Hani boş adamı anlarımda bi nebze korkar ama üzerimizde bıçak ve ya emanet varsa sokakta ve ya sıkıntılı bi bara girerken korkmalımıyız yoksa korkmamız tatlış tavşan olduğumuzun bir işaretimidir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asla emanet taşımam anlık sinirle takarım ömrüm biter hiç gerek yok adam akıllı konuşurum en kötü kaçarım
Çok haklısın paran varsa seni yırttırabilecek torpilin gücün varsa taşıyacaksın yoksa sıkar biraz çekip vurmak
Kanka vurması kolayda ömür boyu hapis yatmak çok koyar ya direkt asardım kendimi öyle bir durum olsa ömrünü 4 duvar arasında nasıl geçirebilirsin ki uzun yıllar boyunca
Kesinlikle zaten bk çukurunda doğduk bide deliğine düşmemize gerek yok
Aynen kanka
Yalnız kanka insanın kendisini asmasıda baya sıkar dile kolay şahsen ben kimsenin canına kolay kolay kıyabileceğini düşünmüyorum... bi bakmışsın müebbet yemişsin ama kendini asamamışsın bu daha bi b.. ktan durum
Kanka köprüden felan atarım en kötü yanı 30 yıl felan hapis yatacağıma bunu yapardım kesinlikle en kötü silah varsa vururum ki bir insanın canına kıymak kolay bence vicdan azabı felan duyacağımi sanmam
zaten ben onu demiyorum birisini öldürmek kolay artık çek vur ama iş kendini öldürmeye geldiğinde işler değişir aga
Kanka zor zaten şu an yapamam cesaretim yok ama önümde hapis gibi bir seçenek varken cesaretim olur buna eminim köprüden atlamak kolay iş kanka asmak da kolay tabureyi altından atıyorsun bitiyor yani hapiste ne yapacaksın 30 yıl ne düşüneceksin kafayı yersin ve kendini öldürmek istesen bile yapacağın bir alet olmayacak
5 yıldır bıçak taşıyorum 5 yılda 4 kez kavga ettim bıçağa gerek duymadım
Öyle demiyorum zaten ben hani tehlikeli bi mekana girerken anlatabiliyormuyub yani en ufak bi olay çıksa bıçaklanacağın bi mekan
Bu haberlerde mülteciler bizim kızları öldürüyorlar taciz ediyorlar video çekiyorlarya ben bu anı gözlerimle görsem skini keser eline verir dilini keser yediririm ona
Korkma o zaman sendede bıçak var salamasını bilirsen
Ee işte zaten olay sallamayı bilmekte değil abicim ya diyelim çektin vurdun adamı sonrası ne olacak bunun... ömrünü gününü düt adamın içeride doğduğuna pişman ederler hayatı kayar adamın...
Niye korkalım belde 9mm eksik olmuyor
Aga yani bende onu diyorum işte emanet varsa korkmak aşır saçma değilmi?
Hapis korkusudur belkide
Saçma tabiki özellikle ara sokaklarda 0 korku patlat kaç
Hapis korkusudur belkide nebiliyim
Tutuklanmaktan korkmak gibi 10 yıl yemek
Birkez yakalandımm ondada saldılar iki kişi yaralamadan
Paraylamı hallettin
Bana kalsın😅 silahta taşıma ruhsatı var zaten meslekten dolayı hallettim bi şekilde o yüzden korkum yok
Silahın modeli ne aga bu arada sende
Beratta kankam
Heehhh 😅
Yalnız ben vurmaya kalksaydım sever ne ruhsat var nede meslek az para var onlada halledilirmi bilmem
Ben 300 bine hallettim ya
Aga şu anki paraylamı?
3 ay önce kankam
Çok fazla ya aga sen ne yapmışsın ömrünü emeğini koymuşsun 2 tane pçe
Ne emeği ya 😂😂 tek daireden 3 katı kar elde ediyorum zaten
öyle gibi