neden
Fatih49 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Hani aslan nerde diğer hayvanlar nerde 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Hepsini mi sıralasaydım 😅 Yorumla Fatih49 +1 yıl Evet yani Yorumla Fatih49 +1 yıl Kedi yerine balporsuğu olabilir köpek yerine kurt Timsah yerine anakonda olabilirdi 🙃😃 Yorumla Soran +1 yıl O kadar ilginç insanlar olmayabilir duye düşünmüştüm yoksa ejderha ve dinazor da aklımda vardı 😂 Yorumla Fatih49 +1 yıl İlginç insanız he ,😃 e öyle olsun yinede ben balporsuğu diyorum 🙏🤗 Yorumla Soran +1 yıl Sebebini ogeenebilir miyim peki neden balporsuğu ☺️ Yorumla Fatih49 +1 yıl Bilmiyorum ki çok tatlılar cesurlar Yorumla Fatih49 +1 yıl Kimseye eyvallahi yok Yorumla Fatih49 +1 yıl Ana karninda R vites silmiş ler daha ne olsun Yorumla Fatih49 +1 yıl Elimde sırtlan ve balporsuğu ikisinide beslerim bana göre çok ponçik ler yaw Yorumla Fatih49 +1 yıl Vala elimde olsa ikisinide beslerdim öyle çocukluktan gelen bı sevgi işte 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir ponçik anlayışın var ama cesaretli hayvanlar evet 😂 Yorumla Fatih49 +1 yıl Napim seviyorum onları koluma ikisininde dövmesini yapcam öyle durum bu 🥰aşk Yorumla Soran +1 yıl Hey maşaAllah o derece demeek Yorumla Fatih49 +1 yıl Aynen reis Yorumla Fatih49 +1 yıl Hayvan diyoruz emin ol insanlardan daha iyilerdir en azinda. Direk yiyorlar karnını doyurmak için insanlarsa sömürüyor Yorumla Soran +1 yıl Cok haklisin evet tamda oyle Yorumla Fatih49 +1 yıl E hadi Allah'a emanet 🙏🙋♀️ Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol kral sende 🖐🏻 Yorumla Fatih49 +1 yıl Ewy brem Yorumla
Aytaç4442 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Köpek sadakatinden dolayi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadık birisin yani Yorumla Aytaç4442 +1 yıl Evet Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kelebek bir günle Kemal'e erdikleri için 1 3 Yorumla yavrupenguen +1 yıl Bu ben ya :d Yorumla DümendenSportmen +1 yıl Sen kimsin de ben oluyorsun lolipop Yorumla yavrupenguen +1 yıl Yoo ben bir kelebeğim :d Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. ördek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla ebraristeben +1 yıl bi ordegi arkadan yakalamak imkansiz gibi bi sey Yorumla ebraristeben +1 yıl şqmspsmdşdksp saka yapiyprum Yorumla ebraristeben +1 yıl sirinler Yorumla Soran +1 yıl Ya çok tatlısın cjdbskwn Yorumla ebraristeben +1 yıl o senin tatli bakisin gözkırpanhavaliemoji** Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rakun olurdum
Aa neden
Hani aslan nerde diğer hayvanlar nerde
Hepsini mi sıralasaydım 😅
Evet yani
Kedi yerine balporsuğu olabilir köpek yerine kurt
Timsah yerine anakonda olabilirdi 🙃😃
O kadar ilginç insanlar olmayabilir duye düşünmüştüm yoksa ejderha ve dinazor da aklımda vardı 😂
İlginç insanız he ,😃 e öyle olsun yinede ben balporsuğu diyorum 🙏🤗
Sebebini ogeenebilir miyim peki neden balporsuğu ☺️
Bilmiyorum ki çok tatlılar cesurlar
Kimseye eyvallahi yok
Ana karninda R vites silmiş ler daha ne olsun
Elimde sırtlan ve balporsuğu ikisinide beslerim bana göre çok ponçik ler yaw
Vala elimde olsa ikisinide beslerdim öyle çocukluktan gelen bı sevgi işte 🤗
Farklı bir ponçik anlayışın var ama cesaretli hayvanlar evet 😂
Napim seviyorum onları koluma ikisininde dövmesini yapcam öyle durum bu 🥰aşk
Hey maşaAllah o derece demeek
Aynen reis
Hayvan diyoruz emin ol insanlardan daha iyilerdir en azinda. Direk yiyorlar karnını doyurmak için insanlarsa sömürüyor
Cok haklisin evet tamda oyle
E hadi Allah'a emanet 🙏🙋♀️
Sağ ol kral sende 🖐🏻
Ewy brem
Köpek sadakatinden dolayi
Sadık birisin yani
Evet
Kelebek bir günle Kemal'e erdikleri için
Bu ben ya :d
Sen kimsin de ben oluyorsun lolipop
Yoo ben bir kelebeğim :d
Hizli kisan bi hayvan