Kişilik & Karakter Saç kestirme perileriniz geldi mi? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ay dayanamıyorum yapcam Güncellemeler+1 yıl Geldim kuaföre şans dileyin 🥹👉🏽❤️👈🏽 Saç kestirme perileriniz geldi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Gelmedi. 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl kadınlar yeni bir aşk ilişkisinden önce ya da ilişkiden sonra saçlarını kestirir boyatır diye biliyorum 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana sık sık gelir kestiririm sonra daha çabuk ve hızlı uzar kskskksksk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ensen üşür yavrum diye oyalıyorum kendimi, bi' darlanmadım değil. 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet bugün geldi 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Kos kos Yorumla charmsture +1 yıl Koştum Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 475 cevap paylaştı. Yakisir bence peri dinle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten kısa saçın 0 7 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Daha kısa istiyom bi de perçem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm sen bilirsin o zaman bence uzun daha çok yakışanilir sana Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Perçem olsa sadece 🥹👉🏽👈🏽 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hehshd olur ya gider bence yüzüne tam görmesem de krkf Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tam görmeden niye uzun daha iyi diyon essek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun seviyom çünki pislik Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Tm. Yorumla
muratskate Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Bari güzel bi kuaföre gitte yazık etme saçlarına 0 3 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Ay niye yazık olsun kökü bende Yorumla muratskate +1 yıl Jdkdlsödmd Yorumla muratskate +1 yıl Nasıl oldu merak ettim Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Ne diyon gıı 0 2 Yorumla sanabanaonakimene +1 yıl Uff Yorumla Faruk4216 +1 yıl Yahu anlamadım Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyma o saclara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gelmedi.
kadınlar yeni bir aşk ilişkisinden önce ya da ilişkiden sonra saçlarını kestirir boyatır diye biliyorum
Bana sık sık gelir kestiririm sonra daha çabuk ve hızlı uzar kskskksksk
Ensen üşür yavrum diye oyalıyorum kendimi, bi' darlanmadım değil.
Evet bugün geldi
Kos kos
Koştum
Yeni traş oldum
Yakisir bence peri dinle
Zaten kısa saçın
Daha kısa istiyom bi de perçem
Hmm sen bilirsin o zaman bence uzun daha çok yakışanilir sana
Perçem olsa sadece 🥹👉🏽👈🏽
Hehshd olur ya gider bence yüzüne tam görmesem de krkf
Tam görmeden niye uzun daha iyi diyon essek
Uzun seviyom çünki pislik