Saç Bakım Karantinada saçını kazıtan var mı? Hitler00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Veya bir tanidigi olan var mı sacini kaziyan Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Karantinada saçını kazıtan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gülfidan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Bir ara baya arkadaşım saçlarını asker trasi yaptı 😁😁 1 2 Yorumla Hitler00 +1 yıl 3 numarami yapti 😀😀 Yorumla Hitler00 +1 yıl Ordamisnzzzz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eşim kazıttı iğrenç bir tipe döndü bir müddet yüzüne bakamadım 1 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Ahaha trasi kim yapti senmi yaptin omu yapti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendisi yaptı sakalımı kesicem dedi girdi banyoya bir çıktı aman allahım ibret Yorumla Hitler00 +1 yıl Hahaha komple 0 mi ypmisti Yorumla
miraefsun Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Allah'a şükür yapmadım o saçmalığı.Karantina olunca saç kazıtma olayı niye hala çözebilmiş değilim açıkcası. 0 1 Yorumla Hitler00 +1 yıl E disari cikmiyon kaziyon sacini bir sureline rahat edyon hem daha gur saclar cikyo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlginç ama ben, 1 ay içinde uzadı 1 6 Yorumla Hitler00 +1 yıl Valami komple 0 mi yaptiniz ne kadar kisaltinz kim kesti bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben :d Yorumla Hitler00 +1 yıl Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn sjsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce fönledim, sonra makas ile kestim uzun yerleri, sonra sabunladım ve traş köpüğü sıktım, sonra makine ile geçtim işte :d Yorumla Hitler00 +1 yıl Tras kopuginden sonda jiletledin mi yoksa kopuklu halde makinaylami kazidin Yorumla Hitler00 +1 yıl Ordamisnzz Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Evet bazı arkadaşlarım kazitti 1 1 Yorumla Hitler00 +1 yıl hadi ya yakismismi peki Yorumla
Esra6192 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bebek saçlarımı kestim 0 2 Yorumla Hitler00 +1 yıl Anlamadm Yorumla Esra6192 +1 yıl Öndeki saçlarım varya ufak olanlar onları kestim Yorumla
Premsesbirkizz Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Aklı olan kazıtmaz 1 9 Yorumla Hitler00 +1 yıl Nedenki Yorumla Premsesbirkizz +1 yıl Ben kazidim 1 sene olacak zar zor uzadı Yorumla Hitler00 +1 yıl Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn Yorumla Premsesbirkizz +1 yıl Niye bu kadar ilgini cekti 😂😂😂😂 Yorumla Hitler00 +1 yıl Ilgimi ceker cunku her bayan cesaret edemez bunu yapmaya 😀 Yorumla Premsesbirkizz +1 yıl Ben ettim ama 😂 Yorumla Hitler00 +1 yıl O yuzden ilgimi cektin 😀😀 sorumu cevaplarmisinz Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn sjsh Yorumla Premsesbirkizz +1 yıl Mqnyak ya 😂 Yorumla Hitler00 +1 yıl Oyleyimm cevaplarmisnn 😀😀 Yorumla
pinorkiso Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl abim :D 0 3 Yorumla Hitler00 +1 yıl Kendisimi kazidi senmi yaptn 😀 Yorumla pinorkiso +1 yıl yazabilirsin Yorumla Hitler00 +1 yıl Tm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir ara baya arkadaşım saçlarını asker trasi yaptı 😁😁
3 numarami yapti 😀😀
Ordamisnzzzz
Eşim kazıttı iğrenç bir tipe döndü bir müddet yüzüne bakamadım
Ahaha trasi kim yapti senmi yaptin omu yapti
Kendisi yaptı sakalımı kesicem dedi girdi banyoya bir çıktı aman allahım ibret
Hahaha komple 0 mi ypmisti
Allah'a şükür yapmadım o saçmalığı.
Karantina olunca saç kazıtma olayı niye hala çözebilmiş değilim açıkcası.
E disari cikmiyon kaziyon sacini bir sureline rahat edyon hem daha gur saclar cikyo
İlginç ama ben, 1 ay içinde uzadı
Valami komple 0 mi yaptiniz ne kadar kisaltinz kim kesti bu arada
Ben :d
Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn sjsh
Önce fönledim, sonra makas ile kestim uzun yerleri, sonra sabunladım ve traş köpüğü sıktım, sonra makine ile geçtim işte :d
Tras kopuginden sonda jiletledin mi yoksa kopuklu halde makinaylami kazidin
Ordamisnzz
Evet bazı arkadaşlarım kazitti
hadi ya yakismismi peki
Bebek saçlarımı kestim
Anlamadm
Öndeki saçlarım varya ufak olanlar onları kestim
Tabiki de hayır ne alaka
Kazıtmadım kazıtmamda
Çok kekoca duruyor tavsiye etmem
Aklı olan kazıtmaz
Nedenki
Ben kazidim 1 sene olacak zar zor uzadı
Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn
Niye bu kadar ilgini cekti 😂😂😂😂
Ilgimi ceker cunku her bayan cesaret edemez bunu yapmaya 😀
Ben ettim ama 😂
O yuzden ilgimi cektin 😀😀 sorumu cevaplarmisinz Nasl kestinz peki anlatirmisn once makaslami kestin naptin direk makinayla 0 mi yaptn sjsh
Mqnyak ya 😂
Oyleyimm cevaplarmisnn 😀😀
Kazıtmadım ama 3 bumara yaptım kanks
Ben boyattım niye kazıyayım ki
abim :D
Kendisimi kazidi senmi yaptn 😀
yazabilirsin
Tm