Sizce neden ayrımcılık yapıyor?

Şimdi, ben haftasonları bir ingilizce kursuna gidiyorum ve hoca çok fazla ayrımcılık yapıyor. İlk olarak, derslerde cevabını bildiğim sorularda el kaldırdığımda, görmezden geliyor. Sonra ünite sonundaki kelimelerle ilgili paragraf yazılması gerektiğini söyledi. Ben bu ödevi yaptım ve hoca kontrol ederken, " Ayrıca, Akdeniz ile ilgili de paragraf yazın demiştim" dediğinde "duymamışım, bilsem yapardım" dedim ve bana yarım artı verdi. Sesimi etmedim çünkü bu konuda hoca haklıydı. Daha sonra dedi ki "Dördüncü üniteye kadar ne işlediysek, hepsinden üçer tane cümle yazın" Dördüncü üniteye kadar o kadar çok şey işledik ki +Ünite sonundaki kelimelerle ilgili cümle. Neyse ben bunları da bir gece de yaptım ve araştıra araştıra ve uyku uyumadan yaptım. Ertesi gün herkes yavaş yavaş toparlanırken hocaya hatırlattığımda bir kız kalktı ve dedi ki "ben unuttum" küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum... Hocada dedi ki "tamam o zaman, haftaya kontrol ederim"Ona da paşa paşa eksisini verseydin ya? Ben bir paragraf unuttum diye yarım artı atmasını biliyor. Bugünde kalkmış aynı ödevi veriyor, "bakalım bir haftada yetiştirebilecek misiniz" diyor. O kız bugün kuruma gelmediği için "aynı ödevi zaten vermiştiniz. Bir gecede yetiştirmiştim ama bı kız yapmadı diye kontrol etmekten vazgeçtiniz" dedim.

Sizce neden ayrımcılık yapıyor?