Güncellemeler
+1 yıl
Acile gittim ve kömür verdiler onu içtim damar yolumu açtılar şu an iyiyim.
Arkadaşlar 21 yaşımdayım. Kısa keseceğim. Kendi hayatımı çoğunlukla kendim batırdım. Geçmişte yaptığım hatalar ( buna suç içerikli davranışım da dahil ama kimse bilmiyor) yüzünden özellikle bu işe kalmıştım. Zaten psikolojik sorunlarım vardı. İlaç içerek yaptım ama şu an iyiyim. Ailemi ve küçük kardeşimi çok üzdüm. Ben kötü birisi olduğum için intihar etmek istedim hem aileme hem de insanlara çok kötü seyler yaptım. Ben hiçbir şeyi hak etmediğimi düşündüm. Geçmişim yüzünden hep suçluluk ve vicdan azabı çekiyorum, atlatamıyorum bir türlü. Zaten küçük bir ilçede yaşıyorum yarın burada herkes dedikodusunu eder iyice moralim bozulur, sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle geçmiş olsun, intihar eden insana başka ne denir bilmiyorum ama bak her insan hata yapar maalesef, her insan kalp kırar ama sen kötü bir insanım diyorsan değilsindir çünkü kötü insanlar kötü olduklarını düşünmeyecek kadar kötü bir zihne sahiptirler, ve değişebilirsin hatalarını düzeltmessin belki ama bir yerden başlarsan hayatın yoluna girer unutma hatalarının farkına varmak iyi birşeydir.
Teşekkür ederim, önemli olan iyi niyetin. Evet her insan hata yapar ama yaptıklarım küçük şeyler değildi. O yüzden atlatamadım bir türlü. Umarım dediğin gibi değilimdir. Umarım düzelir hayatım. Tekrardan çok teşekkür ederim. Yazdıklarını mutlaka dikkate alacağım.
Dikkate almalısın, seni tanımıyorum ne yaptığınıda bilmiyorum ama şunu bil kötü insan asla hatasını farketmez bunu şey gibi düşün vicdan gibi düşün iyi bir insan ister istemez birşeye vicdanı sızlar ama kötü insanın umrunda bile olmaz.
Daha 21 yaşındasın neyi batırma fırsatın oldu Allah aşkına, ağlayacağına kalk işinde gücünde ol
Geçmişte çok kötü şeyler yaptım ve pişmanım. Bunları hiç atlatamıyorum. Zaten yazdım oraya da. Psikolojik sorunlarım da vardı o yüzden artık fevri bir hareketle yaptım.
Olan olmuş kardeşim intihara ne gerek var? Herkes dört dörtlük mükemmel hayat yaşamıyor, dışarıdan öyle görünüyor sadece. Kendine söz ver ve bugünden itibaren güçlü olmaya çalış, diğer insanlardan farklı olmak için adım at.
Haklısın, olan oldu ne yaparsam yapıyım değiştirmem. Zaten aileme de söz verdim şimdi sıra dediğin gibi kendime söz vermekte. Elimden geldiğince güçlü ve umutlu olacağım. Teşekkür ederim.
Aynen öyle geçmiş değiştirilemez ama geleceğe yön vermek senin elinde. Ailenin yanında ol gururlandır, kolay gelsin..
Bunu izle intihar hatadır
Eh teşekkür ederim iyi niyetin için.