Diğer En sevdiğiniz kelime? Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En Sevdiğiniz kelime , söz dizisi? Nedir? Güncellemeler1 yıl En sevdiğim kelime rağmen. Herşeye rağmen söz dizisi olması gerekirse. Dimdik , bütün cekistirmelere rağmen sapan sağlam kalabilmek... En sevdiğiniz kelime? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Veren de 0, alanda; Nedir senden gidecek? Telasini gören de cansenin zannedecek! Necip fazil kısakürek’ in en sevdiğim sözlerinden biridir 1 0 Yorumla
esmaboşluk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl "kes sesini" hxhjfgh çünkü çok kullanıyorum😅 2 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Hissettiriyor, hissettirmiyor, hissettirmekteBu kelimeyi cok seviyorum 2 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Haydi haydi ordan 🤣🤣 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. Intrusive thoughts 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kocammmmmmmm 1 1 Yorumla mkkssll 1 yıl Offf bana böyle dşyen olsa varyaa evli misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Veren de 0, alanda; Nedir senden gidecek? Telasini gören de can
senin zannedecek!
Necip fazil kısakürek’ in en sevdiğim sözlerinden biridir
"kes sesini" hxhjfgh çünkü çok kullanıyorum😅
Hissettiriyor, hissettirmiyor, hissettirmekte
Bu kelimeyi cok seviyorum
Haydi haydi ordan 🤣🤣
Boş ver
Taam