Kişilik & Karakter En sevdiğiniz kelime nedir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor 💌💌Hitaplar, sevgi sözcükleri, sohbet sözcükleri fark etmek. En çok hoşunuza giden kelime nedir? En sevdiğiniz kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. " Yavrum " diye konuşulması ve hitap edilmesi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Seni seviyorum. iyi ki varsın.. gibi cümleler. kelime olarak da sonsuz 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Aynen sanırım bana katılıyor sonuçta iyi kelime😅 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle valla 😄
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "Kalbimin Tanrısı" demişti bana biri.. Bugüne kadar duyduğum aldığım en güzel en sevdiğim kelime budur. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne harika bir kelimeymiş 🙂 Wineandorange +1 yıl Evet..💫
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Selam 👋😇Sanırım Kuzu kelimesi 😅😅 bilmem nedendir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. En sevdiğim kelime "umut" kelimesidir.Çünkü o varsa, diğer her şeyin olma ihtimali var demektir. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. "İyimisin"Bir insana önemsendiğini hissettirmek güzel şey. 1 0 Yorumla
t22savage Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Nasılsın iyi ki varsın seninle gurur duyuyorum gibi 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Canım kelimesini severim 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Güzelim diye hitap edildiğinde çok hoşuma gidiyor 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. En sevdigim kelime küfür maalesef 😀 1 0 Yorumla
Histenge12 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı. Farsça kelimeleri çok severim 1 0 Yorumla
busrayaralii Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl hadi ordan sayılıyo mu😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki süpeer 😄😎 Yorumla busrayaralii +1 yıl Onu yazmamıştım ben KS değişmiş sg olarak anla sen 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hadi oradan iyiydi be 😂 neyse olsun bakalım. 😄 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mahcubiyet. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne erdemli kelimedir o. Anlamı değişse bile insanı özüyle kavuşturur eninde sonunda. yolcununbiri +1 yıl kesinlikle insanı güzelleştiren yegane şey benim gözümde
Kenank07 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Hallederim 😉 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet çok rahatlatıcı bir kelime hallederiz yaa 😄 Yorumla Kenank07 +1 yıl Butun işleri ertelmenin verdiği o rahatlıkla söylüyorsan heleki 😅Hallederim sıkıntı yok 🙃 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bilakis e taktım bu aralar assdff 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bakarız 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Beyefendi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
" Yavrum " diye konuşulması ve hitap edilmesi
Seni seviyorum. iyi ki varsın.. gibi cümleler. kelime olarak da sonsuz
Aynen sanırım bana katılıyor sonuçta iyi kelime😅
Öyle valla 😄
"Kalbimin Tanrısı" demişti bana biri.. Bugüne kadar duyduğum aldığım en güzel en sevdiğim kelime budur.
Ne harika bir kelimeymiş 🙂
Evet..💫
Selam 👋😇
Sanırım Kuzu kelimesi 😅😅 bilmem nedendir
😄😄
En sevdiğim kelime "umut" kelimesidir.
Çünkü o varsa, diğer her şeyin olma ihtimali var demektir.
"İyimisin"
Bir insana önemsendiğini hissettirmek güzel şey.
Nasılsın iyi ki varsın seninle gurur duyuyorum gibi
Canım kelimesini severim
Merhamet ve metanet
Güzelim diye hitap edildiğinde çok hoşuma gidiyor
Nefesim.. seviyorum bunu
En sevdiğim kelime anlam
En sevdigim kelime küfür maalesef 😀
Dümbük kelimesini çok seviyorum
Farsça kelimeleri çok severim
hadi ordan sayılıyo mu😂
Tabii ki süpeer 😄😎
Onu yazmamıştım ben KS değişmiş sg olarak anla sen 😂
Hadi oradan iyiydi be 😂 neyse olsun bakalım. 😄
Mahcubiyet.
Ne erdemli kelimedir o. Anlamı değişse bile insanı özüyle kavuşturur eninde sonunda.
kesinlikle insanı güzelleştiren yegane şey benim gözümde
Hallederim 😉
Evet çok rahatlatıcı bir kelime hallederiz yaa 😄
Butun işleri ertelmenin verdiği o rahatlıkla söylüyorsan heleki 😅
Hallederim sıkıntı yok 🙃
Bilakis e taktım bu aralar assdff
Yaşama sevincimsin
eyvallah
Mütesellî.
Bakarız
Beyefendi
Sonsuzluk